Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ψυχραιμία παίδες. Δεν θα σας κόψουν γι'αυτό. Θα τους πείτε (ΑΝ σας ρωτήσουν) πολύ απλά ότι το ρωτήσατε και ότι επέμεναν ότι δεν βάζουν στρογγυλή και τελείωσε το παραμύθι. Δε μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο.
Καλησπέρα για να καταλάβω καί εγώ γιατί καί εγώ έχω πέρασει όλους τούς γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά έβαλα μόνο δύο στρογγυλές σφραγίδες έπρεπε να είχα βάλει και στον καθένα ξεχωριστά
Εεεε παιδιά μην κάνετε κανένα αστείο και πάτε χωρίς στρογγυλή ….4 χρόνια εποχικός την ίδια διαδικασία ! Ότι γιατρούς περνάτε σε δημόσιο θέλει στρογγυλή σε ότι χαρτί σας δώσουν, βεβαιώσεις, τις εξετάσεις αίματος το ακοόγραμμα… μην κάνετε κανένα αστείο πραγματικά θα σας ταλαιπωρήσουν στην καλύτερη.
Κοίτα αν έχετε τις εξετάσεις σας όλα κομπλέ δεν υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν γιατί δεν έχεις στρογγυλές. Είσαι εντάξει, μη τρελαθούμε τώρα.
Άρα να πάρουμε τα κέντρα υγείας αμπαριζα τη Δευτέρα να πάρουμε στρογγυλές να είμαστε καλυμμένοι; Θα δώσουν εκ των υστέρων;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 10:32 pm Εεεε παιδιά μην κάνετε κανένα αστείο και πάτε χωρίς στρογγυλή ….4 χρόνια εποχικός την ίδια διαδικασία ! Ότι γιατρούς περνάτε σε δημόσιο θέλει στρογγυλή σε ότι χαρτί σας δώσουν, βεβαιώσεις, τις εξετάσεις αίματος το ακοόγραμμα… μην κάνετε κανένα αστείο πραγματικά θα σας ταλαιπωρήσουν στην καλύτερη.
Στο ακούόγραμμα και στο καρδιογράφημα έχω βάλει απλά ρωτάω αν και πάνω στην καρτέλα θα έπρεπε να έχω από όλους τούς γιατρούς στρογγυλή
Τι είναι ρε παιδιά, η στρογγυλή σφραγίδα; Οι ιδιώτες γιατροί δεν βάζουν;
Στρογγυλή σφραγίδα βάζει η γραμματεία των δημοσίων δομών. Δηλαδή και έναν γιατρό να περάσεις σε δημόσιο θα πρέπει πέρα από σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού να μπει και στρογγυλή σφραγίδα από τη γραμματεία. Στους ιδιώτες δεν θέλει στρογγυλή σφραγίδα. Αρκεί η υπογραφή και η σφραγίδα του γιατρού.niasimas έγραψε: Παρ Απρ 25, 2025 11:57 pm Τι είναι ρε παιδιά, η στρογγυλή σφραγίδα; Οι ιδιώτες γιατροί δεν βάζουν;
Εφόσον δεν αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη ότι απαιτείται στρογγυλή σφραγίδα, θεωρώ ότι δεν είναι υποχρεωτική. Αν κάποιος θα καταθέσει τις επομενες μερες χωρίς τη στρογγυλή, ας μας πει αν έγινε δεκτό.
Εγώ σας το είπα τώρα από εκεί και πέρα κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά θα έχετε πρόβλημα. Δεν γίνεται πόσα χρόνια τώρα να μαζεύουμε στρογγυλές γιατί αλλιώς είχαμε θέμα και τώρα να τα καταρρίπτετε όλα οι καινούργιοι. Δεν είναι κάτι η στρογγυλή περνάτε όλους τους γιατρούς κ πάτε στο τέλος κ βάζετε στρογγυλές παντού όπου είναι οι γιατροί που περάσατε εκεί. Δεν θέλουν και πολύ να σας κάνουν μανούρα και να τρέχετε ψάχνουν αφορμές μην τους δίνεται λεφτά λόγους. Πάρτε στρογγυλές το ξαναλέω θ έχετε θέμα
Άστους ρε φίλε, δεν ξέρουμε εμείς που τα περνάμε τόσα χρόνια και ξέρουν οι νέοπες. Ας κάνουν ότι θέλουν, πρόβλημά τους. Εμείς τους τα είπαμε. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 26, 2025 8:52 am Εγώ σας το είπα τώρα από εκεί και πέρα κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά θα έχετε πρόβλημα. Δεν γίνεται πόσα χρόνια τώρα να μαζεύουμε στρογγυλές γιατί αλλιώς είχαμε θέμα και τώρα να τα καταρρίπτετε όλα οι καινούργιοι. Δεν είναι κάτι η στρογγυλή περνάτε όλους τους γιατρούς κ πάτε στο τέλος κ βάζετε στρογγυλές παντού όπου είναι οι γιατροί που περάσατε εκεί. Δεν θέλουν και πολύ να σας κάνουν μανούρα και να τρέχετε ψάχνουν αφορμές μην τους δίνεται λεφτά λόγους. Πάρτε στρογγυλές το ξαναλέω θ έχετε θέμα
Να σου πω …. Καλά λες
ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν
ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν
Επειδη και γω παλαιος εποχικος ειμαι, στην Δυτικη Ελλαδα, εμεις τοσα χρονια δεν βαζουμε στρογγυλη σφραγιδα. Ουτε και ακτινογραφια προσκομιζουμε οπως αναφερθηκε πιο πισω. Και γενικα δεν αναφερει η προκυρηξη οτι οσο αφορα την ιατρικη καρτελα, χρειαζεται και στρογγυλη σφραγιδα ή αριθμος πρωτοκολλου. Απλα η καθε Διπυν ζηταει τα δικα της, η καθε επιτροπη δηλαδη. Απλα δεν τους εχει παει κανεις κοντρα, να τους βαλει κατω και να τους πει 'αυτα που ζητατε, ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικα', με αποτελεσμα πολλες επιτροπες να εχουν δικο τους μπαιρακι.
Ανάλογα τη Δίπυν, εγώ 5 χρόνια στη δική μου παίρναμε ακτινογραφία αλλά στρογγυλή δεν θέλανε. Οποτε ρωτήστε τη Δίπυν που είστε αυτό νομίζω το πιο σωστό. Εμρις μόνο υπογραφή και σφραγίδα γιατρού αλλά παίρναμε όλες τις εξετάσεις μαζί με το ζύγισμα (ακτινογραφία, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακουογραμμα, αιματολογικές).
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ζύγισμα για δείκτη μάζα σώματος το κάνουμε στην επιτροπή σωστά; Δεν γράφει πουθενά ο παθολόγος μας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες