Ρε παιδες μια ερωτηση να κανω. Οταν πηγα στο ρουφ για να κοψω την αναβολη μου δηλωσα πεζοναυτης και ειμαι απο αθηνα, θα παρουσιαστω αυλωνα η μεγαλο πευκο ξερει κανεις; αν εχεις μυωπια σχετικα μικρη σε παιρνουνε; Ευχαριστω !
Ειμαι 22 χρονων,1,82 και έχω δηλώσει στο περιοδεύον για καταδρομέας. Έχω όμως μυωπία 5-5,25; Τι γίνεται στη περίπτωση αυτή; Θέλω να γνωρίζω εαν με δέχονται ή με κόβουν με αυτό το βαθμό μυωπίας.
Ειμαι 22 χρονων,1,82 και έχω δηλώσει στο περιοδεύον για καταδρομέας. Έχω όμως μυωπία 5-5,25; Τι γίνεται στη περίπτωση αυτή; Θέλω να γνωρίζω εαν με δέχονται ή με κόβουν με αυτό το βαθμό μυωπίας.
Ευχαριστώ πολυ!
ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ 3 ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ναι, παιζει κι αυτο... Δεν κανουν τις κανονικες εξετασεις ορασης στο ΚΕΕΔ αλλα μια πολυ τυπικη... Αν εκει προκυψει κατι τοτε βγαινει παραπεμπτικό για εξεταση στο 401...
Εγώ έχω 3.5 και 3.5 και θέλω αλεξίπτωτα... Ξέρει κανεις το όριο; Γιατι μόνο "πιο αυστηρά" διαβάζω :P απο οτι καταλαβα μπορει πχ να μπεις με φακους και να μην πάρει πρέφα κανεις... Αν μετα όμως εμφανισεις τα γυαλια θα σε διώξουν; Γενικα φακους είναι μανίκι να φορας συνεχεια, θελει καθαριότητα. Δεν ξέρω αν εχεις και τόσο χρόνο στις ειδικες. Ειδικα σε καμια πτώση απτον αερα μπορει να σου βγουν κιoλας ίσως, εκτος και αν σου δίνουν τπτ γυαλιά :P Σου δίνουν;:D Εγώ σκέφτηκα να πάρω και αυτα τα αθλητικα γυαλια που φοράνε στο μπασκετ ξερωγω ποδσφαιρο κλπ, οι αθλητές δλδ. Είναι προβλεπόμενα; Επίσης εχω ακουσει οτι όπως βγεις στην φωτο ετσι πρεπει να κυκλοφορεις συνεχεια, άμα βγεις δλδ με φακούς δεν επιτρέπεται να φοράς γυαλιά και τούμπαλιν;
Για αλεξιπτωτα εχω γνωστο που με ειπε αν στις ειδικες δυναμεις ειναι δυσκολο να σε παρουν τοτε στα αλεξιπτωτα ειναι αδυνατον. Δν ξερω γτ αυτο. Μπορει να εισαι τυχερος βεβαια και απο τις πολλες υπογραφες και σταμπες να μην φανεται τι καθαρα εχεις
Προσεξε ομως με φακους θα ειναι δυσκολα να ξες γτ ουτε καθαρα χερια θα εχεις σε "σκοινακια" π. Χ. Και π. Χ. Σε κανα υδατινο κολλημα τι θα κανεις; Με γυαλια ξεχνα το. Ασε που αν τυχον σε πεσει καμμια φορα κανας φακος θα ψαχνεσαι γτ με 3,5 μυωπια εγω σε καταλαβαινω.
Αυτα τα γυλακια που λες δν ξερω αν επιτρεπουν αλλα λογικα απαγορευονται καθως τοτε δν θα υπηρχε εξεταση για μυωπια θα περνουσαν ολοι, αν με καταλαβαινεις...
Ρε παιδια έχω 5,25 μιωπία και θελω να παω στα λοκ τι θα γίνει να τους πω ψέματα στο κέντρο ή θα με στείλουν απευθείας στο 401; Επίσης αν βγω ι2 υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν πάλι; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ!
Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος βγει ι2 υπάρχει πιθανότητα να παει πάλι στα λοκ; Το ρωτάω αυτό γιατι έχω μυωπία 5.25 και λογικα ειμαι ι2 αλλα θελω %ΠΟΛΥ... Να παω στα λοκ! Επίσης για να γλυτώσω το θέμα με την μυωπία μπορώ να πω ότι εχω 3 στο γιατρό; Ή αν μπω στο κέντρο χωρίς τα γιαλιά θα μου κανουν καποια εξεταση για τα ματια αν δουν οτι δεν φοράω γιαλια;
Πεδια εαν καπιος φοραει φακους επαφης και τα βλεπει ολα καλα... Τηα τ ελενκσουν; Εχο 3.75 και 4.25 δεν θελω να πας στο στρατο και να καθομαι... Οπςς στο πεζικο... Θελω μοναχα να παω ειδικες διναμεις... Λοκ. Κτλ... Εαν μ πουνε πος δεν γινετε λογο... Τις μιοπιας μ... Δεν θα αντεξω πεζικο να τα ξινω... Μια ζωη ηθελα να γινω. Λοκ... Απο αθλιτικες... Αποδοσεις... Εχω μεταλλια... Σε στιβο κολιμβιση... Καμψεις. Με ενα χερι, καρδουλα=οικ,1 παλαμακι 2 παλαμακια...100στιν ασταματητα.500στην σειρα κιλιακους μονοζιγο.50 στην σειρα. Ειμαι φετες...1.88 75 κιλα. Ουτε ιχνος λιπος. Απο μικρος ξεκινησα γιμναστικη για αυτον τν λογο αλλα. Δεν πιστευω ι μιοπια μ να μ στερισει αυτο τ ονειρο...