Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βγήκαν τα αποτελέσματα για ελλειπή δικαιολογητικά
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Ρε παιδιά το φόρουμ ειναι για ερωτησεις είτε ειναι χαζη είτε δεν ειναι χαζη όποιος θέλει απαντάει όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται να κανει τον δήθεν έξυπνο όταν ρωτάτε εσείς ειναι καλά?
Επισκέπτης

Δεν κανει κανενας τον εξυπνο αλλα να υπαρχει μια λογικη σε αυτα που ρωτατε και οχι τα ιδια και τα ιδια λες και ειμαστε στο Δημοτικο. Πολλα απο αυτα που ρωτατε εχουν απαντηθει πιο πισω να πηγιανετε να κοιτατε μην τα περιμενετε ετοιμα ολα. Επισης υπαρχουν τηλεφωνα στο ΓΕΣ οπως και ομαδες στο facebook για να λυνετε αποριες. Εξυπνος ειναι μονο αυτος που θα καταφερει να αντεξει μεχρι το τελος if you know what i mean
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ανακοίνωση για Αιτήσεις Υποψηφίων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) με Ελλιπή Δικαιολογητικά

https://geetha.mil.gr/anakoinosi-gia-ai ... ogitika-3/
Επισκέπτης

Παιδιά αν μετά τα αθλήματα είμαι επιτυχών πχ στον στρατό ξηράς και επιλαχών στην πολεμική αεροπορία και δεν θέλω να πάω στρατό ξηράς μπορώ να απορρίψω το στρατό ξηράς και να παραμείνω επιλαχών για πολεμική αεροπορία;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 4:35 pm Παιδιά αν μετά τα αθλήματα είμαι επιτυχών πχ στον στρατό ξηράς και επιλαχών στην πολεμική αεροπορία και δεν θέλω να πάω στρατό ξηράς μπορώ να απορρίψω το στρατό ξηράς και να παραμείνω επιλαχών για πολεμική αεροπορία;
Ασφαλώς μπορείς, παίρνοντας βέβαια το ρίσκο που έχει υψηλές πιθανότητες να μείνεις εκτός και από ΣΞ και από Αεροπορία.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 4:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 4:35 pm Παιδιά αν μετά τα αθλήματα είμαι επιτυχών πχ στον στρατό ξηράς και επιλαχών στην πολεμική αεροπορία και δεν θέλω να πάω στρατό ξηράς μπορώ να απορρίψω το στρατό ξηράς και να παραμείνω επιλαχών για πολεμική αεροπορία;
Ασφαλώς μπορείς, παίρνοντας βέβαια το ρίσκο που έχει υψηλές πιθανότητες να μείνεις εκτός και από ΣΞ και από Αεροπορία.

Τώρα στα πκε χρειάζεται να συμπληρώσω και τις 2 αιτησεις δηλαδή και της αεροπορίας και του στρατού ξηράς; Η μόνο την μια εφόσον έχω δηλώσει ότι είμαι κοινός υποψήφιος στα 2 σωματα
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Άλλος με ελλιπή δικαιολογητικά ή μονο εγω
Tourkosfaxths

Δημοσίευση από Tourkosfaxths »

Καλησπέρα σε όλους τις υγειονομικές του πίνακα β. Πρέπει να τις κάνουμε πριν τα αθλήματα η τα κάνουν μετά
Tourkofagia

Δημοσίευση από Tourkofagia »

Συγγνώμη μόλις στείλουμε τα ελλειπή δικαιολογητικά μας στέλνουν καποια ενημέρωση αν είναι σωστά κτλ ή περιμένουμε μέχρι την λήξη της προθεσμίας και μετα θα έχουμε απάντηση?
Επισκέπτης

Καλησπέρα φίλε μου και εγώ για γραφεας τα εκανα είμαστε πολλοί τελικά σε αυτήν την ειδικότητα εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι αμα σε καλέσουν για αθληματα και εχεις κάνει και προετοιμασία πήγαινε ποτέ δεν ξέρεις μπορεί και να είσαι επιτυχών εγώ για παράδειγμα τα εκανα γραφεας με 610 μορια αλλά έχω πιο πολλές ελπίδες αεροπορια με το πτυχίο μου να περάσω και εκει όπου και θα το προτιμήσω οπότε ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που θα το κάνουν όπως εγώ.
Καλη επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδια.
NikhtasK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 8:21 pm Προς NikhtasK
Συγχαρητήρια που επέλεξες Ειδικές Δυνάμεις. Το μότο τους είναι : Έρχεται όποιος θέλει, μένει όποιος αντέχει! Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και να αντέξεις! Είναι μια ευκαιρία εκτός από επαγγελματική αποκατάσταση, για αυτοβελτίωση, εξέλιξη, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και πίστης σε έναν ιερό σκοπό : Την προστασία της πατρίδας! Υπάρχει μεγάλος σεβασμός και αναγνώριση της κοινωνίας, για την προσφορά τους, και εκτός αυτού, θα έχεις δει και στις παρελάσεις, τι γοητεία ασκούν στο γυναικείο φύλο ! 😄😄

Ειχα την τιμη να παω ως Ελδυκαριος το 2018 στην Παρελαση της Κυπρου 1η Οκτωβριου και ητανε μια μοναδικη μερα και εμπειρια να βλεπεις ενα σωρο Στρατευματα της Κυπρου και Δυναμεις Πυροσβεστικης, Αστυνομιας (Αντρες, Γυναικες), απο την Προετοιμασια μεχρι την μερα Εκτελεσης της Παρελασης, δυστυχως ελειπε μια καμερα go pro πανω απο το κεφαλι μου αλλα αρκει ολη η αναμνηση, οι κανονιες που εριχναν, τα ελικοπτερα που πετουσαν πανω απο το κεφαλι μου, ολος ο ηχος και το κλιμα ητανε δυνατο και εντονο.

Απεναντι μας να βλεπουμε την Βορεια Πλευρα της Κυπρου οπου ειχε Δυο Σημαιες (Ξερετε Ποιες) χαραγμενες (ισως δεν ειμαι σιγουρος) κατα καποιο τροπο στο βουνο. Ητανε ωραια θεα επειδη μας κοιταζε και την κοιταζαμε και εμεις.

Παρολο που βρισκομασταν στις τελευταιες γραμμες ο κοσμος θυμαμαι μας φωναζε με μια Υπεροχη και Ενεργεια, και ητανε εμψυχωτικο.

Ειχαμε εναν λοχαγο αν θυμαμαι καλα τον βαθμο του απο Ειδικες Δυναμεις οπου ο ιδιος ειχε παει και σε αποστολες κανονικες με ανταλλαγη πραγματικου πυρος, και αργοτερα μας εδωσε συνθηματα να φωναζουμε στη Παρελαση.

ο Ανθρωπος οσες φορες μας μιλουσε ενιωθα να γεμιζω Κουραγιο, Σεβασμο, Τολμη και Εμπνευση, οσους λογους εδινε ητανε προσεγμενοι και μετρημενοι οπου σε τραβουσαν σαν μαγνητη, ειχανε ενα σταθερο βαρος με ιστορια απο πισω, ητανε απο τις σπανιες περιπτωσεις οπου ειδα απο την εμπειρια μου στον Ελληνικο Στρατο να συνδιαζεται ο Αντρισμος με την Αγαπη απο εναν Ανωτερο προς τους Στρατιωτες του, σαν να λεμε ο Πατερας με τα παιδια του, τα θελει Σκληραγωγημενα αλλα τα Προσεχει και τα Νοιαζεται Ταυτοχρονα.

Λιγους Αξιωματικους γνωρισα σαν αυτον, απο'σα Στρατοπεδα περασα. Ξεχωριζουν και ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα.

Επισης να αναφερω οτι υπηρχαν και αρκετες νεαρες κοπελες και μας εριχναν ματιες ακομα και αν δεν ειμασταν Ειδικες Δυναμεις, οπου νομιζω παλι οτι ενα Στρατοπεδο Λ. Ο. Κ να εχουμε στη Κυπρο οπου παμε εμεις απο την Ελλαδα.
(Δεν θα μιλησω γιατι δεν Υπηρετησα στις Ειδικες Δυναμεις τελικα επειδη ειναι λιγο μια μικρη-μεγαλη Ιστορια) στην ΕΛ. ΔΥ. Κ η διαφορα ειναι οτι η Ψυχολογια επιβαρυνεται λιγοτερο και εισαι λιγοτερο ''Τεντα'' (βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει αναλογος με τους Αξιωματικους σου και τον Διοικητη και το Προγραμμα του)

Πισω στις κοπελες χαχα, ητανε ωραιες οι ματιες και ελκυστικες, δεν ξερω αν οντως ενας Φανταρος/Υπαξιωματικος ανεξαρτητου βαθμου ασκουν καποια γοητεια στο γυναικειο φυλο, οι Περισσοτεροι φανταροι, Υπαξιωματικοι και Αξιωματικοι που γνωρισα ακομα και ας ειναι ενας μικρος αριθμος απο τις Ειδικες Δυναμεις θα ελεγα πως δεν θα ελκυαν ισως την μεση κοπελα/γυναικα, γιατι καποιοι απο αυτους εβγαζαν μια ''Αλητεια'' και μια ''Τοξικη Αρσενικιλα'' αυτο βγαζει μια Ανασφαλεια και Αδυναμια γιατι ενα αρσενικο ετσι νιωθει την αναγκη να βρεθει πανω απο το αλλο αρσενικο, με ασχημες συμπεριφορες, το λεγομενο νταηλικι απο τον Νταη/Bully.

Μην με παρεξηγεις δεν μπερδευω ΠΟΥΘΕΝΑ τη Μαλθακοτητα η την Ευγενεια με την εκπαιδευση των Ειδικων Δυναμεων ουτε την ''Τρελα'' και την Πιεση που σου ασκουν Μιας και βρισκομουν πριν Ορκιστω 1-2 εβδομαδες στα Λ. Ο. Κ και ουδεποτε Παρεξηγησα την Αυστηροτητα με την Αλητεια.

Στις Ειδικες Δυναμεις και γενικα στον Στρατο δεν υπαρχει χωρος για Ευγενειες οσο εισαι τουλαχιστον Εν Ωρα Υπηρεσιας και Εκτελεση Καθηκοντων

Αυτο που θελω να πω ειναι πως Αναφερομαι Κυριως για την Συμπεριφορα/Χαρακτηρα ενος Ειδικοδυναμιτη και Εκτος Στρατοπεδου/Εκπαιδευσης.

Νομιζω καταλαβαινουμε ποιες ειναι οι Αξιολυπητες Συμπεριφορες, ποιος γινεται Παθητικα Επιθετικος και Ποιος θα Προσπαθησει να σε Επικρατησει/Κατακτησει/Κυριαρχησει.

Τετοια ατομα προσωπικα τα βλεπω εχθρικα (οπου μπορω απλα σηκωνομαι και φευγω, στη περιπτωση του Στρατου απλα αδιαφορεις η τα κανεις περα με διαφορους τροπους και κανοντας την δουλεια σου) και αν δεν ζουσαμε Πολιτισμενα, αμα εχεις δει The Walking Dead οπου ο καθενας κοιταει την ατομικη του επιβιωση η με την ομαδα του, θα τον καθαριζα, μιλαω για ακραιες καταστασεις προφανως. Αναφερομαι στα ατομα που το παιζουν μαγκες και κοιτανε μονο κακο να κανουν για το δικο τους συμφερον, εις βαρος αλλωνων. Τα λεγομενα Παρασιτα.

Τετοιοι ''Αντρες'' Υπαρχουν πολλοι κακως η καλως για ευνοητους λογους, ζωα ειμαστε κατα κυριο λογο εμεις οι ανθρωποι, με αρκετους απο εμας να εχουμε αυτα τα βασικα Ενστικτα και Ορμες, καποιοι τα κρατουν Υπο Ελεγχο και να τα πανε Κοντρα, Υπερισχυοντας τα. Σε αλλους δεν ειναι τοσο Ευκολο η Απλο. Δεν θα κατσω να τα κρινω, Ολοι εχουμε τις Ασχημιες και Ομορφιες μας.

Εγραψα ενα μικρο κειμενο για μερικα πραγματα μιας και εχω λιγο παραπανω ελευθερο χρονο, αμα δεν σβηστει το Μηνυμα μου θα μεινω ελαφρα ξαφνιασμενος. Μιας και βγηκα λιγο εκτος θεματος.

Τεσπα εγραψα ολα αυτα για να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ οτι Ελκυστικος απο μερικες και διαφορες Αποψεις ειναι ενας Αντρας η μια Γυναικα

Οταν παρουσιαζει ΙΣΧΥ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

Αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αγαπανε και ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Κανενας δεν Νοιαστηκε για τον Αλαζονα, κανενας δεν θελει να μεινει Μονος του.

Αυτος που ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ κανοντας Οχι το Ευκολο, Αλλα το ΔΥΣΚΟΛΟ. Το Ευκολο Ολοι το Κανουμε, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

Ειδικες Δυναμεις οχι μονο στην Εκπαιδευση και στον τροπο ζωης, αλλα και στον Χαρακτηρα.

Για εμενα ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ''ΕΙΔΙΚΟ'' Ξεχωριστο, Επιλεκτο (CHOSEN) (SPECIAL) Forces)

Για εμενα ισως γιατι οι χαρακτηρες ειναι Διαφορετικοι και Ποικιλοι, αυτοι ειναι οι ''Γοητευτικοι'' Ανθρωποι παραπανω απο Μιας Αποψης.

Ζηταω πολλα; Ζηταω οντως χαχαχα...
Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Καλησπέρα παιδιά... Μια ερώτηση... Υπηρετω ήδη τη θητεία μου... Πριν μια βδομάδα έκλεισα εφτά μήνες θητείας... Όταν όμως κατέθεσα τα χαρτιά μου είχα γύρω στους εξιμιση... Ως που να βγουν τα αποτελέσματα και τα μόρια θα εξακολουθώ να παίρνω μόρια από τους μήνες θητείας η θα μείνει στους εξιμιση τη μέρα δηλαδή που κατέθεσα τα χαρτιά μου
Επισκέπτης

Καλησπέρες στην ομάδα! Στην αίτηση διάβασα ότι δεν εντοπίστηκαν ελλείψεις στην ειδικότητα. Έχασα την θεση;
Επισκέπτης

Τι ειδικότητα έβαλες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες