Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 9:59 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 9:19 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 9:06 am Καλημέρα φίλε και εγώ πιστεύω παράταση δύσκολο να παιχτεί όσοι ήταν να δηλώσουν δήλωσαν
Παιδιά συνέλθετε λίγο εννοείται θα δώσει παράταση δεν μπορεί να κλείσει το ναυτικό με 400 αιτήσεις χοντρικά και τον στρατό ξηράς με 1000 αιτήσεις περίπου
Από τις 90 στο ναυτικό πήγανε στα 400 και από τις 440 στο στρατό πήγανε στο 1000. Δεν παίζουν αυτά τα νούμερα με την καμία όμως δεν ξερώ τι όνειρο βλέπεις φιλαράκι και που το είδες αυτο. Το λέμε για τελευταία φορά, παράταση να πάρει τα νούμερα δεν αλλάζουν και μια χαρά μπορεί να κλείσει η προκήρυξη μη γράφετε αρλουμπες. Σας συμφέρει να μην κλείσει μερικούς αλλά θα κλείσει. Τελος
Φιλαράκι άκου λίγο να δεις, εσύ δηλαδή θες να μου πεις ότι θα κλείσει τις αιτήσεις και ας έχουν κάνει 400 άτομα η 300;
Εδώ είμαστε και θα δεις... Παράταση θα πάρει...
Kostas12

Δημοσίευση από Kostas12 »

Αν ήταν να δοθεί παράταση θα είχε δοθεί μέχρι τώρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

Χωρίς να γνωρίζω το εάν θα δοθεί παράταση ή όχι, υπενθυμίζω ότι το 2023 δόθηκε παράταση 1 μέρα πριν λήξουν οι αιτήσεις. Εδώ οι αιτήσεις κλείνουν στις 11/4, συνεπώς όλα ανοικτά ακόμη.
Επισκέπτης

Παιδιά υπομονή 2 μέρες και θα μάθουμε μακάρι να μην γίνει παραταση
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Γνωρίζουμε αριθμό αιτήσεων για στρατό ξηράς ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 11:16 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 9:19 am

Παιδιά συνέλθετε λίγο εννοείται θα δώσει παράταση δεν μπορεί να κλείσει το ναυτικό με 400 αιτήσεις χοντρικά και τον στρατό ξηράς με 1000 αιτήσεις περίπου
Από τις 90 στο ναυτικό πήγανε στα 400 και από τις 440 στο στρατό πήγανε στο 1000. Δεν παίζουν αυτά τα νούμερα με την καμία όμως δεν ξερώ τι όνειρο βλέπεις φιλαράκι και που το είδες αυτο. Το λέμε για τελευταία φορά, παράταση να πάρει τα νούμερα δεν αλλάζουν και μια χαρά μπορεί να κλείσει η προκήρυξη μη γράφετε αρλουμπες. Σας συμφέρει να μην κλείσει μερικούς αλλά θα κλείσει. Τελος
Φιλαράκι άκου λίγο να δεις, εσύ δηλαδή θες να μου πεις ότι θα κλείσει τις αιτήσεις και ας έχουν κάνει 400 άτομα η 300;
Πες μας εσύ τι θα αλλάξει και αν μας δώσεις λογική απάντηση είμαστε μαζί σου. Εγώ σου λέω δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Εκτός και αν μια μέρα δούμε ξαφνικά να γίνονται σωριδον αιτήσεις. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα νούμερα ειδικά ΠΝ άκου που σου λέω ακόμα και να πάρει παράταση. Που δεν πρέπει γιατί ήδη έχει καθυστερήσει το όλο πράγμα. Αυτοί που ήδη κάναμε ναυτικό και στρατό πρέπει να μαστε μεσα έτσι όπως έχει η κατάσταση φέτος.
Επισκέπτης

Giwrgoskl έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 11:59 am Γνωρίζουμε αριθμό αιτήσεων για στρατό ξηράς ;
440 από την τελευταία ενημερωση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 12:00 pm

Πες μας εσύ τι θα αλλάξει και αν μας δώσεις λογική απάντηση είμαστε μαζί σου. Εγώ σου λέω δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως. Εκτός και αν μια μέρα δούμε ξαφνικά να γίνονται σωριδον αιτήσεις. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα νούμερα ειδικά ΠΝ άκου που σου λέω ακόμα και να πάρει παράταση. Που δεν πρέπει γιατί ήδη έχει καθυστερήσει το όλο πράγμα. Αυτοί που ήδη κάναμε ναυτικό και στρατό πρέπει να μαστε μεσα έτσι όπως έχει η κατάσταση φέτος.

Και δηλαδή ρε φίλε θα κλείσει τις αιτήσεις με τόσο λίγο κόσμο; Δεν βγάζει λογική αυτό που λες... Θα κάνει παράταση σίγουρα κάνα μήνα ακόμα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 12:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 12:00 pm

Και δηλαδή ρε φίλε θα κλείσει τις αιτήσεις με τόσο λίγο κόσμο; Δεν βγάζει λογική αυτό που λες... Θα κάνει παράταση σίγουρα κάνα μήνα ακόμα
Κοίτα, για μένα ναι θα πρέπει να γίνει αυτό, αν εξαιρέσουμε την αεροπορία που έχουν υπέρκαλυφθει οι θέσεις και θα δωθεί μάχη ποιος θα μπει ναυτικό και στρατό πιστεύω οποίος ήταν να κάνει αίτηση έκανε. Δεν νομίζω τελευταία στιγμή να σηκωθούν μια ωραία πρωία και να αρχίσει το σύστημα να κατακλύζεται από αιτήσεις αυτό ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Ο κόσμος πλέον δεν πάει ούτε με πανελλήνιες και αν πάει οι περισσότεροι θα φύγουν. Δεν τους περνει να χάσουν κι άλλο χρόνο οπότε θεωρώ ότι θα μείνει έτσι η φάση. Τι άλλο να πω δεν ξέρω. Μένει τις επόμενες μέρες να δούμε τι θα ακολουθήσει.
Επισκέπτης

Εγω αυτό π ξερω καίγονται κ για 50 άτομα γιατί φεύγουν πολλοί κ δν τους παίρνει ν χάνουν χρόνο αλλά όλα πιθανά ειναι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 12:40 pm Εγω αυτό π ξερω καίγονται κ για 50 άτομα γιατί φεύγουν πολλοί κ δν τους παίρνει ν χάνουν χρόνο αλλά όλα πιθανά ειναι
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω κι γω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαραμισουν άλλο χρόνο ας το καταλάβουν. Αλλά εδώ είμαστε για να δούμε τις επόμενες μέρες
Επισκέπτης

Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Εκτός και αν είστε πιτσιρικάδες οπότε σας δικαιολογώ. ΠΑΝΤΑ έφευγε κόσμος από το στράτευμα, δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν καίγονται καθόλου για το πότε θα μπει ο καθένας καθώς και οι επόμενοι που θα μπουν μπορεί κάλλιστα να φύγουν, ανακύκλωση γίνεται. Κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί παράταση και να είστε προετοιμασμένοι γι'αυτό όσο και αν σας ενοχλεί ορισμένους αδαείς.
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Παιδια πολεμικο ναυτικο αν δεν βγαζεις τα αθληματα θα σε παρουν; Κριμα ειναι να με κοψουν :lol:
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:14 pm Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Εκτός και αν είστε πιτσιρικάδες οπότε σας δικαιολογώ. ΠΑΝΤΑ έφευγε κόσμος από το στράτευμα, δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν καίγονται καθόλου για το πότε θα μπει ο καθένας καθώς και οι επόμενοι που θα μπουν μπορεί κάλλιστα να φύγουν, ανακύκλωση γίνεται. Κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί παράταση και να είστε προετοιμασμένοι γι'αυτό όσο και αν σας ενοχλεί ορισμένους αδαείς.
μαλλον εσυ κοροιδευεις τον ευατο σου φιλαρακι δεν εξηγειται αλλιως. Το παντα που γραφεις δεν ισχυει γιατι πολυ απλα τοσος ΠΟΛΥΣ κοσμος δεν εφευγε ποτε εκτος και αν ζεις σε αλλη χωρα η εκτος και αμα σου ακουγεται λογικο η χωρα σου να εχει μονιμο προσωπικο 40.000. Επισης αυτο που λες δεν τους καιγεται για το εαν θα μπει κοσμος δεν θα βγαζαν καν προκυρηξη οποτε ουτε αυτο ισχυει που λες. Τριτον και τελευταιο δεν προκειται να συμπληρωθουν οι θεσεις ειδικα ναυτικο.
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Dertilis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:23 pm Παιδια πολεμικο ναυτικο αν δεν βγαζεις τα αθληματα θα σε παρουν; Κριμα ειναι να με κοψουν :lol:
αν δεν βγαζεις αθληματα σε κανενα σωμα δεν σε παρνουν. Πολυ απλα αμα δεν τα βγαζεις αμα σε καλεσουν μην πας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες