αν το εχεις μερακι φανταζομαι ναι...
Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Καλησπέρα παιδιά! Είδα ότι έσκασε η προκήρυξη για ΕΠΟΠ θέλω να πιστεύω ότι σε λίγες μέρες η επόμενη θα είναι της πυροσβεστικής για να δούμε...
Η προκ των ΕΠΟΠ βγήκε, γιατί Ο Δένδιας δεν κουνιέται από το υπουργείο. Στο πολιτικής προστασίας, έχει ψωμί ακόμα, αφού αναμένονται αλλαγές. Εκτός αν την βγάλει ο Κικίλιας, πριν φύγει. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, έχει ξεκινήσει κανείς προπόνηση, από όσους δηλώσουν;
Ρε μάγκες με 8000 μόρια στην κατηγορία των οδηγών υπάρχει ελπίδα;
Περιοχή που θα αιτηθείς πες μας για να σου κάνουμε μια εκτίμηση. Θεωρητικά πάντα καθώς δεν έχουμε τίποτα το χειροπιαστό ακόμη, αν δεν δούμε αριθμό θέσεων και περιοχές.Myk έγραψε: Πέμ Μαρ 13, 2025 12:41 am Ρε μάγκες με 8000 μόρια στην κατηγορία των οδηγών υπάρχει ελπίδα;
Φίλε μου δεν τα λες και λίγα τα 8000 μορ διάλεξε περιοχή με πολλές θέσεις και θα είσαι μέσα αν ώμος η εποχικοι πυροσβεστες πάρουν 40 μορ για κάθε αντιπυρική δεν έχουμε και πολλές ελπίδες υπομονή κοντεύουμε
Δεν ξέρω περιοχή που θα δηλώσω. Περιμένω και εγώ να δω που θα βγάλει θέσεις. Αλλά 40 μόρια στους ήδη εποχικούς είναι πολλά δεν πρόκειται να δώσει τόσα.
Καλημέρα σας! Ναι σωστό και αυτό ο Δένδιας είναι αμετακίνητος για αυτό και υπέγραψε δίκιο έχεις φίλε μου! Για να δούμε με το υπουργείο κλιματικής κρίσης έχει ακουστεί κάτι; Ο ψηλός θα φύγει όντως; Κάτι είχε ακουστεί για το Σρέκα στο κλιματικής κρίσης ... Όσο για προπόνηση εγώ 2μιση χρόνια παλεύω μέσα στο γήπεδο. Από μόρια είμαι στα 7.000
Το θέμα είναι που θα βγάλει θέσεις εγώ από το 19 εθελοντής έχω Ειδικές Δυνάμεις και 3 παιδιά, μετά ως τώρα δεδομένα πιάνω 12000 αν τα έχω κάνει σωστά, αλλά και πάλι είπαμε θα παίξεισημαντικό ρόλο περιοχή και θέσεις
Για να ήμαστε και προσγειωμένοι αν είσαι από 35+ δε νομίζω ότι αξίζει να δηλώσεις άλλη περιοχή με παιδιά και οικογένεια γιατί κακά τα ψέματα στο σώμα είναι τα πάντα μετέωρα το βλέπουμε με ζωντανά παραδείγματα
Εννοείται φίλε μού που να πας με οικογένεια 34 είμαι, αν ήμουν 24 κ μόνος πήγαινα κ σε νησί
Για να δούμε λίγο έμεινε σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο λογικά πάντα !
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Διασώστης
Αν είσαι εθελοντής από το 19 παίρνεις για 5 χρόνια μπρος ολόκληρα μέχρι 5000 μόρια, τα παιδιά εάν δεις και στους πίνακες του 20 δεν πιάνουν μόρια. Και με
ειδικές δυνάμεις είσαι στα 10.000. Για οδηγός αν έχεις δίπλωμα έχεις πολλές πιθανότητες
ειδικές δυνάμεις είσαι στα 10.000. Για οδηγός αν έχεις δίπλωμα έχεις πολλές πιθανότητες
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Διασώστης
Γράψε λάθος …. Νομίζω καλά τ υπολόγισες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες