Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κανονικά Ιούλιο … αλλιώς Σεπτέμβριο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 1:56 pm Κανονικά Ιούλιο … αλλιώς Σεπτέμβριο
Φιλε δεν νολοζω ιουλιο Σεπτέμβρη λογικα
Επισκέπτης

Παιδια εχω εναν προβληματισμό εγω που το καλοκαιρι θα ειμαι σεζον Σαντορίνη απο τον ιουνιο αν μας πουν δωσουμε αθληματα η γιατρους πως θα γινει ;
Επισκέπτης

Φεύγεις από Σαντορίνη και πας για αθλήματα αν θες να μπεις εποπ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 2:48 pm Φεύγεις από Σαντορίνη και πας για αθλήματα αν θες να μπεις εποπ
Ναι συμφωνώ απλα οταν δινεις αθληματα δεν γινεται κατευθιαν η κατάταξη σωστα γινεται μετα απο καναν μηνα ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 2:45 pm Παιδια εχω εναν προβληματισμό εγω που το καλοκαιρι θα ειμαι σεζον Σαντορίνη απο τον ιουνιο αν μας πουν δωσουμε αθληματα η γιατρους πως θα γινει ;
αδερφε με ολο το σεβασμο θα πας σεζον και θες να μπεις εποπ ; Δεν ξερεις οτι για να μπεις εποπ πρεπει να γινουν πολλες διαδικασιες να τρεξεις σε γιατρους να πας για ψυχοτεχνικα, υγειονομικα και αθληματα πως θα τα κανεις αυτα δλδ μεσω βιντεοκλησης ; Και φετος που θα ειμαστε λιγα ατομα που ξερεις εσυ αν μας παρουν αμεσα επειδη θα ειμαστε λιγοι... Και τον ιουλιο καναμε καταταξη το 2023 βγηκε αυγουστο η προκηρυξη και μετα απο 4 μηνες το δεκεμβριο δλδ ορκιστηκανε ! Και ηταν οι τριπλασιοι πως θα πας εσυ σεζον για πες μου
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους παιδιά 580 μορια οδηγός ΕΜ πιστεύεται είναι καλά;
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 5:29 pm Καλησπέρα σε όλους παιδιά 580 μορια οδηγός ΕΜ πιστεύεται είναι καλά;
τα συμπερασματα δικα σου. Αν και φετος κανεις δεν ξερει τι παιζει
Συνημμένα
epop 2023.png
epop 2023.png (92.61 KiB) Προβλήθηκε 678 φορές
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οσοι βαλατε οδηγοι ΕΜ αν δεν εχετε διπλωματα φορτηγων και τα λοιπα γνωμη μου κακως την βαλατε γιατι και γω την πρωτη φορα με 448 μορια ετσι την πατησα ειπα "α ωραια στην θητεια μου οδηγος ημουν στα χαρτια σαν ειδικοτητα γιατι να μην την βαλω"; Και εν τελη δεν με καλεσαν για πκε. Χωρις να ειμαι καποιος και να κρινω λεω οτι λεω απο εμπειρια και με βαση τα δεδομενα απο την τελευται προκυρηξη. Μπορει φετος τα πραγματα να ειναι διαφορετικα. Ελπιζω να τον βοηθησα τον φιλο παραπανω
Επισκέπτης

Εγώ πιστεύω οι βάσεις θα είναι ίδιες πχ στην αεροπορια όπως το 2023 πάνω κάτω... Στα άλλα σώματα πιστεύω πιο χαμηλά γιατί είναι λιγότερες αιτησεις
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 2:45 pm Παιδια εχω εναν προβληματισμό εγω που το καλοκαιρι θα ειμαι σεζον Σαντορίνη απο τον ιουνιο αν μας πουν δωσουμε αθληματα η γιατρους πως θα γινει ;
Μην αποθαρρύνεσαι, δεν είναι ανέφικτο. Σε προηγούμενη προκήρυξη το έκανε φίλος μου, που δούλευε σεζόν στην Σαντορίνη. Με δυσκολία βέβαια, σε ρεπό, αεροπορικώς δύο φορές, έδωσε αθλήματα, και ξαναγύρισε. Δεν καλούν άμεσα για κατάταξη, αλλά η σεζόν διαρκεί μέχρι και Οκτώβριο στη Σαντορίνη, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις πρόωρα, όταν με το καλό σε καλέσουν.
Styga
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 4:10 pm
αδερφε με ολο το σεβασμο θα πας σεζον και θες να μπεις εποπ ; Δεν ξερεις οτι για να μπεις εποπ πρεπει να γινουν πολλες διαδικασιες να τρεξεις σε γιατρους να πας για ψυχοτεχνικα, υγειονομικα και αθληματα πως θα τα κανεις αυτα δλδ μεσω βιντεοκλησης ; Και φετος που θα ειμαστε λιγα ατομα που ξερεις εσυ αν μας παρουν αμεσα επειδη θα ειμαστε λιγοι... Και τον ιουλιο καναμε καταταξη το 2023 βγηκε αυγουστο η προκηρυξη και μετα απο 4 μηνες το δεκεμβριο δλδ ορκιστηκανε ! Και ηταν οι τριπλασιοι πως θα πας εσυ σεζον για πες μου
Ρε συ αγορινα και τι θα τρωμε μεχρι να μπούμε; Θα σταματήσει η ζωη μας δηλαδη συμφωνο σε αυτο που λες εγω ρώτησα απλα για τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα μαζι σου μακαρι να μας παρουν οσο πιο γρήγορα γίνεται
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Καλησπερα θελω την γνωμη σας. Να δηλωσω ειδικες δυναμεις ή να παω ΤΘ και να κανω μετα μεταταξη για ειδικες δυναμεις;
Εχω 504 μορια και αν ειναι να παω ειδικες θα δηλωσω
Πλήρωμα ΕρπυστριοφόρωνΤροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων Ε. Δ (Ι1) (παιρνει 33 ατομα)
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Nikolaosk έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 6:32 pm Καλησπερα θελω την γνωμη σας. Να δηλωσω ειδικες δυναμεις ή να παω ΤΘ και να κανω μετα μεταταξη για ειδικες δυναμεις;
Εχω 504 μορια και αν ειναι να παω ειδικες θα δηλωσω
Πλήρωμα ΕρπυστριοφόρωνΤροχοφόρων Ανιχνευτικών Οχημάτων Ε. Δ (Ι1) (παιρνει 33 ατομα)
τι μεταταξη ρε αδερφε αφου θες ειδικες πηγαινε ειδικες. Επισης πως θα κανεις μεταταξη, νομιζω δεν γινεται. Μεταταξη κανουν οσοι εχουν πτυχια για να πανε ΣΜΥ. Καλα δεν τα λεω ρε παιδια;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες