Αμοιβαίες μεταθέσεις Εποχικών Πυροσβεστών

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Αμοιβαίες μεταθέσεις Εποχικών Πυροσβεστών

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εδώ μπορούν να συζητούν και να εκδηλώνουν ενδιαφέρον όσοι εποχικοί πυροσβέστες επιθυμούν αμοιβαία μετάθεση.
Onomamelous

Re: Αμοιβαίες μεταθέσεις Εποχικών Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Onomamelous »

Ερώτηση!
Είμαι μόνιμη κάτοικος σε νησί και έχω και παιδί.
Η θέσεις είναι 1 μάχιμος και 2 οδηγοί.
Εχω δηλώσει για μάχιμη, αλλά έχω λιγότερα μόρια και γνωρίζω άλλο ένα άτομο που θέλει να δηλώσει στο ίδιο μέρος το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το νησί αλλά θέλει να δηλώσει για προσωπικούς λόγους έχει και παραπάνω μόρια.
Προφανώς περνάει εκείνος πρώτος λόγω του ότι έχει παραπάνω μόρια και εγώ θα σταλώ αλλού και ας είμαι μόνιμη κάτοικος και ας έχω και παιδί.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό ;
Mars

Δημοσίευση από Mars »

D.Y.K έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 10:05 am Εδώ μπορούν να συζητούν και να εκδηλώνουν ενδιαφέρον όσοι εποχικοί πυροσβέστες επιθυμούν αμοιβαία μετάθεση.
ΔΥΚ μια ερώτηση εκεί που δηλώνουμε φέτος εκεί θα πάμε αυτόματα και τού χρόνου;
Η μπορεί να αλλάξει ξανά δηλώνουμε τού χρόνια;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με σειρά προτεραιότητας δηλώνετε είτε είστε μόνιμοι κάτοικοι είτε όχι δεν μετράει. Οτι δηλώσετε τώρα θα ισχύει για 5 χρόνια εκτός εάν πάρετε μετάθεση. Δεν αλλάζει αυτό μόνο εάν κάνετε αμοιβαία η πείσετε αυτόν η αυτούς που θέλουν να πάνε στο μέρος σας. Η υπηρεσία θα καλεί με σειρά και θα συμπληρώνονται οι θέσεις, έτσι ειναι σε όλα τα σώματα ασφαλείας.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Προς τους παλαιούς - εμπειρότερους.

Για μετάθεση θέλει βύσμα; Ή μπορείς και χωρίς βύσμα, ανάλογα βέβαια με τις υπηρεσιακές ανάγκες και το μέρος που θες να πας, φυσικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 8 επισκέπτες