Πολεμικό Ναυτικό (θητεία)

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mikemike

Πολεμικό Ναυτικό (θητεία)

Δημοσίευση από mikemike »

Καλησπέρα σας,

Πρόκειται να παρουσιαστώ σύντομα στο Πολεμικό Ναυτικό και, μιας και είμαι λίγο ντροπαλός σαν χαρακτήρας, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιους που έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα για την εμπειρία τους. Ισχύει ότι στις εξετάσεις ή γενικά κατά την κατάταξη υπάρχουν στιγμές που μπορεί να είμαστε γυμνοί ή ημίγυμνοι μπροστά σε άλλους; Πώς το αντιμετωπίζει κανείς αυτό, ειδικά αν νιώθει άβολα;

Οποιαδήποτε συμβουλή ή εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης

Re: Πολεμικό Ναυτικό (θητεία)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

mikemike έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 10:37 pm Καλησπέρα σας,

Πρόκειται να παρουσιαστώ σύντομα στο Πολεμικό Ναυτικό και, μιας και είμαι λίγο ντροπαλός σαν χαρακτήρας, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιους που έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα για την εμπειρία τους. Ισχύει ότι στις εξετάσεις ή γενικά κατά την κατάταξη υπάρχουν στιγμές που μπορεί να είμαστε γυμνοί ή ημίγυμνοι μπροστά σε άλλους; Πώς το αντιμετωπίζει κανείς αυτό, ειδικά αν νιώθει άβολα;

Οποιαδήποτε συμβουλή ή εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Ναι, ισχύει. Θα κρατήσει ένα δυό λεπτά, θα τελειώσει και θα το ξεχάσεις. Αν ντρέπεσαι δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις αλλά μην ανησυχείς καθώς εκείνη την ώρα μέσα στο μπούγιο κανείς δεν σου δίνει σημασία. Ούτε εσύ κοιτάς πολύ τους άλλους, ούτε οι άλλοι εσένα.
Δεν ξέρω βέβαια τι θα σου πουν οι γιατροί αν ζητήσεις να εξεταστείς χωριστά λόγω ψυχολογικού κολλήματος ή αν επικαλεστείς λόγους που σχετίζονται με το ιατρικό απόρρητο.'Ισως αλλά σου λεω πως δεν αξίζει τον κόπο, λίγη ώρα είναι και θα περάσει.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες