Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Μακάρι να δώσουν πριν το Πάσχα καρτέλες για γιατρούς να προλάβουμε να τα κάνουμε μπαμ μπαμ να είμαστε άνετα μετά. Σε ευχαριστώ πολύ.
Σίγουρα ισχύει αυτό; Και για ιατρικά και αθλήματα;margie έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 12:07 am Παιδιά δεν καλεί επιλαχόντες! Καλεί τόσους όσες είναι και οι θέσεις. Αν κάποιος κοπεί ή δεν εμφανιστεί ή οτιδήποτε τότε θα καλέσει ανάλογα με τα κενά που έμειναν. Εγώ είμαι πρωτη επιλαχούσα, λέτε για φέτος να μπω;
Και αν κάνει πανελλαδική, μετά από ένα ή δύο χρόνια ή παραπάνω, δεν θα έχεις περάσει ιατρικά-αθλήματα; Και πώς θα κρίνουν ότι είσαι ικανός, θα δώσεις μόνος σου αθλήματα; Εντάξει για γιατρούς, πας όταν σε καλέσουν, αλλά για τα αθλήματα πως θα γίνει;niasimas έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:41 amΣίγουρα ισχύει αυτό; Και για ιατρικά και αθλήματα;margie έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 12:07 am Παιδιά δεν καλεί επιλαχόντες! Καλεί τόσους όσες είναι και οι θέσεις. Αν κάποιος κοπεί ή δεν εμφανιστεί ή οτιδήποτε τότε θα καλέσει ανάλογα με τα κενά που έμειναν. Εγώ είμαι πρωτη επιλαχούσα, λέτε για φέτος να μπω;
Απαντάω σε απορίες
Λοιπόν
Καλεί μόνο τον αριθμό των επιτυχόντων για καρτέλες και αθλήματα … αν είσαι πρώτος επιτυχών είσαι μέσα κατά 99,999% παρά πολύ άμεσα. Αλλά όποτε και αν σε καλέσουν για επιλαχών κ μετά δηλαδή από 3 χρόνια τότε περνάς γιατρούς και αθλήματα. Επίσης θεωρώ ότι από τώρα θα ξεκινήσει να κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος γιατί δεν έχουν συμπληρώσει οι θέσεις. Βλακεία έκαναν με την προκήρυξη και επίσης ναι με αυτό και γενικά με άλλα θέματα που προέκυψαν υπάρχει το ενδεχόμενο ακύρωσης της προκήρυξης. Αρχικά ψάχνουν να βρουν τρόπους να μπουν όσοι ήταν ήδη εποχικοί και τόσο άδικα έχασαν τις θέσεις τους λόγω εσφαλμένης μοριοδότησης. Και να απαντήσω στον φίλο πάνω … κανένας εποχικός δεν φαντάστηκε αυξημένη μοριοδότηση, ο Κικίλιας ο αγαπημένος μας είχε βάλει και υπογραφή όταν το είπε αυτό, όχι μια αλλά πολλάκης…. Και θα γινόταν αυτό εάν αυτό που έκανε δεν αποσκοπούσε να ευνοήσει τους εθελοντές έτσι ώστε να πηγαίνει ο κόσμος σαν χαζός με την ελπίδα του εποχικού για εθελοντής για τζάμπα
χέρια - κορόιδα … κ όσο χάρηκαν π έμεινε έξω κόσμος έχω να πω ότι να ευχηθούν στα 5 χρόνια να μην βρεθεί κάποιος κικίλιας και τους πετάξει και αυτούς στο δρόμο …. Και να προλάβω τους γνωστούς άγνωστους είμαι επιτυχών της προκήρυξης αυτής
Λοιπόν
Καλεί μόνο τον αριθμό των επιτυχόντων για καρτέλες και αθλήματα … αν είσαι πρώτος επιτυχών είσαι μέσα κατά 99,999% παρά πολύ άμεσα. Αλλά όποτε και αν σε καλέσουν για επιλαχών κ μετά δηλαδή από 3 χρόνια τότε περνάς γιατρούς και αθλήματα. Επίσης θεωρώ ότι από τώρα θα ξεκινήσει να κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος γιατί δεν έχουν συμπληρώσει οι θέσεις. Βλακεία έκαναν με την προκήρυξη και επίσης ναι με αυτό και γενικά με άλλα θέματα που προέκυψαν υπάρχει το ενδεχόμενο ακύρωσης της προκήρυξης. Αρχικά ψάχνουν να βρουν τρόπους να μπουν όσοι ήταν ήδη εποχικοί και τόσο άδικα έχασαν τις θέσεις τους λόγω εσφαλμένης μοριοδότησης. Και να απαντήσω στον φίλο πάνω … κανένας εποχικός δεν φαντάστηκε αυξημένη μοριοδότηση, ο Κικίλιας ο αγαπημένος μας είχε βάλει και υπογραφή όταν το είπε αυτό, όχι μια αλλά πολλάκης…. Και θα γινόταν αυτό εάν αυτό που έκανε δεν αποσκοπούσε να ευνοήσει τους εθελοντές έτσι ώστε να πηγαίνει ο κόσμος σαν χαζός με την ελπίδα του εποχικού για εθελοντής για τζάμπα
χέρια - κορόιδα … κ όσο χάρηκαν π έμεινε έξω κόσμος έχω να πω ότι να ευχηθούν στα 5 χρόνια να μην βρεθεί κάποιος κικίλιας και τους πετάξει και αυτούς στο δρόμο …. Και να προλάβω τους γνωστούς άγνωστους είμαι επιτυχών της προκήρυξης αυτής

Καλημέρα σε όλους, θα καλέσει για αθλήματα και ιατρικές εξετάσεις όσους είναι επιτυχών ! Τους επιλαχών εφόσον και όταν τους καλέσει θα περάσουν ΠΚΕ και γιατρούς, επίσης άποψη μου, η συγκεκριμένη προκ θα τους απορροφήσει τους επιλαχόντες πολύ γρήγορα, όσοι είστε επιλαχόντες κατά σειρά 10-15 πρώτοι από τον τελευταίο επιτυχών, παρά πολλές πιθανότητες να μπείτε και φέτος ! Απλά πιστεύω και είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι θα εξαντλήσει και πριν την 5ετια τις λίστες της προκειμένης προκήρυξης!
Καλή επιτυχία σε όλους/ες, με υγεία, δύναμη, και σκληρά στομάχια !
Καλή επιτυχία σε όλους/ες, με υγεία, δύναμη, και σκληρά στομάχια !
Παιδιά από γιατρούς και τ σχετικά τι εξετασης κάνουμε?
Καλημέρα σε όλους... ! Υπομονή θα τραβήξει σύντομα επιλαχόντες είναι παιδιά εποχικοί που περιμένουν την προκήρυξη ΕΜΟΔΕ +150 οδηγούς άρα θα υπάρξουν κενά... !
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις. Θα ξαναρωτήσω, βάζοντας ένα παράδειγμα, πες οτι με καλούν από πανελλαδική, να πάω στον Έβρο, υποθετικά και τους λέω, παιδιά πέφτει μακριά και δεν, στην επόμενη πρόσκληση, θα είμαι διαθέσιμος ή χάνω την σειρά μου, για όλη την πενταετία, λόγω της αρχικής άρνησης; Και στην ουσία χάνω και την ευκαιρία μου για εποχικός;
Καλημέρα.! Δεν σε καλούν απλά βγάζουν πανελλαδική πρόσκληση και όποιος θέλει κάνει αίτηση για την ανάλογη περιοχή που θέλουν άτομα ... ! Αν δεν σε ενδιαφέρει η περιοχή απλά δεν κάνεις αίτηση. Από όσο ξέρω δεν χάνεις την θέση σου... !niasimas έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 9:17 am Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις. Θα ξαναρωτήσω, βάζοντας ένα παράδειγμα, πες οτι με καλούν από πανελλαδική, να πάω στον Έβρο, υποθετικά και τους λέω, παιδιά πέφτει μακριά και δεν, στην επόμενη πρόσκληση, θα είμαι διαθέσιμος ή χάνω την σειρά μου, για όλη την πενταετία, λόγω της αρχικής άρνησης; Και στην ουσία χάνω και την ευκαιρία μου για εποχικός;
Ακριβώς … στην πανελλαδική (για αυτό λέγεται πρόσκληση) κάνεις εσύ αίτηση… αν όμως κάνεις και δεν πας χάνεις τη θέση από όσο ξέρω χωρίς όμως να είμαι 100%. Επίσης εάν πας και κοπείς σε αθλήματα ή γιατρούς χάνεις πάλι την θέση σου
Παιδιά με οδηγούς Ανατολική Αττική τι θα γίνει τελικά ; Αν κάνει πανελλαδική κάποια άτομα στη λίστα που είναι με 0 μόρια θα βγουν εκτός ;
Στην Ανατολική Αττική παίρνει 71 οδηγούς και οι επιτυχόντες είναι 63, ανεξάρτητα από τα μόρια που έχουν ή δεν έχουν. Δεν μένει κανένας εκτός. Τώρα το εάν θα κάνει πανελλαδική πρόσκληση για να καλύψει τις 8 κενές θέσεις, ουδείς το γνωρίζει.
Καλημερα παιδια ισως να εχει απαντηθει και πιο πανω με επιλαχων ξερει κανεις τι θα γινει; Ειμαι 10 θεσεις κατω απο επιτυχωντες θα καλεσει καθολου?
Ακουγετε εντονα στις υπηρεσιες οτι πολλες γυναικες τις περασαν σαν οδηγους με διπλωματα ελαφραν καρδιας και στις υπηρεσιες η στα κλιμακια θα δηλωσουν οτι δεν μπορουν να οδηγησουν και θα τις κανουν μαχιμες εις βαρος των αλλων και θα κολανε και βαρεα ενσημα. το εκαναν και το 2003 για να βαλουν μεσα γυναικες που τις περασαν στην ζουλα στην οδηγηση και μετα μπηκαν στα τηλεφωνα και οπου υπηρχε λουφα με ευλογιες εξ ανωθεν. οποιος καταλαβε καταλαβε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες