ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Re: ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Είναι 10 κιλακια παραπάνω να τα αφήσω; Η εντολή είναι σαφής. Όποιος είναι εκτός ορίων ανεξαρτήτως προέλευσης ή οτιδήποτε κόβεται.End of story.
Καλά εγώ λέω δεν θα κοπούν άτομα με κάποια κιλά παραπάνω γτ θα πέσει μεζούρα τώρα τι λέτε μερικοί θα φανεί σε λίγο καιρό. Στη Δίπυν που είμαι έτσι όπως είδα τους συναδέλφους δεν κόβεται ούτε 1. Τωρα εάν σε άλλες Δίπυν κατεβάζουν γουρουνοπουλα ολόκληρα είναι άλλη ιστορία.
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ναι ρε παιδιά, μια χαρά είστε. Μην τρελένεστε.
Αλήθεια δεν ξέρω πως το καταφέρνεις να είσαι 32,5 και 95 εκατοστά μέση, βάσει κανονισμών εάν όντως είσαι 95 μέση περνάς αλλά ρε φίλε απορώ έπρεπε να έχεις 110 μέση με αυτό το δεικτη
Πάντως μην αγχώνεστε είναι πράγματι ελαστικοί και το ξέρω γτ ήμουν 5 χρόνια στη διαδικασία, αφήστε τι λένε κάτι περίεργοι εδώ μέσα. Απλα ακόμα και τώρα χάσετε κιλά να είστε και ξεφουσκωτοι όταν πάτε και όλα καλά θα πάνε Απλά εάν είστε πολλά κιλά πάνω και αναλόγως το διοικητή μην περιμένετε χαρες, έπρεπε να έχετε κάνει προσπάθεια τόσο καιρό εάν είστε εκτός δείκτη μάζας και μεσης
Και εγώ ξέφυγα μια χρονιά και μου χαρίστηκαν αλλά μου είπε ο διοικητής εάν δεν χάσεις τα κιλά που έβαλες του χρόνου θα σε κόψω. Την επόμενη πήγα όπως μπήκα χάνοντας και παραπάνω κιλά αλλά εξαρτάται το διοικητή
Για να σου δώσω μια εικόνα είμαι 1,75 95 κιλά αλλά λόγω κατανομής και σφιχτης κοιλιάς με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνω να είμαι εντός ορίων. Βεβαια ακόμα και με το 95 προσπαθώ μέχρι την τελευταία μέρα να το κατεβάσω κ άλλο και σίγουρα θα συνεχίσω να κατεβάζω και πόντους και κιλά.
Εντάξει τότε θα σε περάσουν. Καλα και εγώ είμαι 5 κιλά πάνω από το ύψος μου και φαίνομαι για 5 κάτω από το ύψος μου λόγω βαρύ σκελετού. Το θέμα είναι να μην κρέμεται κοιλιά κτλ εάν είσαι σφιχτός θα το δουν και απλά θα σου πουν χάσε κιλα
Αυτό σκέψου το άκουσα ήδη από την παθολόγο. Αν δε φτάσω στα 80 δε θα ηρεμήσω πίστεψέ με!
Έτσι πρέπει αλλά αργά καλύτερα να τα χάσεις, μέχρι να σε μετρήσουν χάσε όσα μπορείς και μετά σταθερα
Καλησπέρα παιδιά. Έτσι όπως τα λέτε είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Εγώ είμαι σχεδόν 1,80 και 100 κιλά. Περιφέρεια μέσης είμαι σχεδόν 110 εκ. Δεν είμαι χοντρός απλά είναι το σκαρί μου τέτοιο. Ελπίζω να με λυπηθούν. Καλή τύχη σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες