Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα παιδιά από την θητεία ποσα μόρια περνούμε έχω 14 μήνες σαν ΔΕΑ
Λεβέντη δεν είπα να μην δουλέψεις είπα ότι δεν πρέπει να πας σεζόν γτ έχεις τρεχάματα δούλεψε κάπου κοντά που να μένεις όχι να πας στην άλλη άκρη για λίγο και μετά να πρέπει να παρακαλάς για ρεπό να ψάχνεις τελευταία στιγμή για αεροπορικά και τρέχα γύρευε δούλεψε κοντά στην οικία σου και όλα καλάΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 6:19 pmΡε συ αγορινα και τι θα τρωμε μεχρι να μπούμε; Θα σταματήσει η ζωη μας δηλαδη συμφωνο σε αυτο που λες εγω ρώτησα απλα για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα μαζι σου μακαρι να μας παρουν οσο πιο γρήγορα γίνεταιΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 4:10 pmαδερφε με ολο το σεβασμο θα πας σεζον και θες να μπεις εποπ ; Δεν ξερεις οτι για να μπεις εποπ πρεπει να γινουν πολλες διαδικασιες να τρεξεις σε γιατρους να πας για ψυχοτεχνικα, υγειονομικα και αθληματα πως θα τα κανεις αυτα δλδ μεσω βιντεοκλησης ; Και φετος που θα ειμαστε λιγα ατομα που ξερεις εσυ αν μας παρουν αμεσα επειδη θα ειμαστε λιγοι... Και τον ιουλιο καναμε καταταξη το 2023 βγηκε αυγουστο η προκηρυξη και μετα απο 4 μηνες το δεκεμβριο δλδ ορκιστηκανε ! Και ηταν οι τριπλασιοι πως θα πας εσυ σεζον για πες μου
Δεν τους μετράνε φέτος τους ΔΕΑ όποτε τα χάνεις τα μόρια τρελε. Γκουγκλαρετε κάνα άρθρο πριν γράψετε το οτιδηποτε. Ξυπνάτε μερικοί (no hate)
Δεν σου συνιστώ την επιλογή των ΤΘ, εάν η επιθυμία σου είναι οι ειδικές δυνάμεις. Ο λόγος είναι ότι μπορεί το όπλο σου να μην σε αποδεσμεύσει ποτέ για την μεταπήδηση. Προτείνω να επιλέξεις είτε απευθείας ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων, είτε το πεζικό για ευκολότερη μεταπήδηση.Nikolaosk έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 6:32 pm
Καλησπερα θελω την γνωμη σας. Να δηλωσω ειδικες δυναμεις ή να παω ΤΘ και να κανω μετα μεταταξη για ειδικες δυναμεις;
Εχω 504 μορια και αν ειναι να παω ειδικες θα δηλωσω
Πλήρωμα ΕρπυστριοφόρωνΤροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων Ε. Δ (Ι1) (παιρνει 33 ατομα)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Καλησπέρα σε όλους παιδιά σκαπανεας- πυροσβεστης εδώ 553 μορια τι ειδικοτητα σκέφτεστε να δηλώσετε;
Καλησπέρα θεωρώ πως με τις αιτήσεις που έχουνε γίνει μέχρι τώρα έχεις πολλές ελπίδες να περάσεις για οδηγός πυροσβεστης τώρα λίγο δύσκολο γιατί είναι και λίγες οι θέσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Το σενάριο της παράτασης δεν παίζει... Καθώς στο πολεμικό Ναυτικό χρειάζεται τουλάχιστον 3000 αιτήσεις για να καλέσει κόσμο στα αθλήματα και δεν τις μαζεύει αυτές τις αιτήσεις ούτε σε ένα χρόνο οπότε θεωρώ θα μείνει έως έχει το πραγμα
Καλημέρα φίλε και εγώ πιστεύω παράταση δύσκολο να παιχτεί όσοι ήταν να δηλώσουν δήλωσαν
Από τις 90 στο ναυτικό πήγανε στα 400 και από τις 440 στο στρατό πήγανε στο 1000. Δεν παίζουν αυτά τα νούμερα με την καμία όμως δεν ξερώ τι όνειρο βλέπεις φιλαράκι και που το είδες αυτο. Το λέμε για τελευταία φορά, παράταση να πάρει τα νούμερα δεν αλλάζουν και μια χαρά μπορεί να κλείσει η προκήρυξη μη γράφετε αρλουμπες. Σας συμφέρει να μην κλείσει μερικούς αλλά θα κλείσει. Τελος
Αν το κρατος νοιαζεται υπαρχει λυση να μαζευτει κοσμος, αμεση προκηρυξη καθε 3 μηνες (οι αριθμοι που θα ζητουν θα ειναι σχετικα λιγοι και θα προκυπτουν απο τις απωλειες + τον οικονομικο προϋπολογισμο) ενω θα γινεται και προταση στους θητειας που υπηρετουν σε ιδιαιτερες υπηρεσιες να μονιμοποιηθουν 2 μηνες πριν την απολυση τους με σχετικα ελαστικη διαδικασια. Και εμμεση λυση να αναβαθμισουν τον θεσμο των εποπ τοσο οσον αναφορα τις συνθηκες και την βαθμολογικη προοδο αλλο τοσο και τους μισθους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες