Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
episkeptis23

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis23 »

Καλησπέρα παιδιά! Με πτυχίο οικονομίας και διοίκησης από πανεπιστήμιο βγήκα "ακατάλληλος" σε ειδικότητα που ζητούσε α)Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., επιπέδου 5 ή βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης, του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, της ειδικότητας Στελέχους Διοίκησης και Οικονομίας ή β) πτυχίο ή απολυτήριο ΕΠΑ.Λ., του τομέα, κλάδου ή κατεύθυνσης Οικονομίας και Διοίκησης Υπαλλήλων Διοίκησης ή Διοικητικών. Είναι φυσιολογικό αυτό; μπορώ να κάνω κάπου ένσταση;

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι λογικό από τη στιγμή που ο ανώτερος τίτλος σπουδών που ζητούσε ήταν ΙΕΚ και εσύ προσκομισες τίτλο διαφορετικό από αυτό που ζητούσε (σε είναι και ανώτερο δεν έχει σημασία) κοβεσαι αυτόματα. Μάλιστα είχε και σημείωση κάτω από αρκετές ειδικότητες ότι σε περίπτωση που κατατίθεται άλλος τίτλος σπουδών βγαίνεις εκτός. 
Επισκέπτης

episkeptis23 έγραψε: Τετ Μάιος 07, 2025 8:49 pm Καλησπέρα παιδιά! Με πτυχίο οικονομίας και διοίκησης από πανεπιστήμιο βγήκα "ακατάλληλος" σε ειδικότητα που ζητούσε α)Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., επιπέδου 5 ή βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης, του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, της ειδικότητας Στελέχους Διοίκησης και Οικονομίας ή β) πτυχίο ή απολυτήριο ΕΠΑ.Λ., του τομέα, κλάδου ή κατεύθυνσης Οικονομίας και Διοίκησης Υπαλλήλων Διοίκησης ή Διοικητικών. Είναι φυσιολογικό αυτό; μπορώ να κάνω κάπου ένσταση;

μπορεις να κανεις ενσταση αλλα πιο το νοημα???? Δεν θα αλλαξει κατι. Αμα βγηκες ακαταλληλος δεν συνεχιζεις στον διαγωνισμο. Επισης πρεπει απο διπλα να σου γραφει τον λογο που απορριφτηκες
1706

Δημοσίευση από 1706 »

Καλησπέρα.
έχω βάλει ειδικότητα τεχνίτης οπλισμού ΠΖ.
κανενας/καμία άλλη εδώ με αυτή την ειδικότητα ; 

Επισκέπτης

episkeptis23 έγραψε: Τετ Μάιος 07, 2025 8:49 pm Καλησπέρα παιδιά! Με πτυχίο οικονομίας και διοίκησης από πανεπιστήμιο βγήκα "ακατάλληλος" σε ειδικότητα που ζητούσε α)Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., επιπέδου 5 ή βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης, του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, της ειδικότητας Στελέχους Διοίκησης και Οικονομίας ή β) πτυχίο ή απολυτήριο ΕΠΑ.Λ., του τομέα, κλάδου ή κατεύθυνσης Οικονομίας και Διοίκησης Υπαλλήλων Διοίκησης ή Διοικητικών. Είναι φυσιολογικό αυτό; μπορώ να κάνω κάπου ένσταση;

Ορθώς κοπηκες. Διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη. Περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά. 
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από NikhtasK »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 07, 2025 5:36 pm Αυτό τώρα τι σημαίνει ακριβώς. Κατάλληλος σημαίνει ότι θα με φωνάξει για αθλήματα γτ είμαι μέσα στον τριπλάσιο αριθμό που καλεί και ακατάλληλος στο ότι είμαι μετά τον τριπλάσιο αριθμό?

Οχι Απαραιτητα,Καταλληλος σημαινει οτι με τα δικαιολογητικα σου κανεις για την Ειδικοτητα που δηλωσες.Ημουν και εγω Καταλληλος σε προηγουμενη προκηρυξη αλλα δεν με Καλεσαν ποτε και το εγραφε ετσι

Δεν βρισκεστε στους Επομενους Κληθεντες,δηλαδη ειχε συμπληρωθει παραπανω αριθμος ατομων απο'σο μπορουν να καλεσουν(τα παιδια εδω λενε ο τριπλασιος απο τις ελευθερες θεσεις)

Για να καλεστεις Πρεπει να μην ξεπερνιεται ενα οριο.

Αλλα Ναι Καταλληλος συνηθως σημαινει οτι Μπορει να Καλεστεις.Μετα εχουμε και τα μορια τα οποια Βαζουν τα ατομα σε Προτεραιοτητα,αναλογα την εκαστοτε Ειδικοτητα

Diomidis1

Δημοσίευση από Diomidis1 »

Είναι κανεις από εδώ για μηχανικό ;κ τι ειδικότητες 

1043

Δημοσίευση από 1043 »

Καλημερα.Ισχυει τι θα δωσουμε αγωνισματα ο καθενασ στο μεροσ του?

Επισκέπτης

Εγψ1043 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 8:39 am Καλημερα.Ισχυει τι θα δωσουμε αγωνισματα ο καθενασ στο μεροσ του?

Εγώ που μένω Λάρισα έχω αυτήν την πληροφορία για μένα πάντα μιλάω. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει το πιο λογικό αυτό είναι και όχι να τρέχουν τον Κοσμάκι στου βοδιού το κέρατο για Πκε. Τώρα επόμενο στάδιο είναι η μοριοδοτηση όποτε περιμένετε να δούμε αν θα είναι αλήθεια η οχι 
Georgiasx

Δημοσίευση από Georgiasx »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 9:55 am
Εγψ1043 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 8:39 am Καλημερα.Ισχυει τι θα δωσουμε αγωνισματα ο καθενασ στο μεροσ του?

Εγώ που μένω Λάρισα έχω αυτήν την πληροφορία για μένα πάντα μιλάω. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει το πιο λογικό αυτό είναι και όχι να τρέχουν τον Κοσμάκι στου βοδιού το κέρατο για Πκε. Τώρα επόμενο στάδιο είναι η μοριοδοτηση όποτε περιμένετε να δούμε αν θα είναι αλήθεια η οχι 

Και γω μένω βολο λες να δώσουμε πουθενά εδώ κοντά τι σώμα έβαλες ;

Επισκέπτης

Georgiasx έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:13 am

Κοιτα αυτο που πιστευω εγω οτι θα γινει ειναι το εξης: Η θα δωσει ο καθενας στον τοπο του δλδ εσυ βολο και γω λαρισα η ολοι οσοι μενουν κοντα η ειναι απο θεσσαλια θα δωσουν Λαρισα δλδ θα εινια το κεντρο για αυτους που ειναι η μενουν κοντα στην θεσσαλια. Η μπορει να γινει και το αντιστροφο δλδ κεντρο να γινει ο Βολος. Προσωπικα εχω δηλωσει και στα τρια σωματα. Μια ειδικοτητα στρατο μια αεροπορια και ΔΥΟ πολεμικο ναυτικο.
Georgiasx

Δημοσίευση από Georgiasx »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:36 am

Κοιτα αυτο που πιστευω εγω οτι θα γινει ειναι το εξης: Η θα δωσει ο καθενας στον τοπο του δλδ εσυ βολο και γω λαρισα η ολοι οσοι μενουν κοντα η ειναι απο θεσσαλια θα δωσουν Λαρισα δλδ θα εινια το κεντρο για αυτους που ειναι η μενουν κοντα στην θεσσαλια. Η μπορει να γινει και το αντιστροφο δλδ κεντρο να γινει ο Βολος. Προσωπικα εχω δηλωσει και στα τρια σωματα. Μια ειδικοτητα στρατο μια αεροπορια και ΔΥΟ πολεμικο ναυτικο.

Και γω κάτι τέτοιο πιστεύω να γίνει στρατό τι δήλωσες εγώ έβαλα μηχανικό 

Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Παιδιά εγώ ως φανταρος δόκιμος πεζικού υπηρέτης Α_Τ οπλων συνεχίζω να παίρνω μόρια ως που να τα βγάλουν αυτοί;Σε αυτή την ειδικότητα τα εκανα
Επισκέπτης

Georgiasx έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:20 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 10:36 am

Και γω κάτι τέτοιο πιστεύω να γίνει στρατό τι δήλωσες εγώ έβαλα μηχανικό 

Tεθωρακισμενα γιατι θελω να γινω σαν τον πατερα μου

Επισκέπτης

Kostas123 έγραψε: Πέμ Μάιος 08, 2025 11:44 am Παιδιά εγώ ως φανταρος δόκιμος πεζικού υπηρέτης Α_Τ οπλων συνεχίζω να παίρνω μόρια ως που να τα βγάλουν αυτοί;Σε αυτή την ειδικότητα τα εκανα

Αν δεν κανω λαθος δεν μετρανε στην φετινη προκυρηξη τα μορια που εχει υπηρετησει καποιος σαν ΔΕΑ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 9 επισκέπτες