Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Karkavitsasgeorgios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Karkavitsasgeorgios »

Αν δεν δεχτείς τη θέση χάνεις τη θέση και παίρνει τη θέση σου επιλαχόντας οπότε μετά μόνο σε νέα προκυρηξη. Το γνωρίζω γτ ήμουν στου 2020 τη προκυρηξη και εάν δεν δείχνουν τη θέση την έχανα οριστικα
Karkavitsasgeorgios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Η εποχικότητα έχει τελειώσει σε πολλά μέρη και αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον. Επισης θέλω να δω εάν όλοι όσοι δηλώνουν οδηγοί θα οδηγάνε κιόλας η θα κάνουν τηλέφωνο και μετά θα μιλάμε για ελλείψεις. Η πρώτη φουρνιά του 2020 ήταν κομαντα τα περισσότερα παιδιά, μετά το θέμα ξευτιληστηκε για αυτό καλό θα ήταν και μακάρι να μπουν πάλι νέα παιδιά να προσφέρουν και να φύγουν τυχοδιώκτες επιλαχόντες υποτιθέμενοι πυροσβέστες του τηλεφώνου και υποτιθέμενης εμπειρίας.
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Pironomos »

Καλημέρα! Όλοι χρειαζόμαστε σε αυτό το δύσκολο έργο κανείς δε περισσεύει. Για να δούμε θα έχουμε αποτελέσματα σήμερα όπως είχαν πει η θα πάμε για Δευτέρα; ...
Ethelontis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ethelontis12 »

Καλημέρα! Ρε παιδιά νωρίς δεν είναι σήμερα ή αύριο για προσωρινά αποτελέσματα; Εγώ φαντάζομαι μια βδομάδα με δέκα μέρες. Θυμάται κανένας πόσο καιρό έκανε του 20;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το 2020 οι αιτήσεις έκλεισαν στις 10/4 και τα προσωρινά αποτελέσματα βγήκαν στις 24/4. Φέτος ωστόσο σε όλες τις ΔΙΠΥΝ ενημέρωναν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν πιο άμεσα. Μένει να φανεί.
FLAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: ΕΡΕΥΝΑ
Επάγγελμα: Π.Π.Υ

Δημοσίευση από FLAS »

Πάντως μέχρι στιγμής το χρονοδιάγραμμα για τη προκήρυξη τηρείτε. Το 2003 με 5.500 επιτυχόντες έκαναν 40 ημέρες από την έναρξη των αιτήσεων μέχρι την πρόσληψη. Αν δεν κάνω λάθος στις ανακοινώσεις και στις φώτο διέκρινα ικανοποίηση από τους συνδικαλιστές στην συνάντηση με τον υπουργό. Συνήθως μετά από μια τέτοια προκήρυξη αυτά τα γέλια είναι μετά τον ελληνικοί καφέ με το μπισκοτάκι.
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από margie »

Εμένα προχθές μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην βδομάδα που μας έρχεται. Για σήμερα δύσκολο πιστεύω Κυριακή!
Ethelontis12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ethelontis12 »

Μακάρι να μας φύγει και το άγχος μια ώρα αρχύτερα!
Karkavitsasgeorgios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μην συγκρίνετε εποχές κορονοιου προ πενταετίας με τα σημερινά δεδομένα τα προσωρινά αποτελέσματα θα βγουν πιο γρήγορα πριν το Πάσχα, θα ακολουθήσουν λογικά 5 ημέρες η λιγότερο ενστάσεων, κληρώσεις και θα δοθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για γιατρούς. Συνοψιζοντας προσωπική γνώμη η διαδικασία σίγουρα θα τελειώσει μετά το Πάσχα αλλά μέσα Μαιου θα αρχίσει η εκπαίδευση. Εαν δεν υπήρχε το Πάσχα μπορεί και 2 Μαϊου να άρχιζε η εκπαίδευση. Να υπολογίζετε για προσωρινά αποτελέσματα, ενστάσεις, κληρώσεις, γιατρούς και αθλήματα με επιτροπές για τη κάθε μία διαδικασία μια εβδομάδα μέχρι να υπογράψουν όσοι μπουν.
Kakarot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kakarot »

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν για το καλύτερο μέλλον τους! Μια ερώτηση θέλω να κάνω γτ είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά μου και εγώ για να μπω ως εποχιακός, έχω κάνει τα χαρτιά μου σε νομό που έχει 11 θέσεις για οδηγούς (Πρέβεζα) και έχω 7000 χιλιάδες μόρια! Γνωρίζει κανένας πάνω κάτω αν είναι καλός αριθμός?
kafetzis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kafetzis123 »

Ξέρει κανείς αν υπάρχει όριο σε κάποιον που έχει μυωπία; Είναι 4.5?
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Έχουμε κανένα νέο πότε θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες;
ord
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ord »

Ακούγεται ότι αύριο θα έχουμε προσωρινά
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Λογικά περιμένουν να βγάλουν όλοι οι νομοί τα αποτελέσματα για να τα αναρτήσουν ε;
FLAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: ΕΡΕΥΝΑ
Επάγγελμα: Π.Π.Υ

Δημοσίευση από FLAS »

Τι είδους εκπαίδευση περιμένετε να γίνει για αεροπλάνα και βαπόρια. Οι περισσότεροι είναι πρώην εποχικοί και εθελοντές και γνωρίζουν από δασοπυρόσβεση. Έχουμε δει τι εκπαίδευση γίνεται! Η εκπαίδευση είναι η αγάπη για αυτό που κάνεις για τον άνθρωπο και την φύση.
Υπάρχει ένας τυπικός χρόνος στην εκπαίδευση που τηρείτε αλλά ουσιαστική εκπαίδευση γίνεται στις βάρδιες από τον αξ/κο υπηρεσίας και τον επικεφαλής οχήματος βάρδιας, τυπικά όλο το διάστημα της αντιπυρικής και αυτά είναι στον κανονισμό του ΠΣ τον ΚΕΥΠΣ.
Ολοκληρωμένη εκπαίδευση γίνεται μόνο στις σχολές μονίμων και έγινε και μόνο μια φορά στην πρώτη σειρά ΠΠΥ που είχε και πολίτες το 2012.
Το πολύ 2 Μαΐου για πρώτη φορά οχτάμηνες συμβάσεις ΠΕΑ από προκήρυξη για πέντε έτη στο ΠΣ. Μεγάλη εξέλιξη και δικαίωση όλων των αγώνων τον ΠΕΑ πρώτης γενιάς στην πυροσβεστική εάν σκεφτεί κανείς ότι οι εποχικοί ξεκινήσαμε με 4,5 μήνες εργασία το 1998 και με προκήρυξη κάθε χρόνο έως το 2003 που έγινε η πρώτη προκήρυξη για 5 έτη με έως 5 μήνες εργασία.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες