Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Η μόνη προκήρυξη που θα βγει είναι της εμοδε, με όσα άτομα περισσεύουν, μετά την πρόσληψη των επιλαχόντων. Και δεν θα είναι για άνω των 35, για τους εποχικούς. Οπότε ο λόγος που δεν θα κάνουν διαμαρτυρία τελικά, είναι άγνωστος. Επειδή το θέμα πήρε και πολύ δημοσιότητα, μπορεί να περιμένουν κάτι από το υπουργείο. Θα δείξει.
Εντομεταξυ γνώμη μου είναι ότι πάλι πρόβλημα θα έχουμε γιατί εφόσον βγήκε πρώτα των εποχικών τώρα που θα βγάλουν ΕΜΟΔΕ πάλι θα υπάρξουν κενά στους εποχικούς γιατί σίγουρα θα τα κάνουν τα χαρτιά τους όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και για ΕΜΟΔΕ
Δε βλέπω κάτι το προβληματικό σε αυτό.Pironomos έγραψε: Σάβ Μαρ 29, 2025 12:25 pm Εντομεταξυ γνώμη μου είναι ότι πάλι πρόβλημα θα έχουμε γιατί εφόσον βγήκε πρώτα των εποχικών τώρα που θα βγάλουν ΕΜΟΔΕ πάλι θα υπάρξουν κενά στους εποχικούς γιατί σίγουρα θα τα κάνουν τα χαρτιά τους όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και για ΕΜΟΔΕ
Ίσως το τεκμηρίωσα εγώ λάθος... Απλά βάση λογικής έπρεπε να βγει πρώτα η ΕΜΟΔΕ για να δουν τα κενά που θα προκύψουν γιατί σε κάποιες περιοχές που ζήτησε λιγότερο κόσμο ίσως θα έπρεπε να πάρει παραπάνω αλλά οκ από τη λίστα επιλαχόντων ρυθμίζεται αυτό
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Ποια λέτε να είναι η βάση στην Αθήνα για μάχιμους; Πάνω κάτω
Εξαρτάται από την συμμετοχή που ειχε
Λογικά αυτό που είπαν ότι σε κάποιες ΔΙΠΥΝ έφτασε και στα 22.000 η βάση μιλάμε για μεγάλες πόλεις λογικά πάντα
Την Πέμπτη που πήγα, μου είπαν ότι σε Ανατολική Αττική, δεν είχαν καλύψει ακόμα τις θέσεις. Τώρα, ένας Θεός ξέρει. Αν πάρει εποχικούς η εμοδε, εμάς συμφέρει, γιατί θα φύγουν πολύ υψηλά μόρια και θα ανέβουμε στις λίστες. Λογικά μιλώντας.
Εσύ φίλε μου σε νησί η Αθήνα έκανες την αίτηση σου;
Ανατολική και Δυτική Αττική δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις των οδηγών.
Είδατε τι παίχτηκε με τον εθελοντισμό και τη σειρά του 20;
Πολλή προβληματική η συγκεκριμένη προκήρυξη. Να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.
Απλά όσοι τη πατήσαμε έτσι θα κάνουμε ένσταση... Και μάλλον ήμαστε πολλοί
Αν είσαι επιλαχών και σε μία πανελλαδίκη πρόσκληση, δεν δεχτείς να πας, εκεί που θα σου πουν, συνεχίζεις να είσαι διαθέσιμος, σε μία μελλοντική πρόσκληση, για κάπου που θα θες ή σε πετάνε έξω, μετά την πρώτη άρνηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες