Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Φίλε κάνεις δεν θα σου πει αλήθεια. Θέλει τύχη αν είσαι πολύ πολύ κάτω στον χρόνο θα περάσεις αν είσαι στο όριο θες τύχη.
Δηλαδή κόβανε στο 4:20 η άφηναν και λίγο περιθώριο; Επίσης ρε παιδιά το 1000 είναι δυόμισι κύκλοι σωστά;
Με συγχωρείτε αλλά δεν έχω ξανά δώσει αθλήματα για να έχω μια εικόνα σε περίπτωση που με καλέσουν
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Με συγχωρείτε αλλά δεν έχω ξανά δώσει αθλήματα για να έχω μια εικόνα σε περίπτωση που με καλέσουν
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Οπου θέλουν αφηνουν περιθώριο δεν μπορώ να στο κάνω πιο ξεκάθαρο. Σε 400 αρι στάδιο δηλαδή στον εσωτερικό διάδρομο είναι 400 ο γύρος. Αρα ναι 2.5 γύροι είναι τα 1000 μέτρα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Γνωρίζουμε πότε θα καλέσουν τους 65 που είναι για πρόσληψη
Ξέρεις κάνει ρε παιδιά να μας πει πότε θα καλέσουν τους 65 και θα πάρουν μόνο τόσους
Σε ποιους 65 αναφέρεσαι ρε φίλε? Αυτούς που πήρε πριν κάνα 2μηνο?
Ξέρεις κάνει ρε παιδιά να μας πει πότε θα καλέσουν τους 65 και θα πάρουν μόνο τόσους
Είπαν ότι θα πάρουν κι άλλους 280 για τις συγκοινωνίες οπότε υπομονή.
Και αυτούς που κάλεσαν τώρα για ψυχομετρικά τι ήτανε
Παιδιά είμαι ο αρχιφύλακας απτο αρχηγείο, στην σχολή από εδώ και πέρα θα έχει airsoft για training και οδήγηση βάρκας !
Ο ξάδερφος του πατέρα του μπατζανακι μου που είναι στο γραφείο του υπουργού λέει πως θα έχει χρησμό ντροουν ΚΑΜΙΚΑΖΙ Έλληνες ετοιμαστείτε για πόλεμο !!!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες