Ποιοι δεν παρουσιάστηκαν; Από τους 65 που πήρε τώρα; Ξέρεις αριθμό?
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα σας.
Με 2500 μόρια, πιστεύετε έχω ελπίδες για μελλοντικές προκ ΕΔ;
Σας ευχαριστω!
Με 2500 μόρια, πιστεύετε έχω ελπίδες για μελλοντικές προκ ΕΔ;
Σας ευχαριστω!
Εδώ παραιτουνται όσοι είναι ήδη μέσα και είναι από παραγωγικές σχολές. Καλή η μονιμότητα αλλά μόνο με αυτή δεν ζει κανείς στην Αθήνα, αν δεν έχει σπίτι.
Ε για αυτό το σκέφτονται όλοι... Αλλά τόσα εκατομμύρια είναι στην Αθήνα... Πως ζούνε όλοι αυτοί... Δηλαδή τι μισθό πρέπει να παίρνεις εάν δεν έχεις σπίτι;
Τα τόσα εκατομμύρια είναι στην Αθήνα γιατί εκεί έχει θέσεις εργασίας σε σχέση με την επαρχία. Έμενα Αθήνα και ξέρω πως είναι να μένεις στο ενοίκιο. Οι τιμές που έχουν τώρα τα ενοίκια για ένα κακό σπίτι είναι στα 500€. Αν βρεις στην καλύτερη στα 500€ μια τρύπα να μείνεις, βάλε άλλα 150€ ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, ίντερνετ είμαστε ήδη στα 650€ και δεν σου έβαλα σούπερ μάρκετ που είναι απλησίαστο, δεν σου έβαλα βενζίνη, δεν σου έβαλα καφέ ή φαγητό απ έξω, που βγαίνουν και αυτά τον μήνα σίγουρα στα 200+€. Έχουμε ένα σύνολο 850+€ εξόδων. Ο πρώτος μισθός του ΕΦ δεν είναι τόσο, είναι λιγότερος. Αλλά και στα 1000€ οριακά βγαίνει ο μήνας. Ειδικά αν έχεις και οικογένεια. Γι αυτό οι περισσότεροι παίρνουν πτυχία και πάνε στον ιδιωτικό τομέα που έχουν κ σκ ελεύθερα. Στην αστυνομία μαθαίνεις τελευταία στιγμή το πρόγραμμα. Και τα λέει ένας άνθρωπος που άφησε την σχολή του για να δώσει ξανά πανελλήνιες για να μπει στο σώμα. Δεν αξίζει πλέον.episkeptis1 έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 2:35 pmΕ για αυτό το σκέφτονται όλοι... Αλλά τόσα εκατομμύρια είναι στην Αθήνα... Πως ζούνε όλοι αυτοί... Δηλαδή τι μισθό πρέπει να παίρνεις εάν δεν έχεις σπίτι;

Markus έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 4:10 pmΤα τόσα εκατομμύρια είναι στην Αθήνα γιατί εκεί έχει θέσεις εργασίας σε σχέση με την επαρχία. Έμενα Αθήνα και ξέρω πως είναι να μένεις στο ενοίκιο. Οι τιμές που έχουν τώρα τα ενοίκια για ένα κακό σπίτι είναι στα 500€. Αν βρεις στην καλύτερη στα 500€ μια τρύπα να μείνεις, βάλε άλλα 150€ ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, ίντερνετ είμαστε ήδη στα 650€ και δεν σου έβαλα σούπερ μάρκετ που είναι απλησίαστο, δεν σου έβαλα βενζίνη, δεν σου έβαλα καφέ ή φαγητό απ έξω, που βγαίνουν και αυτά τον μήνα σίγουρα στα 200+€. Έχουμε ένα σύνολο 850+€ εξόδων. Ο πρώτος μισθός του ΕΦ δεν είναι τόσο, είναι λιγότερος. Αλλά και στα 1000€ οριακά βγαίνει ο μήνας. Ειδικά αν έχεις και οικογένεια. Γι αυτό οι περισσότεροι παίρνουν πτυχία και πάνε στον ιδιωτικό τομέα που έχουν κ σκ ελεύθερα. Στην αστυνομία μαθαίνεις τελευταία στιγμή το πρόγραμμα. Και τα λέει ένας άνθρωπος που άφησε την σχολή του για να δώσει ξανά πανελλήνιες για να μπει στο σώμα. Δεν αξίζει πλέον.
Ε μην νομίζεις ότι κ στον ιδιωτικό τομέα είναι πολύ καλύτεροι οι μισθοί...
Ξέρω πως είναι. Τουλάχιστον εκεί έχεις την επιλογή να φύγεις και να αλλάξεις περιβάλλον, ακόμα και να πας στο εξωτερικό. Στην αστυνομία μόνο μετά από κάποια χρόνια έχεις αυτή την επιλογή. Και κυρίως δεν κινδυνεύεις και ότι άλλο. Απλά μας έχουν κάνει από το κακό να διαλέγουμε, το λιγότερο κακό. Αν είναι το λιγότερο κακό. Σκέψου μπήκαν ΕΦ με πτυχίο ΑΕΙ, με μισθό ίδιο με αυτόν που μπήκαν οι ΕΦ το 19, με απολυτήριο λυκείου. Γιατί στην χώρα μας μόνο μια θέση στο δημόσιο αξίζει, μέχρι να μπουν και να δουν ότι δεν είναι έτσι.Episkeptis1 έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 5:47 pmMarkus έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 4:10 pmΤα τόσα εκατομμύρια είναι στην Αθήνα γιατί εκεί έχει θέσεις εργασίας σε σχέση με την επαρχία. Έμενα Αθήνα και ξέρω πως είναι να μένεις στο ενοίκιο. Οι τιμές που έχουν τώρα τα ενοίκια για ένα κακό σπίτι είναι στα 500€. Αν βρεις στην καλύτερη στα 500€ μια τρύπα να μείνεις, βάλε άλλα 150€ ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, ίντερνετ είμαστε ήδη στα 650€ και δεν σου έβαλα σούπερ μάρκετ που είναι απλησίαστο, δεν σου έβαλα βενζίνη, δεν σου έβαλα καφέ ή φαγητό απ έξω, που βγαίνουν και αυτά τον μήνα σίγουρα στα 200+€. Έχουμε ένα σύνολο 850+€ εξόδων. Ο πρώτος μισθός του ΕΦ δεν είναι τόσο, είναι λιγότερος. Αλλά και στα 1000€ οριακά βγαίνει ο μήνας. Ειδικά αν έχεις και οικογένεια. Γι αυτό οι περισσότεροι παίρνουν πτυχία και πάνε στον ιδιωτικό τομέα που έχουν κ σκ ελεύθερα. Στην αστυνομία μαθαίνεις τελευταία στιγμή το πρόγραμμα. Και τα λέει ένας άνθρωπος που άφησε την σχολή του για να δώσει ξανά πανελλήνιες για να μπει στο σώμα. Δεν αξίζει πλέον.
Ε μην νομίζεις ότι κ στον ιδιωτικό τομέα είναι πολύ καλύτεροι οι μισθοί...
Καλά Ρομέο άραξε με το πτυχίο ΑΕΙ σου. Δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει και για να είμαι ειλικρινής δεν δίνω δεκάρα ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Αλλά ρε φίλε επειδή ο Χρυσοχοΐδης διατήρησε αυτό το έκτρωμα της πανεπιστημιακής δηλαδή να ευνοεί άτομα της τριτοβάθμιας δηλαδή παιδιά που πήραν ένα άχρηστο πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ πχ θεολογίας, φιλολογίας, βιβλιοθηκονόμος, αισθητικής, τεφαα και ιχθυοκαλλιέργειες και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράφω, και επειδή είτε δεν διορίζεσαι στο δημόσιο πλέον με αυτά η δεν υπάρχει και καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση θέλησε να σας βολεψει για να πάρει ψήφους δεν σημαίνει ότι η προκήρυξη των ειδικών φρουρών παύει να ειναι επιπέδου δευτεροβάθμιας. Όπως και ότι υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν με το πτυχίο τους να βρουν μία αξιόλογη δουλειά και νομίζουν ότι θα μπουν στην αστυνομία και να παίρνουν 1200 ευρώ και θα τους κάνουν αέρα και θα τους παίρνουν πίπα... Ο ιδιωτικός τομέας πλέον έχει ανέβει και τα δώρα στο δημόσιο δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν, με αυτές τις αυξήσεις της πλάκας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όσο η ακρίβεια και ο πληθωρισμός αυξάνεται η παραίτηση θα πάει σύννεφο αν υποθέσεις ότι από τις 900 θέσεις τα 400 άτομα είναι από επαρχία το 80% δεν έχει σπίτι στην Αθήνα θα παραιτηθούν όλοι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιβιώσουν και μόλις δουν τι εστί ελληνική αστυνομία, δηλαδή επικινδυνότητα και φόβος για στοχοποίηση,6/7 δουλειά κομμένα ρεπό και ανακοίνωση τι ώρες δουλεύεις και πρόγραμμα τελευταία στιγμή θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που έκαναν τα χαρτιά τους για αυτή την προκήρυξη πίστεψε με. Εδώ ρε αδερφέ δεν αξίζει για τους Αθηναίους τόσο άθλιο πού είναι το επάγγελμα και φεύγουν από αστυφυλάκων και Αξιωματικών τόσος κόσμος θα αξίζει για τον επαρχιώτη ειδικό φρουρό; Τι λες τώρα... Έννοια σου και θα δεις εδώ θα είμαστε να τα λέμε πόσοι θα φύγουνε.
Οι Έλληνες είμαστε πρώτοι σε ακίνητα στην Ευρώπη. Έχει ο Έλληνας σπίτια για αυτό βλέπεις ότι όλοι έχουν μαζευτεί στην Αθήνα οι μισοί είμαστε εδώ κάτω και βγάλε τους λαθρομετανάστες που με αυτούς πάμε πολλοί είμαστε σίγουρα 5 μυρρια σχεδόν όλοι ας πούμε οι Έλληνες μαζί με τους Αλβανούς που έχουν πάρει όλοι ταυτότητες. Δούλευαν σαν τα σκυλιά οι παππούδες στα εργοστάσια στην Γερμανία και στην Αυστραλία για να έχει η γενιά μας σπίτια και να το παίζουμε μάγκες με τα @@@ τών άλλων και για αυτό δεν έχει ξεσηκωθεί κανείς ακόμη ούτε στα μνημόνια ούτε στα εμβόλια γιατί είμαστε πολύ βολεμενοι και υπάρχει πολύ λίπος ακόμη όταν φαγωθεί θα το καταλάβεις. Αλλά για να απαντήσω ουσιώδες στον φίλο πού ρώτησε για τα εκατομμύρια, αυτός πού έχει ένα και δύο σπίτια και μένει με τους γονείς του στα @@@ του θα βάζει και ένα μηνιατικο στην άκρη αν είναι ειδικός φρουρός και γενικώς ότι δουλειά και να κάνει. Ο άλλος ο κακομοίρης από την επαρχία που δεν έχει τίποτα θα ζητάει από τον μπαμπά και την μαμά γιατί με 800-900 ευρώ δεν βγαίνει ούτε με τάμα στην Παναγιά με τέτοια ακρίβεια. Και τα λέγαμε στην αρχή από τους πρώτους 300 και μετά στους 600 ρε μάγκες πού πάτε ξυπόλυτοι στα αγκάθια δεν βγαίνει. Και μας λέγατε ότι τα λέμε για να αποθαρρύνουμε κόσμο για να κόβεται και να μην πηγαίνει στα ΠΚΕ για να μπούμε εμείς και διάφορες ασυναρτησίες πανεπιστημιακού επιπέδου 9000-12000 μορίων! Φαπππ τώρα ρουφάτε το τρομπόνι σας όσοι τα λέγατε αυτά και δεν γίνεται να φύγεις αν δεν πληρώσεις πρόστιμο πρέπει να περιμένεις την τριετία. Άντε υπομονή εκκλησία για συσσίτιο μπας και φιλοτιμηθει ο παπάς και καλή πείνα... Εεεε φτου εννοούσα γράμμωση! 

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σε τη μόρια έχει φτάσει ο αριθμός τον υποψηφίων
Βλέπω στο site της αστυνομίας, μέχρι την θέση 1930 καλούν από την Α’ και μέχρι την θέση 470 την Β’.
Δηλαδή αν βγάλω νυχτερινό σχολειο με απολυτήριο 19 μετράει αυτό το απολυτήριο και όχι του λυκείου που έχω βγάλει 13,4; Επίσης το νυχτερινο σχολειο έχει ειδικότητα Στέλεχος ασφαλείας (security) που δίνει μόρια συν. Γιατι αν πας ΙΕΚ και το πάρεις παίρνεις συν μόρια. Τι να κάνω να πάω νυχτερινό για καλύτερο απολυτήριο ή ΣΕ ΙΕΚ για security?
Σε ΙΕΚ σεκιούριτι θα επενδύσεις 2 χρόνια για να σου δώσουν 100 ή 200 μόρια δεν θυμάμαι πόσο. Αν πάς νυχτερινό θα επενδύσεις πάνω σε μια ειδικότητα για 2 χρόνια και θα βγάλεις ένα πτυχίο πχ με 19! Αν βγάλεις πτυχίο με 19 δηλώνεις στην β κατηγορία αυτό το πτυχίο και αμέσως αμέσως έχεις 1900 μόρια με το καλημέρα χωρίς αγγλικά διπλώματα και άλλα. Οπότε μην το σκέφτεσαι καν αν είναι να επενδύσεις για 2 χρόνια κάπου τι προτιμάς να βγάλεις ένα χαρτι για 200 μόρια ή ένα χαρτί για 1900 μόρια; Εγώ προσωπικά αυτό έκανα!Ethelontis123123 έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 8:09 pm Δηλαδή αν βγάλω νυχτερινό σχολειο με απολυτήριο 19 μετράει αυτό το απολυτήριο και όχι του λυκείου που έχω βγάλει 13,4; Επίσης το νυχτερινο σχολειο έχει ειδικότητα Στέλεχος ασφαλείας (security) που δίνει μόρια συν. Γιατι αν πας ΙΕΚ και το πάρεις παίρνεις συν μόρια. Τι να κάνω να πάω νυχτερινό για καλύτερο απολυτήριο ή ΣΕ ΙΕΚ για security;
Και για να μην σε μπερδέψω αν πας σε νυχτερινό σχολείο επιλέγεις μια ειδικότητα που θα σου βγάλει ένα πτυχίο. Όχι απολυτήριο τίτλο που έβγαλες στο λύκειο. Γιατί και εγώ στην αρχή είχα χαμηλό απολυτήριο το έβγαλα με 12,5 και ήθελα να το αλλάξω και μου είπαν ότι το απολυτήριο δεν μπορώ να το αλλάξω και να ξανά δώσω πμχ εξετάσεις! Το απολυτήριο λυκείου λοιπόν είναι 1 και δεν αλλάζει! Αυτό που μπορείς να κάνεις π. Χ σε ΕΠΑΛ εκτός από το απολυτήριο διαλέγεις μια ειδικότητα που εκτός από το απολυτήριο παίρνεις και ένα πτυχίο της ειδικότητας! Εγώ για αυτό το πτυχίο της ειδικότητας σου μιλάω μπορείς να πας να βγάλεις και απλά μπορείς να δηλώσεις στην β κατηγορία μόνο. Αλλά χίλιες φορές να δηλώσεις στην β κατηγορία με πτυχίο που θα το έχεις βγάλει με 19 παρά να δηλώσεις στην α κατηγορία με απολυτήριο 13!Ethelontis123123 έγραψε: Πέμ Απρ 10, 2025 8:09 pm Δηλαδή αν βγάλω νυχτερινό σχολειο με απολυτήριο 19 μετράει αυτό το απολυτήριο και όχι του λυκείου που έχω βγάλει 13,4; Επίσης το νυχτερινο σχολειο έχει ειδικότητα Στέλεχος ασφαλείας (security) που δίνει μόρια συν. Γιατι αν πας ΙΕΚ και το πάρεις παίρνεις συν μόρια. Τι να κάνω να πάω νυχτερινό για καλύτερο απολυτήριο ή ΣΕ ΙΕΚ για security;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες