Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Re: Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Παιδιά να ρωτήσω. Υπαρχει περίπτωση μετά από κάποια χρόνια να πάρω μετάθεση στον τόπο μου που δεν υπάρχει όμως η ειδικότητα μου; Είμαι τριτεκνος δεν ξέρω αν αυτό μετραει. Έχω δει να γίνεται αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
Εννοώ ότι εγώ έχω 3 παιδιά
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα τα χαρτιά μου για ειδικές δυνάμεις πλήρωμα σκάφους, και ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να μείνω καπου αμεταθετα; Δεν έχω θέμα να είναι παραμεθόριο. Αλλά μπορώ να μείνω πχ Σάμο αν όχι για "παντα" έστω για πολύ καιρό ή αναγκαστικά ανά 2-3 χρόνια αλλάζουν;
Παιδιά αν δεν κλείσετε τουλάχιστον την υποχρεωτική τοποθέτηση δεν θα πάτε πουθενά... Είτε είσαι τρίτεκνος είτε βάλεις υποψηφιότητα γιατί πατάνε οι διαταγές στην "μονιμοποιήση" και διακρίνουν τους επειχειριακούς λόγους και με τους συμφεροντολογικούς... Να κάνετε υπομονή με βύσμα και αν στην τριετία μπορείς να κάνεις κάτι...
Καλησπέρα σας, έχω μια απορία για όποιον γνωρίζει. Κάποιος υποψήφιος ΕΠ. ΟΠ που μένει Σάμο και θέλει να μπει ειδικές δυνάμεις με ειδικότητα πλήρωμα σκάφους μήπως γνωρίζετε σε ποια μονάδα τον τοποθετούν μετα την εκπαίδευση και αν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει Σάμο μετά την εκπαίδευση;
Καλησπερα παιδιά… το αγόρι μου μπήκε ΕΠΟΠ πληρωμα σκάφους Ειδικές Δυνάμεις. Ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια και μηδαμινό οικογενειακό εισόδημα. Υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθεί στον τόπο προτίμησης του;
Το έχεις ξανά ρωτήσει και σου έχουμε απαντήσει.Meow έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 12:44 am Καλησπερα παιδιά… το αγόρι μου μπήκε ΕΠΟΠ πληρωμα σκάφους Ειδικές Δυνάμεις. Ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια και μηδαμινό οικογενειακό εισόδημα. Υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθεί στον τόπο προτίμησης του;
Μετάταξη σε ειδικές δυνάμεις
Καλησπέρα είμαι ΕΠΟΠ ΥΓ με την ειδικότητα σύνοδος σκύλων, θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις γνωρίζει κανείς αν γίνεται η τι προϋποθέσεις θέλει;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Καλημερα ξερεις καποιος καθε ποτε γινονται μετατξεις απο εποπ πεζικο σε ειδικες δυναμεις;
και τι προυποθεσεις υπαρχουν;
Καλή ερώτηση μπορεί κι εγώ να θέλω να μεταταγωNikolaosk έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2025 11:49 am Καλημερα ξερεις καποιος καθε ποτε γινονται μετατξεις απο εποπ πεζικο σε ειδικες δυναμεις;
μεταταχθώ*Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 26, 2025 11:46 amΚαλή ερώτηση μπορεί κι εγώ να θέλω να μεταταγωNikolaosk έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2025 11:49 am Καλημερα ξερεις καποιος καθε ποτε γινονται μετατξεις απο εποπ πεζικο σε ειδικες δυναμεις;
-
- Υποδεκανέας
ξερει κανεις ;Nikolaosk έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2025 11:49 am Καλημερα ξερεις καποιος καθε ποτε γινονται μετατξεις απο εποπ πεζικο σε ειδικες δυναμεις;
Μία φορά το χρόνο κοινοποιείται διαταγή στα γραφεία όλων των σχηματισμών - κλάδων, συνήθως τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, για εκδήλωση επιθυμίας μεταπήδησης των υποψηφίων ΕΠΟΠ στις ειδικές δυνάμεις.Nikolaosk έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2025 11:49 am
Καλημερα ξερεις καποιος καθε ποτε γινονται μετατξεις απο εποπ πεζικο σε ειδικες δυναμεις;
Οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν με το όριο ηλικίας (συνήθως είναι τα 28) και αξιολόγηση σε επιτροπές (ιατρικά, αθλήματα).
Βασική προϋπόθεση επίσης είναι το να έχει τη διάθεση να σε αποδεσμεύσει το όπλο - σώμα σου ώστε να φύγεις. Εάν για παράδειγμα θεωρήσουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με το προσωπικό, τότε οι διοικητές των μονάδων έχουν το δικαίωμα να "μπλοκάρουν" την αναφορά σου. Να το έχεις υπόψη σου αυτό.
-
- Υποδεκανέας
ευχαριστω !D.Y.K έγραψε: Δευ Απρ 07, 2025 8:29 pmΜία φορά το χρόνο κοινοποιείται διαταγή στα γραφεία όλων των σχηματισμών - κλάδων, συνήθως τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, για εκδήλωση επιθυμίας μεταπήδησης των υποψηφίων ΕΠΟΠ στις ειδικές δυνάμεις.Nikolaosk έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2025 11:49 am
Οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν με το όριο ηλικίας (συνήθως είναι τα 28) και αξιολόγηση σε επιτροπές (ιατρικά, αθλήματα).
Βασική προϋπόθεση επίσης είναι το να έχει τη διάθεση να σε αποδεσμεύσει το όπλο - σώμα σου ώστε να φύγεις. Εάν για παράδειγμα θεωρήσουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με το προσωπικό, τότε οι διοικητές των μονάδων έχουν το δικαίωμα να "μπλοκάρουν" την αναφορά σου. Να το έχεις υπόψη σου αυτό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης