Pyros πιστεύεις ΕΜΟΔΕ θα βγάλει πριν το Πάσχα;PyRos έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 4:23 pm Visitor ρε αδερφε σε τι να έχουμε ανταγωνισμό με 4 και 5 αντιπυρικές περισσότερες; Για έναν ο οποίος το γουστάρει πραγματικά είναι πολύ καλά! Απλά να ξέρετε ότι οι εποχικοί είναι αλβ. Νοι τις πυροσβεστικης με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα αυτοί που ξεκινάνε κ ρωτάνε για μονιμότητες ακόμα δεν μπήκαν στο σώμα ζήτημα να βγάλουν αντιπυρική ειδικά αν είναι σε κάποιο δύσκολο τομέα
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: ....
- Επάγγελμα: Αγροτης
Αδερφε στη συνάντηση που είχαν νε τον υπουργό προχθές τους είπε γι αυτήν την εβδομάδα. Εγώ πιστεύω τ αργότερο Παρασκευή θα έχει βγει κ θα είναι και διευκόλυνση για να περνας γιατρούς για εμοδε και εποχικο παράλληλα.
Μακάρι Pyro να παίρνουμε και εμείς σειρά που ήμαστε επιλαχών... !PyRos έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 6:00 pm Αδερφε στη συνάντηση που είχαν νε τον υπουργό προχθές τους είπε γι αυτήν την εβδομάδα. Εγώ πιστεύω τ αργότερο Παρασκευή θα έχει βγει κ θα είναι και διευκόλυνση για να περνας γιατρούς για εμοδε και εποχικο παράλληλα.
Δυστυχώς η ευτυχώς αυτοί που έχουν και θα έχουν τα φώτα επάνω τους είναι οι της ΕΜΟΔΕ. Οι πενταετείς τους βλέπουν σαν αυτούς που ήθελαν να γίνουν από τα νιάτα τους και τους θεωρούν κομμάτι τους και καμαρώνουν για αυτούς και οι μόνιμοι σαν ειδικές μάχιμες μονάδες του σώματος λίγο πιο κάτω από την ΕΜΑΚ. Ακόμα και οι αξιωματικοί τους έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια. Όσοι μπορούν και πάνε ΕΜΟΔΕ να ξέρουν ότι αυτοί είναι το μέλλον στην Δασοπυρόσβεση στο ΠΣ και όσοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται προκηρύξεις ΕΜΟΔΕ να έχουν βαθειά στον νου τους ότι η Ελλάδα κρατάει τα πρωτεία με εποχικό προσωπικό στα σώματα ασφαλείας.
Γιατί η εποχικη δεν έχουν άδειες δεν επιτρέπονται?
Γκαβα εσύ γιατί δεν μπήκες ΕΠΟΠ αεροπορία αφού είναι τόσο χάλια οι εποχικοί χαχαχαχα. Πάντως μικρέ μου κουτοπονηρε δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια να είσαι εποχικός γιατί βλέπω πολλοί σαν και εσένα προσπαθούν να αποθαρρύνουν κόσμο μπας και μπουν αυτοί. Και αυτά τα κουτοπόνηρα περί εμοδε θα βγάλει πάλι σε 20 χρόνια ενώ έχει 3500 κενά το πυροσβεστικό σώμα αλλού όχι σε εμάς. Άκουσε εκεί είναι καλά ΕΠΟΠ που περίμεναν τα 3 χρόνια η σειρά του 21 για να παραιτηθούν και δεν πάνε καν στην Ευελπίδων και ο άλλος του τάζει αυξήσεις; Έλα ρε φίλε αλήθεια τώρα το ξεφτιλισες

Εγώ πιστεύω ότι κανείς λάθος γκαβα δεν θα πάρει τόσο νωρίς δηλαδή 20 χρόνια. Μετά το 2050 και βλέπουμε! Αχχχ αυτή η χώρα δυστυχώς με τα ψέματα και την σκατοψυχια που υπάρχει δεν πάει μπροστά!
Μάγκες πιστεύω πως η πυροσβεστική για πέντε με έξι χρόνια θα βγάζει κάθε χρόνο προκήρυξης διότι έχει πάρα πολλά κενά και αυτό με την εμοδε μην έχετε την εντύπωση θα τελειώσει φέτος σε 4 χρόνια η πρώτη σειρά θα γίνουν μόνιμοι και θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις από τους εποχικούς που πληρούν το ηλικιακο όριο και τα αθλήματα αλλιώς από πολίτες
Ο άλλος λέει δεν παίρνεις ούτε ρεπό μόνο και μόνο γιατί είναι κομμένος επιλαχών... Εν τω μεταξύ ρε φίλε είναι οχτώ υπηρεσίες τον μήνα δύο υπηρεσίες την εβδομάδα δηλαδή 16ωρα και αν είσαι επιφυλακή απλά κάθεσαι παραπάνω ώρα γιατί ακριβώς λες ψέματα μήπως έχεις να κερδίσεις κάτι; 

Πύρρο εσύ αδερφέ αφού έχεις 4-5 αντιπυρικες πως και δεν μπήκες στην περσινή εμοδε; Αφού μπήκαν άτομα με μία και δύο αντιπυρικες εντύπωση μου κάνει.
Παιδιά …. ΕΜΟΔΕ ίσως δεν ξαναβγάλει για τα επόμενα 5-6 χρόνια …. Επίσης … τι λέτε για 7 χρόνια ; Πλέον άλλαξε 7 + 7 χρόνια για μόνιμος και αν θέλει κάποιος να πάει σε σταθμό πάει παραμεθόριο 3-5 χρόνια, ξέρετε πως πάνε αυτά. Και τα 14 αυτά χρόνια αμετάθετος έτσι
Και όποιος δεν πιστεύει για τα 7+7 το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει να ακούσει μια συνέντευξη του κικίλια που λέει για εμοδε 7+7
Και όποιος δεν πιστεύει για τα 7+7 το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει να ακούσει μια συνέντευξη του κικίλια που λέει για εμοδε 7+7
Και για να καταλάβω
το όνειρο σας όλων είναι να πάτε πεζοπόρο; Χαχαχαχαχα Αληθεια τώρα; Τόσο πολύ θέλετε μόνιμη θέση ακόμα
και αυτή; Το 70% των ατόμων που πέρασαν στην ΕΜΟΔΕ θέλουν μα παραιτηθούν. Όσοι έχουν δουλέψει με ΕΜΟΔΕ ξέρουν τι εννοώ. Τώρα αν το όνειρο σας είναι να πάτε στο πεζοπόρο τι να πω καλώς να πάτε
και αυτή; Το 70% των ατόμων που πέρασαν στην ΕΜΟΔΕ θέλουν μα παραιτηθούν. Όσοι έχουν δουλέψει με ΕΜΟΔΕ ξέρουν τι εννοώ. Τώρα αν το όνειρο σας είναι να πάτε στο πεζοπόρο τι να πω καλώς να πάτε
Ξέρω γω… αν θες να είσαι με τσάπες και φτυάρια και σου αρέσει αυτό τι να πω προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Καλό το πεζοπόρο αλλά όχι για όλη τη ζωή
Μάλλον δε τα ξέρετε καλά για ΕΜΟΔΕ ή απλά θέλετε να τρομοκρατήσετε νέο κόσμο για να μη δηλώσει. Η ΕΜΟΔΕ αν εξαιρέσεις το καλοκαίρι που όντως έχει τρέξιμο σαν πεζοπόρο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ υπηρεσία ! Γεμάτη με άτομα, άδεια παίρνεις ρεπό παίρνεις όλα μια χαρά. Ναι οκ στις μεγάλες γίνεται χαμός χάνεσαι με τον κόσμο και μπορεί να βγεις ριγμένος σε κάποιο θέμα ή και όχι αλλά είναι μια χαρά παιδιά.
Ωστόσο επειδή ξεφεύγουμε. Στα δικά μας τώρα, πότε θα έχουμε επικυρωμένους πίνακες παιδιά παρασκευή ή Δευτέρα ;
Ωστόσο επειδή ξεφεύγουμε. Στα δικά μας τώρα, πότε θα έχουμε επικυρωμένους πίνακες παιδιά παρασκευή ή Δευτέρα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Geha1996 και 7 επισκέπτες