Εποχικοί πυροσβέστες

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Re: Εποχικοί πυροσβέστες

Δημοσίευση από yandr »

Στον επόμενο χαρακτηρισμό θα σου διαγράφω τα μηνύματα και θα διαμαρτύρεσαι πάλι

Ελπίζω να έγινα σαφής.
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σας. Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Η εκπαίδευση πόσο διαρκεί; Που γίνεται και πχ αν κάποιος ανήκει ΔΙ. Π. Υ ΑΘΗΝΏΝ; Και είναι πρωί ας πούμε μέχρι μεσημέρι; Πόσες ώρες; Πρώτα κάνουμε την εκπαίδευση και μετά πιάνουμε υπηρεσία; Στούς σταθμούς μας; Σύμφωνα με το ότι έγινε το 2020 μιλάμε πάντα που εκπαιδεύτηκαν οι εποχικοί.
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Η εκπαίδευση γίνεται στις Δίπυν και θα κρατήσει 20 μέρες σίγουρα, οι οδηγοί κάνουν και απόγευμα μαθήματα και μετά εξέταση σε κάποιο βουνό τουλάχιστον έτσι γινόταν το 2020 στη Δίπυν που μπήκα εγώ τωρα. Πρωι μέχρι 14:00-14:30, κάποιες μέρες εάν δεν υπάρχουν άτομα να μας εκπαιδεύσουν ίσως και νωρίτερα, Σάββατο κατά τις 12:00 εάν γίνει εκπαίδευση φευγουμε. Να περιμένεις και καμιά αγγαρεία εκτός από εκπαίδευση (αποθήκες, σωλήνες κτλ). Από Δίπυν σε Δίπυν θα διαφέρει η εκπαίδευση.
Επισκέπτης

Εποχικοί πυροσβέστες

Και υπηρεσία θα κάνεις αφού θα έχουν έρθει τα ρούχα σου και τελειώσει η εκπαίδευση αλλιώς περιμένεις μέσα και πηγαίνεις κανονικά 5 μερο 07:30-15:00. Τωρα οι εποχικοί που είναι 4-5-6 χρόνια λογικά μόλις υπογράψουν θα πάνε και κάποιοι για υπηρεσίες αλλά εάν γίνει η στραβή δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτονται και αυτοί και η υπηρεσία γτ υποτίθεται είναι χρόνος εκπαίδευσης.
Επισκέπτης

Εποχικοί πυροσβέστες

Βασικά όλη η διαδικασία είναι χαλαρή ανάλογα τη Δίπυν το τονίζω και ειδικά τώρα που θα γίνει μέσα στην αντιπυρετική η εκπαίδευση και τύχουν συμβάν δεν θα κάνετε και του. Οποτε μην αγχώνεστε για αυτά. Το μόνο κακό ότι πρέπει να ρυθμίσεις ωράρια και μέρες εάν δουλεύεις σε άλλη δουλειά και οι διαταγές βγαίνουν καθυστερημένα οπότε δημιουργεί ται πρόβλημα για το προγραμματισμό της δεύτερης δουλειάς. Τα ρούχα λογικά θα αργήσουν να έρθουν οπότε με βάση το 2020 μέσα Ιουνίου θα αρχίσετε υπηρεσίες σε φυλάκια κανονικά. Σιγουρα παραγγείλετε ασύρματους, φακούς κτλ
Επισκέπτης

Ναι αυτό με τα απογευματινά μαθήματα των οδηγών είναι λίγο ζόρι γιατί χάνεις μεροκάματο αν είναι να κάνεις απογευματινό μάθημα. Γίνεται να το αναφέρεις ότι δουλεύεις το απόγευμα και να σε αφήσουν να φύγεις κανονικά το μεσημέρι δηλαδή να το ρυθμίσεις αυτό?
Επισκέπτης

Δηλαδή σε φάση να πάρεις κάτι σαν άδεια αν έχεις κάποιο μεροκάματο; Η είναι σπάνια τα απογευματινά μαθήματα των οδηγών;
Επισκέπτης

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω γιατί ακούγεται πολύ. Αν τους δηλώσεις ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις και είσαι οδηγός στην ειδικότητα, σε διώχνουν ή σε δοκιμάζουν και μετά σε κάνουν μάχιμο?
Επισκέπτης

Λοιπόν τα απογευματινά μαθήματα τότε ήταν 3 το πολύ μία εβδομάδα και μετά εξέταση σε βουνά, σταμάτημα σε ανηφόρα όπισθεν κάνοντας ζικ Ζακ, κάρα και 4*4 και πορεία με αντλίες μετά, εγκαταστάσεις. Οσο αφορά το δεν μπορείς να οδηγάς ξέχασε το φίλε μου και κακώς δήλωσες οδηγός εάν δεν θες η δεν μπορείς να οδηγάς. Θα γίνει καταγγελία της σύμβασης στη χειρότερη, στη μεσαία περίπτωση θα σε βοηθήσουν με κοντινά φυλάκια και θα μπεις 1&2 φορές εάν έχουν οδηγούς με κάποιο πιο έμπειρο, στη καλύτερη εάν έχεις βύσμα με διοικητή θα γίνεις τηλεφωνητής αλλά αυτό δεν θα περάσει για πολύ καιρό εάν οι υπόλοιποι οδηγοί διαμαρτυρηθούν και επιβαρύνονται που εσύ δεν κάνεις τις υπηρεσίες που σου αναλογούν. Οδηγος σε μάχιμο δεν γίνεσαι ποτέ μα ποτέ ως εποχικός.
Επισκέπτης

Η καταγγελία της σύμβασης τι είναι?
Επισκέπτης

Απόλυση είναι, δμσε βγάζουν ακατάλληλο και σε διωχνουν
Επισκέπτης

Το λέει η σύμβαση όταν υπογράψεις στη πίσω σελιδα
Επισκέπτης

Τι ώρες είναι τα απογευματινά μαθήματα;
Επισκέπτης

Τι θα τον κάνουνε; Χαχαχαχα καλά πραγματικά αυτά τα πράγματα που βλέπουμε το τελευταίο διβδομαδο στα νήματα των εποχικών είναι πιο διασκεδαστικά και από πέρσι που βριζανε σα να μην υπάρχει αύριο. Λοιπόν άκου φίλε μου καταρχάς ηρέμησε δεν πρόκειται να σε διώξει κανείς. Θα τους πεις ότι δεν έχεις εμπειρία καθόλου και ότι απλά έχεις βγάλει τα διπλώματα για τα μόρια την αλήθεια δηλαδή και εν συνεχεία θα σε δοκιμάσουν αν δουν ότι όντως δεν μπορείς θα είσαι στα χαρτιά εποχικός αλλά χρησιμοποιηθείς ως μάχιμος. Μιλάω εκ πείρας ως πρώην εποχικός γιατί είχα τέτοια άτομα στον σταθμό μου και προφανώς υπάρχουν και άλλα σε όλους τους σταθμούς. Και φυσικά αυτό συμβαίνει και στην εμοδε. Όποιος σου λέει ότι θα σε διώξουν όπως ο γελοίος εδώ πέρα κατά πάσα πιθανότητα είναι επιλαχών που σου το λέει αυτό για να μην παρουσιαστείς καν για να παραλάβεις την καρτέλα σου σε λίγες ημέρες ή πολύ απλά είναι κάποιος ξεφτίλας ο οποίος χειρίζεται επειγόντως ψυχιατρική μέριμνα.
Επισκέπτης

Από το σχόλιο μάλλον εσύ χρήσεις βοήθειας για αυτό είσαι και πρώην εποχικός. Εγω του είπα τις 3 περιπτώσεις που θα γίνουν, δεν είπα ότι θα τον διώξουν. Και τι είναι η πυροσβεστική παιδικός σταθμός δεν μπορείς εντάξει γίνε τηλεφωνητής. Συνελθετε μερικοί που βρέθηκε η πυροσβεστική ο και αποκτήσε νόημα η ζωή σας, γτ σε άλλες δουλειές στο μήνα πάνω σας έδιωχναν. Φιλε η πυροσβεστική έχει κανόνες και είναι σώμα ασφαλείας εάν θες να λέγεσαι πυροσβέστης και να μην είσαι σαν το φίλο με μηδενικό επίπεδο και έχει φανερή διαταραγμένη προσωπικότητα πολέμησε τις φοβίες σου, έχεις πάρει θέση που θα μπορούσε να προσφέρει και γίνε ένας καλός πυροσβέστης. Θα κληθεις να σώσεις περιουσίες και ζωές, μην είσαι λιγοψυχος και εγώ ήμουν άπειρος όταν μπήκα στη Πυροσβεστική για αυτό ξέρω τι λέω, όχι σαν το φίλο που μάλλον δεν ήταν σε σταθμό αλλά σε παιδική χαρά. Στο μόνο που έχει δίκιο είναι να είσαι ειλικρινής ώστε να σε βοηθήσουν αλλά δεν γίνεται να καταλήξεις τηλεφωνητής. Φαντασου να το κάνουν και οι υπόλοιποι οδηγοί αυτό.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης