Δεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.
Και μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.
Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά το να αποθαρρύνουμε άλλους υποψηφίους ή να προβλέπουμε μαζικούς αποκλεισμούς δεν βοηθά κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δική του προσπάθεια και αξίζει σεβασμό, όχι ειρωνεία. Η διαδικασία είναι κοινή για όλους και όποιος πληροί τα κριτήρια, θα περάσει – είτε είναι πρώτος είτε επιλαχών. Καλό είναι να κρατάμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Καλή επιτυχία σε όλους.
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:50 pm
Δηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.
Και μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.
Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά το να αποθαρρύνουμε άλλους υποψηφίους ή να προβλέπουμε μαζικούς αποκλεισμούς δεν βοηθά κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δική του προσπάθεια και αξίζει σεβασμό, όχι ειρωνεία. Η διαδικασία είναι κοινή για όλους και όποιος πληροί τα κριτήρια, θα περάσει – είτε είναι πρώτος είτε επιλαχών. Καλό είναι να κρατάμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Καλή επιτυχία σε όλους.
Μην ασχολείσαι με το τρολ της κακιάς ώρας. Στο ένα μήνυμα λέει ότι είναι χαμηλά στη λίστα και ελπίζει να κοπούν όλοι για να μπει και στο άλλο λέει ότι είναι πυροσβέστης από το '19. Εννοειται δε στέκουν αυτά. Το δικό σου μήνυμα είναι ο, τι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Μην ασχολείσαι με το τρολ της κακιάς ώρας. Στο ένα μήνυμα λέει ότι είναι χαμηλά στη λίστα και ελπίζει να κοπούν όλοι για να μπει και στο άλλο λέει ότι είναι πυροσβέστης από το '19. Εννοειται δε στέκουν αυτά. Το δικό σου μήνυμα είναι ο, τι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Άστο ρε μπούφο. Ούτε να ξεχωρίσεις το ένα μήνυμα από το άλλο δε μπορείς. Θες και πυροσβεστική. Τσάμπα ασχολούμαι. Μακάρι να μπουν άτομα ικανά αυτή τη φορά και να δούμε τα έκτροπα που ζήσαμε όσοι μπήκαμε το '19. Εσύ σίγουρα δεν ανήκεις στα ικανά πάντως.
Άστο ρε μπούφο. Ούτε να ξεχωρίσεις το ένα μήνυμα από το άλλο δε μπορείς. Θες και πυροσβεστική. Τσάμπα ασχολούμαι. Μακάρι να μπουν άτομα ικανά αυτή τη φορά και να δούμε τα έκτροπα που ζήσαμε όσοι μπήκαμε το '19. Εσύ σίγουρα δεν ανήκεις στα ικανά πάντως.
Το να επιτίθεσαι σε αγνώστους με χαρακτηρισμούς τύπου “μπούφος” και να κρίνεις ποιος είναι ικανός και ποιος όχι, λέει πολλά για το επίπεδό σου – και καθόλου καλά. Αν όντως μπήκες το ‘19, λυπάμαι που αυτό είναι το πρότυπο πυροσβέστη. Αν όχι, ακόμα χειρότερα. Η προκήρυξη αφορά όσους έχουν αξία, όχι όσους φωνάζουν πιο δυνατά στα φόρουμ. Μάζεψε λίγο τον τρόπο σου – δεν τρομάζεις κανέναν εδώ μέσα.
Καλά ότι υπάρχουν άτομα με 0 μόρια που παρακαλάνε να κοπούν άτομα με 3000-5000-10000 μόρια η έχουν θέμα η δεν έχουν τπτ στη ζωή τους και νομίζουν ότι η πυροσβεστική ως εποχικός είναι δημόσιο. Όπως είπε και ο φίλος πάνω θα κοπούν λίγοι γτ τουλάχιστον στη δικιά Μ Δίπυν όλους τους είδα μέσα στα όρια και λίγοι είχαν 5-6 κιλά παραπάνω που δεν θα τους κόψουν γτ θα τους μετρήσουν τη μέση. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες Δίπυν αλλά εγώ είδα συναδέλφους εκτός από αδύνατους και γυμνασμενος, ο μόνος παχουλός ήταν ένας νέος που μπήκε τώρα και αυτός εάν περάσει τα αθλήματα θα το περάσουν γτ δεν ήταν τραγικά παχουλός απλά δεν ήταν σαν τους υπόλοιπους. Και πολλοί επιλαχόντες δεν έχουν καταλάβει ότι πολλοί θα απέχουν οπότε θα τους καλέσουν. Και για να μην παρεξηγηθω εγώ είμαι στο 25 Δμ απλά τέτοια μανία να κοπούν παιδιά που διπλώματα έχουν και εθελοντές ήταν και εμπειρία έχουν από άτομα με 0 μόρια είναι να γελας
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 12:32 pm
Καλημέρα σας χρόνια πολλά καλή ανάσταση σε όλους. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση τις αιματολογικές εξετάσεις δηλαδή του μικροβιολογικού τής έκανα όλες σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από το (Ζ) τις εργαστηριακές εξετάσεις για τα ναρκωτικά. Μου είπαν ότι δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή γιατρού στην υγειονομική καρτέλα παρά μόνο στις εξετάσεις. Είναι εντάξει αυτό επειδή είναι από ιδιώτη ή θα έχω πρόβλημα;
Ποιος σου είπε ότι δεν βάζει υπογραφή και σφραγίδα; Εγώ στον βιοτυπο που πήγα αιματολογικές και τοξικολογικές μια χαρά μ έβαλαν
Καλά θα τους πω να μου βάλουν όταν πάω να πάρω τα αποτελέσματα γιατί δεν θέλω να έχω πρόβλημα. Αν και θεωρώ ότι δεν θα έχω θέμα αν δείξω τις εξετάσεις και έχουν την σφραγίδα του γιατρού και την υπογραφή του.
Ρε παιδιά επειδή εγώ το ξεκίνησα που έχω χαμηλά μόρια και μπήκα και βλέπω ότι έγινε χαμός εγώ απλά είδα που έγραψε ο πεζοπόρος και είπε ότι υπάρχει εντολή να τηρηθούν τα όρια της προκήρυξης. Το σωστό δηλαδή. Και είπα ότι εφόσον είναι έτσι, θεωρώ ότι πολλοί θα είναι εκτός αφού εγώ είδα διάφορα στη δική μου περιοχή όταν έκανα την αίτηση και πιστεύω ότι θα έρθει η σειρά μου.
Για να καταλάβετε κάποιοι γιατί δε θα κοπεί κόσμος απλά ρίξτε μια ματιά στο thread για το ΔΜΣ. Επικρατει απόλυτη ησυχία που σημαίνει ότι όλοι είναι εντάξει είτε στα κιλά είτε στη μέση όσοι ξεφεύγουν λίγο παραπάνω. Οι δε επιτυχόντες κοιταξτε να είστε σωστοί σε όλα και να δώσετε βάση στην εκπαίδευση, οι δε επιλαχόντες ειδικά σε χαμηλές θέσεις κοιτάξτε τη ζωή σας για φέτος και από του χρόνου βλέπουμε.
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 3:27 pm
Για να καταλάβετε κάποιοι γιατί δε θα κοπεί κόσμος απλά ρίξτε μια ματιά στο thread για το ΔΜΣ. Επικρατει απόλυτη ησυχία που σημαίνει ότι όλοι είναι εντάξει είτε στα κιλά είτε στη μέση όσοι ξεφεύγουν λίγο παραπάνω. Οι δε επιτυχόντες κοιταξτε να είστε σωστοί σε όλα και να δώσετε βάση στην εκπαίδευση, οι δε επιλαχόντες ειδικά σε χαμηλές θέσεις κοιτάξτε τη ζωή σας για φέτος και από του χρόνου βλέπουμε.
Ο καθένας αξίζει σεβασμό, είτε είναι επιτυχών είτε επιλαχών. Το να απαξιώνουμε την προσπάθεια άλλων δεν δείχνει γνώση ή εμπειρία, δείχνει έλλειψη ήθους. Ο ρόλος του πυροσβέστη απαιτεί χαρακτήρα, ψυχραιμία και συναδελφικότητα. Αν δεν τα δείχνουμε αυτά από τώρα, πώς θα τα δείξουμε στην πράξη;
Η προκήρυξη θα τηρηθεί κατά γράμμα. Η γραμμή έχει δοθεί από το υπουργείο και συγκεκριμένα από τον Τουρνά ρητώς προς το αρχηγείο που με τη σειρά του έχει ενημερώσει σχετικώς όλες τις επιτροπές σε όλες τις ΔΙΠΥΝ. Όσοι είστε εντός ορίων είστε οκ σε αθλήματα και γιατρούς. Όσοι είστε εκτός έστω και για λίγο παιδιά δυστυχώς θα κοπείτε. Αυτή είναι η εντολή. Πλέον θέλουν μόνο τους ικανούς βάση των τυπικών ορίων που μεταξύ μας είναι γελοία. Μην περιμένετε ανοχή ή ελαστικότητα. Οι γελοιοτητες του 19 και του 20 ανήκουν στο παρελθόν. Όσοι δεν πιστεύετε θα το διαπιστώσετε σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Καλό Πάσχα σε όλους.
Ο καθένας αξίζει σεβασμό, είτε είναι επιτυχών είτε επιλαχών. Το να απαξιώνουμε την προσπάθεια άλλων δεν δείχνει γνώση ή εμπειρία, δείχνει έλλειψη ήθους. Ο ρόλος του πυροσβέστη απαιτεί χαρακτήρα, ψυχραιμία και συναδελφικότητα. Αν δεν τα δείχνουμε αυτά από τώρα, πώς θα τα δείξουμε στην πράξη;
Δε διαφωνούμε πουθενά πίστεψέ με. Η λίγο επιθετική διατύπωση μου απευθύνεται σε αυτούς που επιτίθενται στους επιτυχόντες αποσκοπώντας στο να μπουν οι ίδιοι. Σεβασμο εννοείται αξίζουν όλοι ασχέτως θέσης. Δε χρειάζεται να προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου. Εγω θα πω συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή τύχη στους επιλαχόντες για του χρόνου. Ειναι απίστευτα απαιτητικές οι συνθήκες που θα κληθούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε και το μόνο στήριγμα που θα έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Αυτο πρέπει να καταλάβουν κάποιοι.
Η προκήρυξη θα τηρηθεί κατά γράμμα. Η γραμμή έχει δοθεί από το υπουργείο και συγκεκριμένα από τον Τουρνά ρητώς προς το αρχηγείο που με τη σειρά του έχει ενημερώσει σχετικώς όλες τις επιτροπές σε όλες τις ΔΙΠΥΝ. Όσοι είστε εντός ορίων είστε οκ σε αθλήματα και γιατρούς. Όσοι είστε εκτός έστω και για λίγο παιδιά δυστυχώς θα κοπείτε. Αυτή είναι η εντολή. Πλέον θέλουν μόνο τους ικανούς βάση των τυπικών ορίων που μεταξύ μας είναι γελοία. Μην περιμένετε ανοχή ή ελαστικότητα. Οι γελοιοτητες του 19 και του 20 ανήκουν στο παρελθόν. Όσοι δεν πιστεύετε θα το διαπιστώσετε σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Καλό Πάσχα σε όλους.
Το ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ισως έτσι μεγαλώσει και το κύρος του θεσμού μπαίνοντας με πιο αυστηρά κριτήρια.
Οντως ισχυει πχ στην δικια μου διπυν ειδα και ατομα ας το πουμε παχυσαρκα που σιγουρα δεν πιανουν τα ορια ομως απο οτι ειδα οι επιτυχοντες ολοι σε μενα τουλαχιστον ηταν εποχικοι οποτε ισως και μερικα κιλα να εχουν παραπανω θα γινουν τα στραβα ματια λογο της εμπειριας τους που ειναι και απολυτα λογικο και σεβαστο εγω ειμαι 11 επιλαχων παντως ελπιζω να με παρουν και μενα καποια στιγμη
Πάντως και στην εμοδε, από το πολύ κόψιμο, στον ΔΜς, στους εποχικούς, δημιούργησαν θέμα, παρενέβησαν τα σωματεία και τα πήραν πίσω. Να δούμε τι κριτήρια θα μπουν τελικά, γιατί δεν νομίζω να είναι και πολύ αυστηροί, εκτός από τρανταχτές περιπτώσεις. Θεωρώ αν είσαι λίγο πάνω λίγο κάτω, περνάς.