Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eleonora έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 6:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 12:27 pm Έχω θέμα έχω μπει ειδικός φρουρός τώρα είμαι εκπαίδευση στην Τρίπολη γιατί περίμενα το ΕΠΟΠ. Μπαίνοντας σταμάτησα την προϋπηρεσία σε στην ειδικότητα μου. Άμα σταματούσα τώρα σαν ειδικός φρουρός και συμπλήρωνα 1 μήνα ακόμα ένσημα επερνα τα πληροί μόρια και ήμουν με τα 2 πόδια μέσα τώρα είμαι οριακά έως 1_2 επιλαχόντας. Το μόνο σίγουρο ότι έχω την αστυνομία για καβατζα εσείς τι θα κάνατε;
Μήπως οι εκτιμήσεις σου είναι λίγο εκτός πραγματικότητας; Πώς δλδ υπολογίζεις από τώρα που δεν γνωρίζεις καν τον αριθμό των θέσεων της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει εφόσον δεν έχει βγει ακόμη η προκήρυξη, ότι θα είσαι με τα 2 πόδια μέσα εάν συμπληρώσεις σε ένα μήνα τα πλήρη μόρια; Πόσα είναι τα πλήρη μόρια, ώστε να έχεις σίγουρη την επιτυχία; Πώς είσαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν θα έχουν περισσότερα μόρια από εσένα; Δεν μπορεί κανένας εδώ να σου δώσει την απάντηση που θέλεις, βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η ένταξή σου στις Ε. Δ., αλλά, θα ρισκάρεις το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρεις, και να έχεις βγεί και εκτός, Ειδικών Φρουρών;
Έχω 1020 μόρια και συνήθως μπαίνουν μέχρι 860 λες να φοβάμαι για τα μόρια;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Διαβάστε τι επικρατεί στις ΕΔ, για να μην πετάμε στα σύννεφα και στους 'σύγχρονους μαχητές'!https://www.kranosgr.com/stratiotikoi-o ... r8JZYUSLaA
Katerina190
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Katerina190 »

Η προκήρυξη θα βγει τον μαρτιο που ειπαν ή θα μας ριξουν παλι πιστολι γιατι πραγματικά κατάντησε τραγικο ολο αυτο !
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Katerina190 έγραψε: Τετ Φεβ 26, 2025 12:12 am Η προκήρυξη θα βγει τον μαρτιο που ειπαν ή θα μας ριξουν παλι πιστολι γιατι πραγματικά κατάντησε τραγικο ολο αυτο !

Ενας μηνας μενει για να το μαθουμε αυτο
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αυτή την στιγμή, στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για προκηρύξεις, με αυτά που έρχονται, σε πολιτικό επίπεδο. Οπότε υπομονή.
Katerina190
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θα βγει αρχες μαρτιου παιδια δεν γινεται, αν το αναβαλουν παλι ειναι για τα μπαζα
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

niasimas έγραψε: Τετ Φεβ 26, 2025 1:22 am Αυτή την στιγμή, στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για προκηρύξεις, με αυτά που έρχονται, σε πολιτικό επίπεδο. Οπότε υπομονή.
Δεν γινεται με τιποτα αυτο που λες. Ειτε πεσει ειτε δεν πεσει η κυβερνηση οπως και να το κανουμε δεν σηκωνει αλλη αναβολη το πραγμα.
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ο μηνας τελειωνει και μπαινουμε στον Μαρτη καντε υπομονη λιγακι ακομα ειμαστε στο τελος
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

11:53 λεπτο εως τελος μαρτιου λεει αρα;
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Ρώτα ένας φίλος αν μπορεί να γυρίσει το Ι4 σε Ι2 ή Ι1 με επανεξέταση από ψυχίατρο κλπ) λόγω παραίτησης πριν την τριετία)
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Episkeptis έγραψε: Τετ Φεβ 26, 2025 12:32 pm
niasimas έγραψε: Τετ Φεβ 26, 2025 1:22 am Αυτή την στιγμή, στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για προκηρύξεις, με αυτά που έρχονται, σε πολιτικό επίπεδο. Οπότε υπομονή.
Δεν γινεται με τιποτα αυτο που λες. Ειτε πεσει ειτε δεν πεσει η κυβερνηση οπως και να το κανουμε δεν σηκωνει αλλη αναβολη το πραγμα.
Η κυβέρνηση δεν πέφτει, ακόμα τουλάχιστον. Υπάρχει καθυστέρηση σε όλα τα υπουργεία, λόγω των εξελίξεων, που θα έρθουν. Τώρα, ο Δένδιας ακούνητος είναι στο ΥΠΕΘΑ, αν θέλει την βγάζει αύριο. Δεν νομίζω ότι θέλει, όμως, άσχετα με τις δυσκολίες που υπάρχουν, από ελλείψεις ατόμων. Ειδικά για την προκ των ΕΠΟΠ, η αναβολή δεν οφείλεται στις πολιτικές εξελίξεις. Η λεγόμενη 'αναδιάρθρωση', είναι, που τα έχει κάνει μαντάρα, για να μην πω κάποια άλλη λέξη!
Katerina190
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Παιδια καλησπερα εχουμε κανένα νέο ;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Katerina190 έγραψε: Δευ Μαρ 03, 2025 7:45 pm Παιδια καλησπερα εχουμε κανένα νέο ;
Η προκήρυξη υπεγράφη από τον Δένδια, τώρα αναμένεται η δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ. Είναι δλδ στο Εθνικό Τυπογραφείο, προς δημοσίευση.
Styga
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από yandr »

Όταν με το καλό βγει το ΦΕΚ, αναβάστε το εδώ και θα φιάξουμε έναν Πίνακα Μορίων, όπως παλαιότερα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες