Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Gava

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Gava »

Έχετε τόσο πολύ χαζέψει μερικοί που κάποιοι σας λένε να πάτε εποπ αεροπορια και εσείς νομίζετε ότι είναι συνομοσια εναντίον σας χάχα. Ακου αγορίνα επειδή είμαι εποχικος άκου τι παίζει. Εποχικος δεν έχεις ρεπό μόνο ένα το μήνα δεν έχεις άδεια καθόλου κατά 99% είσαι μόνιμα έξω στο βουνό χωρίς τουαλέτα σε 40 βαθμούς το πρωί και μηδέν το βράδυ. Ουσιαστικά δεν είσαι πυροσβεστης είσαι εργάτης. Στις ευθύνες είσαι μόνιμος Στα προνόμια είσαι ένα τίποτα. Εποπ είσαι στέλεχος μόνιμος και ότι άδειες έχει ο αξιωματικός έχει και ο εποπ και ποιο γρήγορα σύνταξη εννοείται κ ειδικά αεροπορια είναι τέλεια. Το παραμύθι μπαίνω εποχικος για να μπω εμοδε ξέχασε το πλέον τελευταία φουρνιά φέτος πολύ λιγότερα άτομα και όλας. Αντέ γιατί έξω από το χορό όλο χαζομάρες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gava έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 2:18 am Έχετε τόσο πολύ χαζέψει μερικοί που κάποιοι σας λένε να πάτε εποπ αεροπορια και εσείς νομίζετε ότι είναι συνομοσια εναντίον σας χάχα. Ακου αγορίνα επειδή είμαι εποχικος άκου τι παίζει. Εποχικος δεν έχεις ρεπό μόνο ένα το μήνα δεν έχεις άδεια καθόλου κατά 99% είσαι μόνιμα έξω στο βουνό χωρίς τουαλέτα σε 40 βαθμούς το πρωί και μηδέν το βράδυ. Ουσιαστικά δεν είσαι πυροσβεστης είσαι εργάτης. Στις ευθύνες είσαι μόνιμος Στα προνόμια είσαι ένα τίποτα. Εποπ είσαι στέλεχος μόνιμος και ότι άδειες έχει ο αξιωματικός έχει και ο εποπ και ποιο γρήγορα σύνταξη εννοείται κ ειδικά αεροπορια είναι τέλεια. Το παραμύθι μπαίνω εποχικος για να μπω εμοδε ξέχασε το πλέον τελευταία φουρνιά φέτος πολύ λιγότερα άτομα και όλας. Αντέ γιατί έξω από το χορό όλο χαζομάρες.
επιφυλακες τους πιανει τους εποχικους?
Επισκέπτης

Πρεπει να καταλαβετε καποιοι και καποιες οτι μολις μπαινω εποχικος και θα μπω εμοδε γιατι κοβονται στα αθληματα οι προηγουμενοι εποχικοι τελειωσε πλεον το σιριαλ αυτο. Μια ακομη προκυρηξη θα βγει και τερμα μετα απο 14 χρονια παλι.
Επισκέπτης

Συμφωνώ μαζί σας έτσι δείχνει να πηγαίνει η φάση. Αλλά το ερώτημα είναι σε 4-5 χρόνια από σήμερα που θα έχουν φύγει οι πάντες σε σύνταξη οι σταθμοί πως ακριβώς θα στελεχωθούν; Με τους 200-300 των σχολών; Οι ΕΜΟΔΕ θα πάνε σε σταθμούς μετά την 7ετια που θα μονιμοποιηθούν. Μέχρι τότε τι ;
Επισκέπτης

Σιγά μην βγάλει και σε 20 χρόνια του χρόνου θα βγάλει πάλι πλησιάζουν και εκλογές κάποιο τρόπο θα βρουν αυτοί
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Pironomos »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 2:31 am
Gava έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 2:18 am Έχετε τόσο πολύ χαζέψει μερικοί που κάποιοι σας λένε να πάτε εποπ αεροπορια και εσείς νομίζετε ότι είναι συνομοσια εναντίον σας χάχα. Ακου αγορίνα επειδή είμαι εποχικος άκου τι παίζει. Εποχικος δεν έχεις ρεπό μόνο ένα το μήνα δεν έχεις άδεια καθόλου κατά 99% είσαι μόνιμα έξω στο βουνό χωρίς τουαλέτα σε 40 βαθμούς το πρωί και μηδέν το βράδυ. Ουσιαστικά δεν είσαι πυροσβεστης είσαι εργάτης. Στις ευθύνες είσαι μόνιμος Στα προνόμια είσαι ένα τίποτα. Εποπ είσαι στέλεχος μόνιμος και ότι άδειες έχει ο αξιωματικός έχει και ο εποπ και ποιο γρήγορα σύνταξη εννοείται κ ειδικά αεροπορια είναι τέλεια. Το παραμύθι μπαίνω εποχικος για να μπω εμοδε ξέχασε το πλέον τελευταία φουρνιά φέτος πολύ λιγότερα άτομα και όλας. Αντέ γιατί έξω από το χορό όλο χαζομάρες.
επιφυλακες τους πιανει τους εποχικους;
Τράβα τώρα ένα εποπ γιατί εγώ που έχω πολλούς γνωστούς η παραίτηση πάει γονα και τώρα ούτε καν συμμετοχή δεν είχε οπότε άστο... Άλλωστε πουθενά όπου και να πας δεν είναι στραμμένα με ροδοπέταλα
Επισκέπτης

Με τα 3.500 κενά που υπάρχουν δεν θα πρέπει σταδιακά να ξεκινήσει να τα καλύπτει με γενικόν καθηκόντων πυροσβέστες
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Pironomos »

Pironomos έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 11:41 am
Τράβα ρώτα ένα εποπ γιατί εγώ που έχω πολλούς γνωστούς η παραίτηση πάει γονα και τώρα ούτε καν συμμετοχή δεν είχε οπότε άστο... Άλλωστε πουθενά όπου και να πας δεν είναι στρωμμένα με ροδοπέταλα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή η συζήτηση τείνει να ξεφύγει, θα τονίσω και πάλι ότι χρειάζεται προσοχή με τις χαρακτηρισμούς
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 2:31 am επιφυλακες τους πιανει τους εποχικους;
NAI
PyRos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Σε νήμα που λέει επιτυχόντες εποχ που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουν μπει κάποιοι ψάχνουνε μονιμότητα και είμαι σίγουρος ότι είναι αυτοί που κράζανε τους εποχικους που θέλανε 12μηνη απασχόληση. Δεν ξεκινάτε καθόλου καλά κάποιοι
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Pironomos έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 12:33 pm
Pironomos έγραψε: Κυρ Απρ 06, 2025 11:41 am

Τράβα ρώτα ένα εποπ γιατί εγώ που έχω πολλούς γνωστούς η παραίτηση πάει γονα και τώρα ούτε καν συμμετοχή δεν είχε οπότε άστο... Άλλωστε πουθενά όπου και να πας δεν είναι στρωμμένα με ροδοπέταλα
Προς το Gava φίλε που δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει να του απαντήσω. Κι εσύ ρε καλό παιδί gava αφού κακό περνάς στην πυροσβεστική γιατί μπήκες κ δεν έκανες αραξοβόλι στα εποπ αφού είναι τόσο άθλια στην πυροσβεστική; Εσύ δλδ να καταλάβω θες εθελοντικά να σηκώσεις το φορτίο στους ώμους σου παιδί της εργατιάς; Αρε κουτοπόνηρο παιδάκι. Λες πόσο χάλια είναι στο ΠΣ για να ξενερώσουν α μην έχεις εσύ ανταγωνισμό κ μερικοί άλλοι ... Μαζευτείτε!
Επισκέπτης

Εάν πιστεύουν κάποιοι ότι το να είσαι εποχικός πυροσβέστης οχτώ μήνες είναι να είσαι ξάπλα κανουν λάθος ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν οι παλιοί εποχικοί που ρεγουλάριζαν τους πενταετείς και κατ επέκταση και τους μόνιμους. Ωστόσο οι πενταετείς έχουν περάσει οι περισσότεροι τα όρια ηλικίας που μπορούσαν να μπουν μπροστά και να τραβήξουν και τους νέους. Άρα η επιβίωση στις φωτιές θα έχει να κάνει αποκλειστικά με το επίπεδο εκπαιδευσης που θα έχει ο κάθε εποχικός πυροσβέστης και την εμπιστοσύνη που θα εμπνέει ο συνάδελφος του που θα είναι βάρδια μαζί. Φυσικά αυτοί που έχουν την ηλικία τα θέλω και τα προσόντα του επαγγελματία δασοπυροσβέστη πάνε στην ΕΜΟΔΕ.
Επισκέπτης

Ήμουν κάνα χρόνο στον στρατό ως ΟΒΑ ξέρω δεν είναι το ίδιο με έναν εποπ όμως επειδή τους έζησα και από μέσα είναι ξεκάθαρα ο καθένας με την ζωή του τι θέλει να κάνει. Ειναι άλλοι που δεν τους πειράζουν οι μεταθέσεις και όλα αυτά συν η οικονομική δυσκολία γιατί κάνουν 2 δουλειές και άλλοι που δεν αντέχουν ούτε στην ιδέα συμπεριλαμβανόμενου και εμένα
Οπότε έχει να κάνει ξεκάθαρα με το τι θες
Επίσης κάτι άλλο όσο αναφορά για εμοδε όταν και αν βγει τι ηλικιακό όριο θα έχει έχω άκουσε τα 35
PyRos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Visitor ρε αδερφε σε τι να έχουμε ανταγωνισμό με 4 και 5 αντιπυρικές περισσότερες; Για έναν ο οποίος το γουστάρει πραγματικά είναι πολύ καλά! Απλά να ξέρετε ότι οι εποχικοί είναι αλβ. Νοι τις πυροσβεστικης με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα αυτοί που ξεκινάνε κ ρωτάνε για μονιμότητες ακόμα δεν μπήκαν στο σώμα ζήτημα να βγάλουν αντιπυρική ειδικά αν είναι σε κάποιο δύσκολο τομέα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Geha1996 και 7 επισκέπτες