Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
AnastasiAkiriAziDOu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από AnastasiAkiriAziDOu »

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, εύχομαι! Από όσο γνωρίζω, που ο σύζυγος μου εργαζοταν, στη σχολή δοκίμων αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, και εκπαιδευόταν, εκεί Σοφρωνιστικη ερχόταν Kettering, έπερναν ένα επίδομα, γύρω στα 500 ευρώ και τα μισά τα κρατούσαν για το φαγητό τους, τα ρούχα τους, μπορούσαν να τα πλένουν μέσα στη σχολή. Πριν την ορκομωσία, δεν ειχαν βγει έξω, μετά είχαν βάλει λεωφορείο και μπορούσαν να πάνε, αυτό στο τόπο διαμονής τους, το αυτοκίνητο μπορούσαν να το αφήσουν έξω στη σχολή. Για τα ρούχα, και τα άρβυλα που θα σας δώσουν, δεν γνωρίζω να σας πω., αυτό γινόταν στην Κομοτηνή, στην Θήβα δεν γνωρίζω κάτι.
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Zwgrafiotis

Δημοσίευση από Zwgrafiotis »

Καλησπέρα σας, Μου ήρθε εμειλ σήμερα, είμαι στους αλφαβητικούς πίνακες, Αυτό σημαίνει πως αν περάσω υγειονομικά αθλήματα διορίζομαι; Ευχαριστώ
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Zwgrafiotis έγραψε: Τετ Απρ 16, 2025 1:23 pm Καλησπέρα σας, Μου ήρθε εμειλ σήμερα, είμαι στους αλφαβητικούς πίνακες, Αυτό σημαίνει πως αν περάσω υγειονομικά αθλήματα διορίζομαι; Ευχαριστώ
Αναλόγως πόσο ψηλά είσαι στον πίνακα. Εχουν μείνει 135 θέσεις.75 από τους 196 επιλαχόντες που δεν είχαν περάσει αθλήματα, συν 60 θέσεις που έβγαλαν μετά.
Zwgrafiotis

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Kele

Δημοσίευση από Kele »

Παιδιά μου ήρθε και εμένα mail είμαι στους αλφαβητικους πίνακες ... Ερώτηση το Α. Μ είναι ο αριθμός που έχω σειρά;
Πχ στο Α. Μ έχω 42.
Δηλαδή είμαι 42ος άρα είμαι μέσα;
Τι παίζει αν ξέρει κάποιος γιατι είμαι στρατιωτικός και θέλω να φύγω χθες 😂
Kele

Δημοσίευση από Kele »

Kele έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 2:44 am Παιδιά μου ήρθε και εμένα mail είμαι στους αλφαβητικους πίνακες ... Ερώτηση το Α. Μ είναι ο αριθμός που έχω σειρά;
Πχ στο Α. Μ έχω 42.
Δηλαδή είμαι 42ος άρα είμαι μέσα;
Τι παίζει αν ξέρει κάποιος γιατι είμαι στρατιωτικός και θέλω να φύγω χθες 😂
Επιπλέον πως βλέπω αν είμαι για υεφκ η για εσωτερικός, καθώς και σε ποιο κατάστημα θα δουλέψω;
Δεν έκανα τα χαρτιά εγώ περιμένω τηλ αλλά ας δοκιμάσω μια και εδώ!
Ευχαριστώ πολύ παίδες

!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σε όλους... ! Η επιλογή θα γίνει βάση αλφαβητικής σειράς όπως είναι στους πίνακες η βάσει ΑΜ;
AnastasiAkiriAziDOu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιον πότε θα ξαναγίνει, σχολή για εξωτερικούς;
Giannis89
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Giannis89 »

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 10:16 am Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιον πότε θα ξαναγίνει, σχολή για εξωτερικούς;
Καλημέρα, για φθινόπωρο ακούγεται.
Zwgrafiotis

Καλησπέρα σας, Επειδή παρακολουθούσα την 9κ τα πρώτα χρόνια, Μετά μπήκα εποχικός πυροσβέστης και την άφησα, Επειδή είναι κάτι αβέβαιο και ψυχοφθόρο εκεί όσο και να το αγαπώ δεν υπάρχει σεβασμός κλπ, Στην 9κ είμαι στην θέση 1200 κάτι και τώρα καλέστηκα σαν επιλαχών για υγειονομικά, Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ελπίδα για διορισμό; Η θα μπω τζάμπα στην διαδικασία;
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ο αλφαβητικός πίνακας που βγήκε στην ανακοίνωση, δεν έχει σχέση με το τι σειρά είστε. Ούτε ο ΑΜ. Πρέπει να δείτε στον τελευταίο πίνακα κατάταξης που βγήκε, που βρίσκεστε.
AnastasiAkiriAziDOu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλησπέρα σας, δεν πιστεύω να γίνει ξανά σχολή για φθινώπορο, γιατί, ένας εκπαιδευτής, έχει ειδοποιηθεί για να πάει στη σχολή, στην Κομοτηνή, το πότε, δεν το ξέρει, περιμένει, την ημερομηνία που θα πάει, αλλά μου είπε σύντομα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι, περισσότερο ας μας ενημερώσει
Leonidas6156
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:20 pm Καλησπέρα σας, δεν πιστεύω να γίνει ξανά σχολή για φθινώπορο, γιατί, ένας εκπαιδευτής, έχει ειδοποιηθεί για να πάει στη σχολή, στην Κομοτηνή, το πότε, δεν το ξέρει, περιμένει, την ημερομηνία που θα πάει, αλλά μου είπε σύντομα, αν κάποιος γνωρίζει κάτι, περισσότερο ας μας ενημερώσει
Να κάνουν σχολή άμεσα με τους υπόλοιπους; Δύσκολο πιστεύω. Μήπως περιμένουνε να τελειώσουν τα ΠΚΕ και οι υπόλοιποι και να μπουν όλοι μαζί.
Zwgrafiotis

Leonidas6156 έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 2:57 pm Ο αλφαβητικός πίνακας που βγήκε στην ανακοίνωση, δεν έχει σχέση με το τι σειρά είστε. Ούτε ο ΑΜ. Πρέπει να δείτε στον τελευταίο πίνακα κατάταξης που βγήκε, που βρίσκεστε.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, Στους τελευταίους πίνακες εννοώ είμαι 1200+ σειρά, Τώρα που κοίταξα καλύτερα 100 θέσεις πάνω ήταν στους διοριστέους κάποιος, Οπότε αν περάσω έχω σοβαρές πιθανότητες να διοριστώ; Ευχαριστώ (τελευταία ερώτηση δεν ξανά κάνω άλλη 🤣)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες