Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Τις εξετασεις παιδια ποτε ειναι καλο να ξεκινησουμε να τις κανουμε; Τι αναμονη εχει σε πολιτικο νοσοκομειο;
Εννοείται άμεσα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, η αναμονή στα Νοσοκομεία της Αθήνας, είναι μεγάλη, διαφορετικά και σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα ή ιδιώτες γιατρούς, με αντίστοιχο τίμημα.Episkeptis έγραψε: Κυρ Μαρ 16, 2025 11:19 am Τις εξετασεις παιδια ποτε ειναι καλο να ξεκινησουμε να τις κανουμε; Τι αναμονη εχει σε πολιτικο νοσοκομειο;
Styga
Αιτήσεις για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία.
Καλημέρα σε όλους μια ερωτηση παιδιά οποίος γνωρίζει η προϋπηρεσία στην ειδικότητα από θητεία 9 μήνες παίρνεις 150 μορια 6-9 μήνες που είδα στον υπολογισμό μορίων και στο 12 μηνό που έχει κάνει ο αδερφός μου θα πάρει και αυτός 150 η τα 200;
Για αριθμό αιτήσεων, υπάρχει και αυτό.https://www.militaire.gr/psachnoyn-epop ... sthologio/
Έχουν βγάλει και βίντεο βλέπω
Αμερική γίναμε!
Καλημέρα σε όλους μια ερωτηση παιδιά οποίος γνωρίζει η προϋπηρεσία στην ειδικότητα από θητεία 9 μήνες παίρνεις 150 μορια 6-9 μήνες που είδα στον υπολογισμό μορίων και στο 12 μηνό που έχει κάνει ο αδερφός μου θα πάρει και αυτός 150 η τα 200;
Καλησπέρα yandr ναι το είδα από τον υπολογισμό μορίων απλά μια διευκρίνηση ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δηλώσει ίδια ειδικότητα από θητεία πόσα μορια του μέτρησαν αντιστοιχα στην ίδια ειδικότητα.
Γνωρίζει κανείς αν στην αίτηση βαζουμε το ανώτερο διπλομα που έχουμε επειδή έχω το Γ και το Β πιάνουν και τα δύο μόρια ή μόνο το ανώτερο ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Δεν μπορεις να τα βαλεις και τα δυο αδερφε μονο το ανωτερο αυτο εξιπακουετεPaul1 έγραψε: Δευ Μαρ 31, 2025 11:26 am Γνωρίζει κανείς αν στην αίτηση βαζουμε το ανώτερο διπλομα που έχουμε επειδή έχω το Γ και το Β πιάνουν και τα δύο μόρια ή μόνο το ανώτερο ;
Παιδια ερωτηση σος. Για να παρεις τα μορια τριτεκνιας πρεπει να δωσεις το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης το κλασικο ή πρεπει να παραδωσεις αυτο που ειναι για στρατολογικη χρηση; Εφαγα ενα μικρο σκαλωμα τωρα γιατι ενω εκανα την αιτηση τωρα μου εκοψε
Επισης κατι αλλο, τι εγγραφα πρεπει να εκτυπωσω για να εχω μαζι μου στο ΠΝ; Εχω εκτυπωσει μονο τις υγειονομικες εξετασεις που θα κανω, χρειαζεται και κατι αλλο?
Καλησπέρα εχω το β και το γ διπλομα μοριοδοτούμε και για τα δύο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες