ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Κλ σταματήστε τις αερολογιες και προσπαθήστε να χάσετε κιλά όσοι έχετε παραπάνω που κακώς τα έχετε γτ η προκυρηξη ήταν δεδομένη εδώ και 7 μήνες οπότε εάν κοπειτε θα φταίτε οι ίδιοι. Ακομα και τώρα έχετε 25 μερες να χάσετε κιλά. Οποίος δεν μπορεί καλώς να κοπεί και δεν μιλάμε για άτομα που είναι μυώδεις και η ζυγαριά δείχνει 4-5 κιλά πάνω μιλάμε για άτομα με κοιλίες δηλαδή είναι και λίγο ντροπή να φοράς τη στολή και να εξέχει η κοιλιά, σοβαρευτείτε. Για τις επιτροπές δεν κόβουν αλλά θα τηρήσουν τη διαδικασία τα υπόλοιπα περί συμφωνιών και σενάρια συνωμοσίας είναι επιστημονικής φαντασίας. Εποχικοι, πολίτες, εθελοντές αδυνάτιστε άνετα χάνετε 5-6 κιλά. Εγω π. Χ είμαι 4 κιλά πάνω από το ύψος κανονικα πρέπει να χάσω 4-5 κιλά ακόμα αν και φαίνομαι αδύνατος λόγω βαρύ σκελετού. Η διαδικασία θα τηρηθεί κάντε τη διαίρεση, μετρήσετε τη μέση σας και πράξτε τα ανάλογα όσοι έχετε 15+ κιλά πάνω από το ύψος συγγνώμη αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο για δασοπυροσβεστη που αντιμετωπίσει συνθήκες δύσκολες. Και δεν είναι μόνο η επιτροπή, υπάρχουν και οι γιατροί που θα πουν εγώ δεν υπογράφω για αυτόν και συνέβη πέρσι με εποχικούς με 3-4 αντιπυρικες στη πλάτη.
Re: ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Να ρωτήσω το εξής. Πώς είναι η διαδικασία στην επιτροπή; Μην παρεξηγηθώ λόγω μηνυμάτων άλλων, δεν είμαι ούτε χοντρός ούτε τίποτα. Απλά δεν έχω εικόνα για αυτό το κομμάτι. Πηγαίνεις με την καρτέλα συμπληρωμένη και τις εξετάσεις και σε γδυνουν για να σου μετρήσουν ύψος και να σε ζυγίσουν και αναλόγως προχωράς ή κοβεσαι; Μόνο αυτό κάνεις στην ουσία στην επιτροπή;
Οτι λέει μέσα η προκήρυξη! Αν είσαι εκτός ορίων, σε μετράνε με μεζούρα. Η περιφέρεια αν θυμάμαι δεν πρέπει να είναι πάνω από 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν είσαι κάτω από αυτά δεν έχεις θέμα.Katerinamm έγραψε: Σάβ Απρ 12, 2025 2:18 pmΓια γυναίκες με ύψος 168,71 κιλά αλλά η μέση είναι 73 είμαι μέσα ή βγαίνω εκτός ; Έχω απορία αν κάποιος δηλαδή είναι μυώδες έχει παραπάνω κιλά και ΔΜΣ βγαίνει πχ υπέρβαρος τον κόβουν ; Ή το επόμενο βήμα είναι μετράνε μέση και αν είναι εντός ορίων περνάνε κανονικά; Εγώ αθλούμαι αλλά και για τις γυναίκες σε φάση πχ περιόδου ανεβαίνουν 1-2 κιλα παραπάνω όταν περιμένουν ή όταν έχουν περίοδο λόγω κατακράτησης είναι άδικος καπως δηλαδή να κοπούν.D.Y.K έγραψε: Σάβ Απρ 12, 2025 1:10 pm Παιδιά κάντε τον αγώνα σας και μην σκέφτεστε πολλά όσο και αν αγχώνεστε. Έχετε λίγες ημέρες μπροστά σας. Προσέξτε λίγο τη διατροφή σας, κάντε και καμιά προπόνηση, για εσάς πιο πολύ και ότι είναι να γίνει θα γίνει στις επιτροπές.
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ήδη, αναρτώ την τελευταία δημοσίευση σχετικά με τους αναμορφωμένους πίνακες με τις ισοβαθμίες των υποψηφίων
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/koin ... eston-epoc
https://www.fireservice.gr/katataxi/
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 8:22 amΟτι λέει μέσα η προκήρυξη! Αν είσαι εκτός ορίων, σε μετράνε με μεζούρα. Η περιφέρεια αν θυμάμαι δεν πρέπει να είναι πάνω από 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν είσαι κάτω από αυτά δεν έχεις θέμα.Katerinamm έγραψε: Σάβ Απρ 12, 2025 2:18 pmΓια γυναίκες με ύψος 168,71 κιλά αλλά η μέση είναι 73 είμαι μέσα ή βγαίνω εκτός ; Έχω απορία αν κάποιος δηλαδή είναι μυώδες έχει παραπάνω κιλά και ΔΜΣ βγαίνει πχ υπέρβαρος τον κόβουν ; Ή το επόμενο βήμα είναι μετράνε μέση και αν είναι εντός ορίων περνάνε κανονικά; Εγώ αθλούμαι αλλά και για τις γυναίκες σε φάση πχ περιόδου ανεβαίνουν 1-2 κιλα παραπάνω όταν περιμένουν ή όταν έχουν περίοδο λόγω κατακράτησης είναι άδικος καπως δηλαδή να κοπούν.D.Y.K έγραψε: Σάβ Απρ 12, 2025 1:10 pm Παιδιά κάντε τον αγώνα σας και μην σκέφτεστε πολλά όσο και αν αγχώνεστε. Έχετε λίγες ημέρες μπροστά σας. Προσέξτε λίγο τη διατροφή σας, κάντε και καμιά προπόνηση, για εσάς πιο πολύ και ότι είναι να γίνει θα γίνει στις επιτροπές.
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ήδη, αναρτώ την τελευταία δημοσίευση σχετικά με τους αναμορφωμένους πίνακες με τις ισοβαθμίες των υποψηφίων
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/koin ... eston-epoc
https://www.fireservice.gr/katataxi/
Την περιφέρεια της μέσης μετράνε σωστά ; Μέση είμαι 73
Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για ΔΜΣ σε σώμα ασφαλείας ειδικά με τις απαιτήσεις της δασοπυροσβεσης. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ θα κοπούν όσοι είναι εκτός ορίων. Οπως είπε ο φίλος πιο πάνω δε μιλάμε για σφιχτες που εκεί καλώς θα τους περάσουν αλλά δε μπορεί να έχεις 33-34 ΔΜΣ και μέση 105-110εκ. Μέση και να θες να γίνεις πυροσβέστης. Ακόμα και οριακά να περάσετε κάποιοι με 97-100εκ φροντιστε να χάσετε κιλά γιατί δεν έχετε ιδέα τι θα αντιμετωπίσετε στις φωτιές.
Φιλικά πάντα!
Φιλικά πάντα!
Καλησπέρα κι από μένα, τα μυϊκά κιλά προφανώς να ξέρετε ότι δεν θα τα πάρουν σοβαρά υπόψη εννοώ ότι θα τους περάσουν, αυτοί που θα έχουν θέμα θα είναι δυστυχώς αυτοί που θα έχουν παραπάνω κιλά και θα φαίνεται ότι δεν είναι από Μούλις, δηλαδή ότι δεν είναι σφιχτοί. Θα κόβουν πραγματικά αυτούς που φαίνονται και με το μάτι ότι είναι εκτός λόγω πάχους. Αλλά για 5-6 και έως 10 κιλά που δν κάνει κ τόσο μπαμ δεν θα κόψουν θεωρώ, βάση αυτών που ακούω πάντα
Μέση μετράνε ναι. Μια χαρά θα είσαι.
Μην λέτε ασυναρτησίες και ότι σας βολεύει. Είναι δυνατόν να είσαι 10 κιλά παραπάνω και να μην σε κόψουν; Τι είναι γραμμάτια στην φέτα, είναι 1.200γρ να το αφήσω; Αν είσαι υπέρβαρος στον ΔΜΣ και παραπάνω εκατοστά στην μεζούρα κόβεσαι. Αλλιώς δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ας μην γελιόμαστε. Είναι το ελάχιστο κριτήριο που θέτουν. Θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα. Τώρα για μυϊκά κιλά τι εννοείτε; Να είναι μποντιμπιλντερας ο άλλος; Γιατί αυτοί έχουν μια μέση μια σταλιά, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 13, 2025 3:37 pm Καλησπέρα κι από μένα, τα μυϊκά κιλά προφανώς να ξέρετε ότι δεν θα τα πάρουν σοβαρά υπόψη εννοώ ότι θα τους περάσουν, αυτοί που θα έχουν θέμα θα είναι δυστυχώς αυτοί που θα έχουν παραπάνω κιλά και θα φαίνεται ότι δεν είναι από Μούλις, δηλαδή ότι δεν είναι σφιχτοί. Θα κόβουν πραγματικά αυτούς που φαίνονται και με το μάτι ότι είναι εκτός λόγω πάχους. Αλλά για 5-6 και έως 10 κιλά που δν κάνει κ τόσο μπαμ δεν θα κόψουν θεωρώ, βάση αυτών που ακούω πάντα
Έπρεπε ρε παρτάλια να είσαι σαν τις προκηρύξεις των ΕΠΟΠ. Βγηκες 28,01 ΔΜς, σπίτι σου. Εκει να βλέπατε κλάμα. Να λέτε και ευχαριστώ που υπάρχει και η μεζούρα και κάποιοι θα σωθούν από αυτό. Ειδικα όσοι είστε υπέρβαροι και καπνιστές ταυτόχρονα είστε άκρως επικίνδυνοι. Θα πάρετε και κόσμο στο λαιμό σας. Αυστηρο ΔΜΣ και δυσκολότερα αθλήματα ήθελε να δω τι θα κάνατε όλοι εσείς. Εχω απογοητευτεί απίστευτα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Ρε μάγκες είστε σοβαροί; Δεν έκοψε τώρα στα ΠΚΕ τών ειδικών φρουρών κόσμο στον ΔΜΣ... Πέρασαν κάτι χοντροί με κοιλιά μεγαλύτεροι από συνταξιούχο λες και ήταν 6 μηνών έγγυος και θα κόψουν στους εποχικούς; Σοβαρευτείτε λίγο αν είναι δυνατόν!
Ρε μάγκες είστε σοβαροί; Δεν έκοψε τώρα στα ΠΚΕ τών ειδικών φρουρών κόσμο στον ΔΜΣ... Πέρασαν κάτι χοντροί με κοιλιά μεγαλύτεροι από συνταξιούχο λες και ήταν 6 μηνών έγγυος και θα κόψουν στους εποχικούς; Σοβαρευτείτε λίγο αν είναι δυνατόν!
Υπάρχει περίπτωση το 100-101 στη μέση να γίνει 103 πχ και να κοπουμε ή θα περάσουμε;
Τι σχέση έχουν οι ειδικοί φρουροί που είναι και άλλο υπουργείο με τους εποχικούς; Εδώ θα κόβουν κανονικά όσους είναι εκτός.
Παιδιά αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι για για τον δείκτη μάζα σώματος εκεί μπορεί να πέσει κόψιμο. Δεν μπορεί ο άλλος να είναι 1.75 ύψος και 120 κιλά. Ήμαρτον.
Καλά οποίος είναι 15 κιλά πάνω θα κοπεί, αυτονόητα είναι αυτά. Αλλα θα είναι λίγοι αυτοί πιστεύω και στη μεζούρα θα χαριστούν σε αυτούς που μπορούν αλλά μιλάμε για άτομα με λίγα κιλά παραπάνω. Σε 10 μέρες θα μαθουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες