Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 12:36 pm Καλημέρα σε όλους... ! Τι γίνεται έχουμε νέα από ΔΙΠΥΝ σχετικά με της καρτέλες και της παραλαβές τους;
Αδερφέ αν δε σε πήραν από τη ΔΙΠΥΝ σου πάρε τηλέφωνο να πας άμεσα. Μεχρι το μεσημέρι είναι η παραλαβή. Μια και μοναδική μέρα. Ειναι κρίμα να χάσεις τη θέση σου.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες. Ξέρει κάποιος να απαντησει σε εμάς τους επιλαχόντες πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κάλυψης / διπυν; Δηλαδή πχ ανατολική αττική δεν συμπληρώθηκαν καν οι θέσεις η διαδικασία κάλυψης αυτών θα ξεκινήσει μετά το πέρας των διαδικασιών των επιτυχόντων ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 2:10 pm Καλησπέρα παίδες. Ξέρει κάποιος να απαντησει σε εμάς τους επιλαχόντες πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κάλυψης / διπυν; Δηλαδή πχ ανατολική αττική δεν συμπληρώθηκαν καν οι θέσεις η διαδικασία κάλυψης αυτών θα ξεκινήσει μετά το πέρας των διαδικασιών των επιτυχόντων ;
Ανατολική αττικη συμπληρώθηκαν οι θέσεις μπηκαν με 0 μορια. Απίστευτα πράγματα
Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 3:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 2:10 pm Καλησπέρα παίδες. Ξέρει κάποιος να απαντησει σε εμάς τους επιλαχόντες πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κάλυψης / διπυν; Δηλαδή πχ ανατολική αττική δεν συμπληρώθηκαν καν οι θέσεις η διαδικασία κάλυψης αυτών θα ξεκινήσει μετά το πέρας των διαδικασιών των επιτυχόντων ;
Ανατολική αττικη συμπληρώθηκαν οι θέσεις μπηκαν με 0 μορια. Απίστευτα πράγματα
Δεν συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις, ζητούσε πιο πολλούς οπότε ήταν λογικό να μπουν με 0 μόρια. Γενικά επιλαχόντες θα ζητήσει αφού τελειώσουν οι διαδικασίες με τους επιτυχόντες δηλαδή σε κάνα μήνα περίπου
Επισκέπτης

Μάγκες ερώτηση. Ακτινολογικό δεν έχει?
Επισκέπτης

Παίζει να έγινε βλακεία γιατί έκανα την ακτινογραφία και μου γράψανε επειδή τους είπα πάνω δεξιά στο τμήμα τις γνωματεύσεις για το ακτινολογικό. Μάλλον θα είναι άκυρο τώρα.
Επισκέπτης

Αλλά τα έγραψαν δεξιά στα κουτάκια της πάνω στήλης που λέει τμήμα γνωμάτευση αριθμός ημερομηνία εξέτασης και εξετάσεις γιατρός και υπογραφή. Δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες εξετάσεις από κάτω. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω αν πρέπει να βάλω Μπλάνκο ή να το αφήσω έτσι δεν νομίζω να έχω θέμα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 15, 2025 4:34 pm Μάγκες ερώτηση. Ακτινολογικό δεν έχει;
Όχι.
Επισκέπτης

Το πρόβλημα με αυτός που μπήκαν με μηδενικά μόρια είναι σε μια μελλοντική προκήρυξη εμοδε η κάτι άλλο
όπου θα τους περνάνε όλοι οι πολίτες και θα υπάρχει πάλι όλοι αυτή η αδικία
Επισκέπτης

Παιδιά έχουμε καθόλου εικόνα αν παρέλαβαν όλοι καρτέλα από Δυτική Αττική ή αν είχαμε απώλειες ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από niasimas »

Γενικά, όσοι γνωρίζουν, από όλες τις ΔΙΠΥΝ, αν υπάρχουν άτομα που δεν παρέλαβαν καρτέλες, ας μας ενημερώσουν.
Zwgrafiotis

Δημοσίευση από Zwgrafiotis »

Καλησπέρα μια κυρία στο ΙΚΑ μου έβαλε την σφραγίδα πρωτοκόλλου στην μπροστά σελίδα (με το έτσι θέλω) λέτε να έχω πρόβλημα; Δεν καλύπτει κάτι σε κενό χώρο την έκανε
Stavrosdekaenea

Δημοσίευση από Stavrosdekaenea »

Ερώτηση!
Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος έχω παιδιά και είμαι και εθελοντής σε ένα μέρος το οποίο η θέση για μάχιμο είναι μόνο 1. Εάν κάποιος άλλος μάχιμος που δεν είναι μονιμος κατοικος ούτε έχει παιδιά, ούτε υπηρετεί σαν εθελοντης με υψηλότερα μόρια από μένα δηλώσει στο ίδιο μέρος με μένα, περνάει αυτός και εμένα με στέλνουν αλλού ; Και αν ναι τι μπορώ να κάνω για να το αποτρέψω ;
Επισκέπτης

Stavrosdekaenea έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:57 am Ερώτηση!
Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος έχω παιδιά και είμαι και εθελοντής σε ένα μέρος το οποίο η θέση για μάχιμο είναι μόνο 1. Εάν κάποιος άλλος μάχιμος που δεν είναι μονιμος κατοικος ούτε έχει παιδιά, ούτε υπηρετεί σαν εθελοντης με υψηλότερα μόρια από μένα δηλώσει στο ίδιο μέρος με μένα, περνάει αυτός και εμένα με στέλνουν αλλού ; Και αν ναι τι μπορώ να κάνω για να το αποτρέψω ;
Σε περνάει εσένα και εσύ απλά είσαι επιλαχών δεν μπορείς να κάνεις κάτι... !
Stavrosdekaenea

Δημοσίευση από Stavrosdekaenea »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 8:57 am
Stavrosdekaenea έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 4:57 am Ερώτηση!
Σε περνάει εσένα και εσύ απλά είσαι επιλαχών δεν μπορείς να κάνεις κάτι... !
Είναι άδικο αυτό, δεν θα έπρεπε να γίνεται να χωρίζονται οι οικογένειες. Αν ο άλλος δεν έχει καμία σχέση με το μέρος. Γιατί ο καθένας να μπαίνει σε έξοδα και να πηγαίνει αλλού και συγκεκριμένα για αυτούς που χωρίζονται και από τις οικογένειες τους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες