Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Πέμ Απρ 03, 2025 3:18 am
Τοποθεσία: Κεντρικη Μακεδονια

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από NikhtasK »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 7:56 pm Έχετε καταφέρει το 1000ρη;

 
εχεις μπολικο χρονο μεχρι να φτασουμε στα αθληματα τα οποια θα ειναι πανω κατω μαλλον σε 1 μηνα απο τωρα, για οσους καλεσουν και φτασουν μεχρι εκει.

εχω βγει για τρεξιμο 8-9 φορες και βγαζω τα 1670 μετρα σε 7:52 και αν δεν κανω λαθος το μιλι ειναι 1,609 μετρα.

Οταν βλεπεις οτι ο χρονος για να φτασεις καποια μετρα μειωνεται σημαινει οτι πραγματοποιειται προοδος.
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Πέμ Απρ 03, 2025 3:18 am
Τοποθεσία: Κεντρικη Μακεδονια

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από NikhtasK »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 12:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 12:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 10:56 am Αυτο που εχω μαθει μαγκες απο φιλο του οποιου ο πατερας υπηρετει 1η στρατια ειναι οτι εχει ηδη συσταθει επιτροπη και μαλιστα ειναι απο ΑΘΗΝΑ με οτι αυτο συνεπαγεται. Το καλο που τους θελω να μην γινουν οι πκε καμια αθηνα γιατι ειναι μακρια και χαοτικα. Μακαρι να δωσει ο καθενας στον τοπο του που ειναι και το πιο λογικο.




 
Πότε δλδ λες να δώσουμε αθλήματα ποιον μήνα ;;
 



 
Κοιταξε αυτο δεν ξερω να στο πω με ακριβεια αλλα πιστευω αν οχι αυτον τον μηνα σιγουρα τον αλλο, και μετα καταταξη ιουλιο η αυγουστο λογικα ολο το καλοκαιρι οποιος περασει θα το φαει μεσα στο στρατο εκτος και αν γινει καταταξη απο σεπτεμβρη αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που ξερει. Αυτην την εβδομαδα το πολυ την αλλη θα βγουν καταλληλοι ακαταλληλοι μετα απο αυτο ειναι ενστασεις μετα ανακοινωση μοριων μετα παλι ενστασεις και μετα καλεσμα πκε. Πιστευω εχουμε ακομα δρομο και ας ελπισουμε να μην δουμε καμια χαζομαρα στην ολη διαδικασια.
 

 
Τοσος καιρος παιρναει απο τις 11 Απριλιου για να μαθουμε αν ειμαστε καταλληλοι η ακαταλληλοι,αυτο σε προηγουμενη προκηρυξη τους πηρε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα και τωρα περιμενουμε για αυτο εβδομαδες τωρα.

Σε προηγουμενη προκηρυξη ειχανε το 2πλασιο αριθμο και Πιο Συντομα Μαθαιναμε αν καλεστουμε για πκε η οχι.
Μετα ανακοινωση μοριων? αυτο θα επρεπε να ερθει μαζι με το αν εισαι καταλληλος η οχι.

Τοσος καιρος που εχει περασει για να μαθουμε αν θα καλεστουμε η οχι man F@%k this S%#t
Αυτη η προκηρυξη εχει τον λιγοτερο κοσμο που εχει κανει Αιτηση για ΕΠ.ΟΠ and here we are.

Πραγματικα στα τετοια σου πρεπει να γραφεις πολλα πραγματα με οσα γινονται,μπεις δεν μπεις.
No wonder η καταντια του δημοσιου,οσοι εχουν εξασφαλισει τη θεση τους,δεν νοιαζονται(πλειοψηφια)για οσους βαλουν καπου η οχι.

Κερδισμενος οποιος παιρνει τα πραγματα οσο πιο Χαλαρα γινεται.

Ανυπομονω απλα να ξεμπερδευω με ολη αυτη τη χαζομαρα,δεν με Νοιαζει αν Καλεστω Πλεον η οχι,η αν Κοπω,απλα δεν θελω να Περιμενω παραπανω καιρο απο'σο Περιμενα σε Προηγουμενη Προκηρυξη ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ.

Το Ερωτηματικο που Υπαρχει σε ολα μεχρι στιγμης ειναι αυτο που με Ενοχλει μεχρι στιγμης.

26 Μερες Περασαν και μεχρι στιγμης Μονο τα Δικαιολογητικα ξανα να στειλεις απο τις 24 Απριλιου με 5 Μερες Προθεσμια οσους ειχανε Ελλειψεις.

Ας Περιμενουμε κι αλλο υποθετω
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες