Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Timolewn

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Timolewn »

Για το μηχανικό και τις ειδικότητες όπως πχ πυροσβέστης  που ζητούσε λίγα άτομα κλπ τι λέτε ; Πως θα κινηθούν εκεί ; Ήθελα να το δηλώσω αλλά το φοβήθηκα λόγω μικρού αριθμού 

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Καλημέρα σε όλους!!!

Παιδιά έχω την εξής ερώτηση. Από την στιγμή που βγουν τα μόρια και ξεκινάν να καλούν κόσμο για ΠΚΕ θα δώσουν χρόνο για να πάμε για υγειονομικές εξετάσεις? Το ξέρω ότι μπορούμε από τώρα αλλά εάν δεν μας καλέσουν γιατί να πληρώνουμε σε ιδιωτικούς γιατρούς ή να τρώμε ταλαιπωρία στα δημόσια νοσοκομεία. Το 2023 θυμάστε εάν είχαν δώσει.. έστω και μια βδομάδα ? 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

episkeptis1 έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 8:58 am Καλημέρα σε όλους!!!

Παιδιά έχω την εξής ερώτηση. Από την στιγμή που βγουν τα μόρια και ξεκινάν να καλούν κόσμο για ΠΚΕ θα δώσουν χρόνο για να πάμε για υγειονομικές εξετάσεις? Το ξέρω ότι μπορούμε από τώρα αλλά εάν δεν μας καλέσουν γιατί να πληρώνουμε σε ιδιωτικούς γιατρούς ή να τρώμε ταλαιπωρία στα δημόσια νοσοκομεία. Το 2023 θυμάστε εάν είχαν δώσει.. έστω και μια βδομάδα ? 

Αδερφε ειτε σε καλεσουν ειτε οχι θα πρεπει να τις εχεις συμπληρωμενες με υπογραφη και ημερομηνια. Ηδη θα επρεπε να ειχες ξεκινησει ειδικα αμα εχεις σκοπο να πας σε πολιτικο νοσοκομειο που αργουν να σου κλεισουν ραντεβου. Ειχα και γω το ιδιο αγχος και απορια αλλα επειδη δεν βγαινει ακρη και για να μην το αφησω τελευταια στιγμη και δεν προλαβω και με πιασουν τυχον τυψεις ξεκινησα να τις κανω. Εγω προσωπικα μονο μικροβιολογο και καρδιολογο θα παω σε ιδιωτη στρατιωτικο γιατρο. Τις υπολοιπες λογω του πατερα μου εχω προσβαση σε στρατιωτικο νοσοκομειο και θα τις κανω εκει. Επισης μην συγκρινεις το τι εγινε το 2023 χρονια με χρονια αλλαζουν τα πραγματα. Δεν ξερω προσωπικα ποσο και αν δινουν χρονο αλλα για μενα ξεκινα να τις κανεις ιδιως να μενεις θεσνικη η αθηνα που γινεται χαμος
Επισκέπτης

Αυτο που εχω μαθει μαγκες απο φιλο του οποιου ο πατερας υπηρετει 1η στρατια ειναι οτι εχει ηδη συσταθει επιτροπη και μαλιστα ειναι απο ΑΘΗΝΑ με οτι αυτο συνεπαγεται. Το καλο που τους θελω να μην γινουν οι πκε καμια αθηνα γιατι ειναι μακρια και χαοτικα. Μακαρι να δωσει ο καθενας στον τοπο του που ειναι και το πιο λογικο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 10:56 am Αυτο που εχω μαθει μαγκες απο φιλο του οποιου ο πατερας υπηρετει 1η στρατια ειναι οτι εχει ηδη συσταθει επιτροπη και μαλιστα ειναι απο ΑΘΗΝΑ με οτι αυτο συνεπαγεται. Το καλο που τους θελω να μην γινουν οι πκε καμια αθηνα γιατι ειναι μακρια και χαοτικα. Μακαρι να δωσει ο καθενας στον τοπο του που ειναι και το πιο λογικο.

Πότε δλδ λες να δώσουμε αθλήματα ποιον μήνα ;;

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επίσης κάτι το οποίο μας αφορά όλους...ο μισθός του ΕΠΟΠ στρατιώτη με τις αυξήσεις (γενική αύξηση Δ.Υ. και του επιδόματος ειδικών συνθηκών από τον Ιούλιο του 2025) πόσο υπολογίζεται να είναι περίπου? 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 12:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 10:56 am Αυτο που εχω μαθει μαγκες απο φιλο του οποιου ο πατερας υπηρετει 1η στρατια ειναι οτι εχει ηδη συσταθει επιτροπη και μαλιστα ειναι απο ΑΘΗΝΑ με οτι αυτο συνεπαγεται. Το καλο που τους θελω να μην γινουν οι πκε καμια αθηνα γιατι ειναι μακρια και χαοτικα. Μακαρι να δωσει ο καθενας στον τοπο του που ειναι και το πιο λογικο.

Πότε δλδ λες να δώσουμε αθλήματα ποιον μήνα ;;

Κοιταξε αυτο δεν ξερω να στο πω με ακριβεια αλλα πιστευω αν οχι αυτον τον μηνα σιγουρα τον αλλο, και μετα καταταξη ιουλιο η αυγουστο λογικα ολο το καλοκαιρι οποιος περασει θα το φαει μεσα στο στρατο εκτος και αν γινει καταταξη απο σεπτεμβρη αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος που ξερει. Αυτην την εβδομαδα το πολυ την αλλη θα βγουν καταλληλοι ακαταλληλοι μετα απο αυτο ειναι ενστασεις μετα ανακοινωση μοριων μετα παλι ενστασεις και μετα καλεσμα πκε. Πιστευω εχουμε ακομα δρομο και ας ελπισουμε να μην δουμε καμια χαζομαρα στην ολη διαδικασια.

Επισκέπτης

episkeptis1 έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 12:13 pm Επίσης κάτι το οποίο μας αφορά όλους...ο μισθός του ΕΠΟΠ στρατιώτη με τις αυξήσεις (γενική αύξηση Δ.Υ. και του επιδόματος ειδικών συνθηκών από τον Ιούλιο του 2025) πόσο υπολογίζεται να είναι περίπου? 

900 κατι ευρω ειναι φιλε αλλα κατσε να μπουμε πρωτα ο θεος και πολυ ποιο μετα θα μας απασχολησουν τετοια θεματα
Επισκέπτης

Οι εξετάσεις του πίνακα β γίνονται όλες σε μια μέρα??
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 1:45 pm Οι εξετάσεις του πίνακα β γίνονται όλες σε μια μέρα??

τον πινακα β θα στον κανουν αυτοι εκει αν σε καλεσουν εσυ δεν εχεις καμια σχεση με αυτες τις εξετασεις . Οι πκε κρατανε 4-5 μερες. Πρωτα ψυχοτεχνικα μετα ιατρικα και στο τελος αθληματα
Επισκέπτης

Έχετε καταφέρει το 1000ρη;
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους προσπαθώ να μπω στην σελίδα του ναυτικού αλλά με πετάει κατευθείαν απέξω. Έχει τύχει και σε άλλους? 
aristea
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aristea »

Να ρωτήσω ρε παιδιά ξερετε ποτέ περίπου θα βγουν αποτελέσματα;

episkeptis8

Δημοσίευση από episkeptis8 »

aristea έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 9:00 pm Να ρωτήσω ρε παιδιά ξερετε ποτέ περίπου θα βγουν αποτελέσματα;

ρωτηστε αλλες δεκα φορες

Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 06, 2025 7:56 pm Έχετε καταφέρει το 1000ρη;

ποσο το κανεις ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση