Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά αδερφέ, και μήν απειλείς, με αυτό που κάνεις τώρα δεν κερδίζεις κάτι το αντίθετο, νομίζεις πραγματικά ότι κάποιος τρόμαξε τώρα με αυτό που έγραψες, και στη τελική ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ, στην δεξιά τρίχα του αριστερού μας, από δυτική Αττική τα φιλιά μας 
Θα περάσεις καλά εσύ...Morning έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 11:35 pm Ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά αδερφέ, και μήν απειλείς, με αυτό που κάνεις τώρα δεν κερδίζεις κάτι το αντίθετο, νομίζεις πραγματικά ότι κάποιος τρόμαξε τώρα με αυτό που έγραψες, και στη τελική ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ, στην δεξιά τρίχα του αριστερού μας, από δυτική Αττική τα φιλιά μας![]()
Που έδωσες τα αθλήματα εσύ ρε Τάκη; Γιατί εγώ που έδωσα Ηλιούπολη όσοι πολίτες είδα το βγάλανε στο χαλαρό 1.20 το 400αρι ενώ οι εποχικοί με τα μπουροκοιλια φτυσανε τα πνευμόνια τους για να βγάλουν το γιωτο400αρι σε δύο λεπτά. Έλα μη πουλάς ούτε τρελά ούτε παπά ότι δήθεν έχει στοχοποιήσει κόσμο πού είναι ξεκάθαρη απειλή από ένα ανώνυμο φόρουμ, μπας και κάνεις κάνα 24χρονο να φοβηθεί και να παραιτηθεί για να μπεις εσύ ο κομμένος άιντε... Και μετά απορούμε γιατί μας κυβερνάνε αυτά τα σκουπίδια αφού και εμείς σκουπίδια σκατοψυχοι είμαστε και αυτοί είναι ο καθρέπτης μας σαν λαός!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 10:34 pm Κατι νεοι εποχικοι νυν εθελοντες οπου μπαιναν φεησμπουκ τουητερ τικ τοκ και εδω και μας βριζαν να μην επαναπαυονται ειδικα οσοι τα λεγαν με το κανονικο τους προφιλ το σωματειο και οι υπολοιποι ειναι ενημεροι, ακομη και αυτοι με τα κρυφα προφιλ. Στο πυροσβεστεηκο οτι κανεις μαθαινεται ειδικα το κακο. Επισης εσας σας ειδαμε στα αθληματα που δηλωνατε ουκαδες και αλεξιπτωτιστες. Στο τελος των 400μετρων μονο εμετο δε πηγατε να κανετε. Μη πουμε με τα 25κιλα πως τα σερνατε, μαλλον αυτα σας πηγαν οχι εσεις. Το νου σας απο δω και περα
Καλά παρακαλα μπας και κοπεί κανείς πολίτης μπας και μπεις θείο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 1:23 amΘα περάσεις καλά εσύ...Morning έγραψε: Κυρ Μάιος 04, 2025 11:35 pm Ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά αδερφέ, και μήν απειλείς, με αυτό που κάνεις τώρα δεν κερδίζεις κάτι το αντίθετο, νομίζεις πραγματικά ότι κάποιος τρόμαξε τώρα με αυτό που έγραψες, και στη τελική ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ, στην δεξιά τρίχα του αριστερού μας, από δυτική Αττική τα φιλιά μας![]()
Σήμερα θα ανέβουν οι πίνακες ; Ή θα περιμένουμε τηλέφωνο να πάμε να υπογράψουμε ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Λιγο ηρεμα βρε παιδια... Κατι ουσιωδες εχει να πει καποιος ποτε ξεκιναμε και τα σχετικα?
Καλά εγώ είδα εποχικούς να βγαίνουν πρώτοι και πολιτες-εθελοντες μετά ακόμα και παιδιά 22-23 τα πέρασαν 40 αέρηδες εποχικοί τεσπά αυτή η καραμέλα κάποια στιγμή θα σταματήσει, στη δικιά μου Δίπυν και οι εποχικοί και οι πολίτες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο αθλητικά, εάν θέλετε τη άποψη μου με αυτά που είδα μόνο οι εθελοντές υστερούσαν και το λέω αντικειμενικά (έχοντας κιόλας φίλους εθελοντές). Αλλά αυτά τελείωσαν πλέον δεν είδα κανένα να ρωτάει εάν είσαι πολίτης η εθελοντής, εντάξει ορισμένοι 2-3 εθελοντές μου είναι αντιπαθείς απλά τους αφήνω στο περιθώριο. Αυριο λογικά υπογράφουμε και περιμένουμε διαταγή για τα κενά και την εκπαίδευση, αύριο όλοι θα ξέρουμε.
Το “αντικειμενικά” όταν συνοδεύεται από προκατάληψη και προσωπικές συμπάθειες, χάνει λίγο το νόημά του. Επειδή εσύ είδες 2-3 περιπτώσεις, δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Λίγη σεμνότητα και λιγότερη γενίκευση δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν – ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που δίνουν τον χρόνο και τον εαυτό τους εθελοντικά. Η καραμέλα του “εγώ ξέρω καλύτερα απ’ όλους” είναι αυτή που πραγματικά πρέπει να σταματήσειΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:43 am Καλά εγώ είδα εποχικούς να βγαίνουν πρώτοι και πολιτες-εθελοντες μετά ακόμα και παιδιά 22-23 τα πέρασαν 40 αέρηδες εποχικοί τεσπά αυτή η καραμέλα κάποια στιγμή θα σταματήσει, στη δικιά μου Δίπυν και οι εποχικοί και οι πολίτες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο αθλητικά, εάν θέλετε τη άποψη μου με αυτά που είδα μόνο οι εθελοντές υστερούσαν και το λέω αντικειμενικά (έχοντας κιόλας φίλους εθελοντές). Αλλά αυτά τελείωσαν πλέον δεν είδα κανένα να ρωτάει εάν είσαι πολίτης η εθελοντής, εντάξει ορισμένοι 2-3 εθελοντές μου είναι αντιπαθείς απλά τους αφήνω στο περιθώριο. Αυριο λογικά υπογράφουμε και περιμένουμε διαταγή για τα κενά και την εκπαίδευση, αύριο όλοι θα ξέρουμε.
Άρα η εκπαίδευση δεν ξεκινάει από μεθαύριο Τετάρτη πού μου λέγανε κάποιοι; Θέλω να πω πρώτα δεν πρέπει να αναπληρώσουν τα κενά και μετά να ξεκινήσουμε όλοι μαζί; Οπότε ίσως ξεκινήσουμε και την άλλη βδομάδα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 05, 2025 10:43 am Καλά εγώ είδα εποχικούς να βγαίνουν πρώτοι και πολιτες-εθελοντες μετά ακόμα και παιδιά 22-23 τα πέρασαν 40 αέρηδες εποχικοί τεσπά αυτή η καραμέλα κάποια στιγμή θα σταματήσει, στη δικιά μου Δίπυν και οι εποχικοί και οι πολίτες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο αθλητικά, εάν θέλετε τη άποψη μου με αυτά που είδα μόνο οι εθελοντές υστερούσαν και το λέω αντικειμενικά (έχοντας κιόλας φίλους εθελοντές). Αλλά αυτά τελείωσαν πλέον δεν είδα κανένα να ρωτάει εάν είσαι πολίτης η εθελοντής, εντάξει ορισμένοι 2-3 εθελοντές μου είναι αντιπαθείς απλά τους αφήνω στο περιθώριο. Αυριο λογικά υπογράφουμε και περιμένουμε διαταγή για τα κενά και την εκπαίδευση, αύριο όλοι θα ξέρουμε.
Παιδιά αν γνωρίζει κάτι κάποιος για το πότε ξεκινάμε καλό θα ήταν να μας ενημερώσει. Ευχαριστω πολύ. Δηλαδη να μας πει πότε υπογράφουμε και πότε ξεκινάει η εκπαίδευση
Αφού υστερούσαν αθλητικά τι να πω ότι έβγαιναν πρώτοι. Σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια τι να κάνουμε, σε θέμα χαρακτήρα 2-3 μου είναι αντιπαθείς και είναι εθελοντές γιατί είναι υπερόπτες, αφού είναι εθελοντές αυτοί τι θες να κάνω να τους βάπτιση πολίτες η εποχικούς. Μιλαμε για 15-20 εθελοντές στη Δίπυν που πλέον από αύριο θα έχουν διπλή ιδιότητα. Καθολου προκατάληψη, είναι προσωπική άποψη και αφορά τη δικιά μου Δίπυν. Και χαίρομαι για τους συναδέλφους που όλοι ήταν μέσα στα όρια άνετα και δεν είχαμε ούτε χαρές ούτε τίποτα. Αρκετοι μάλιστα έτσι όπως τους είδα και εμοδε περνούσαν εάν δίναμε προχθές είτε πολίτες είτε εποχικοί είτε εθελοντές.
Παιδιά για την εκπαίδευση θα μάθουμε λογικά αύριο που θα πάμε να υπογράψουμε. Εγώ τους πήρα σήμερα να τους ρωτήσω και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.
Αύριο στη ΔΙΠΥΝ η υπογραφή. Και εκεί θα δηλώσεις και το που θες να πας. Και πιθανότατα να ενημερωθείτε και για το πότε ξεκινάει η εκπαίδευση. Αρκετοί κάλεσαν σήμερα στις ΔΙΠΥΝ τους αλλά απάντηση δεν έλαβαν. Τους είπαν ότι θα ενημερωθούν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 8 επισκέπτες