Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Κάποια στιγμή και με χίλια δύο ζόρια, μπορεί. Πολλά τα κενά. Και πέρυσι ήταν, όμως και δεν βγήκε. Οπότε όλα πιθανά.
Εκει ελπίζουμε στο οτι εχει κενα η μονη μας ελπιδα μου το λενε και ατομα απο μεσα οτι βαρανε διπλες και τριπλες υπηρεσίες λογω ελλείψεις ατομωνniasimas έγραψε: Σάβ Φεβ 15, 2025 11:41 pm Κάποια στιγμή και με χίλια δύο ζόρια, μπορεί. Πολλά τα κενά. Και πέρυσι ήταν, όμως και δεν βγήκε. Οπότε όλα πιθανά.
Παιδια εγω το παραταω μετα απο πολυ υπομονη μου ετυχε ευκαιρια να φυγω στο εξωτερικο και να βαλω την ζωη μου σε μια ταξη καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους
Στο καλό φίλε και να μας γράφεις πόσο πιο χάλια είναι και έξω και δεν το λέω ούτε επειδή έχω κακία ούτε επειδή ζηλεύω κάτι. Το λέω γιατί όσο λιγότερες αιτήσεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτούς με λίγα μόρια να μπουν και που πραγματικά το θέλουν. Γνώμη μου όσοι σκεφτόσασταν να μπείτε με πτυχίο να κοιτάξετε κάτι άλλο. Αυτό που έκανε ο φίλος άμα αληθεύει δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Βέβαια δεν μου πέφτει λόγος εσείς ξέρετε καλύτερα τι θέλετε. Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά απλά συζήτηση κανουμε
Δε θα μας πεις τι θα κάνουμε; Μπορεί να γουστάρω να έχω πτυχίο και να μπω αεροπορία ποιος είσαι εσύ που μας πεις αν θα μπούμε η όχι; Εγώ μπορεί να γουστάρω μονιμότητα
Καλησπέρα σε όλους παιδιά!
Να είστε καλά.
Τουλάχιστον να έβγαινε κάποιος υπεύθυνος και να έλεγε
Θα βγει τότε ή δεν θα βγει καθόλου. Έστω κάτι.
Πώς μας αφήνουν έτσι στο φλου;
Να είστε καλά.
Τουλάχιστον να έβγαινε κάποιος υπεύθυνος και να έλεγε
Θα βγει τότε ή δεν θα βγει καθόλου. Έστω κάτι.
Πώς μας αφήνουν έτσι στο φλου;
Ναι, φύγε και εσύ στο στρωμένο με ρόδα εξωτερικό, και άσε την πατρίδα σου στους λαθρο, που αυξάνονται και πληθύνονται, ΠΟΤΕ, και με ΤΙΠΟΤΑ, δεν θα το έκανα, σε όλα, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Μην γίνετε ριψάσπιδες, κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες. Ότι και να κάνεις ωστόσο, καλή σου επιτυχία!
Styga
αστον εκει να φυγει καλυτερα ενας λιγοτεροςEleonora έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 5:09 pmΝαι, φύγε και εσύ στο στρωμένο με ρόδα εξωτερικό, και άσε την πατρίδα σου στους λαθρο, που αυξάνονται και πληθύνονται, ΠΟΤΕ, και με ΤΙΠΟΤΑ, δεν θα το έκανα, σε όλα, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Μην γίνετε ριψάσπιδες, κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες. Ότι και να κάνεις ωστόσο, καλή σου επιτυχία!
Χαχαχ μιλατε λες και θα βγει αυριο, δεν το κοβω να βγαινει μάγκες τελειωσε ο θεσμος οπως στους οβα θα το δειτε
Τους εμθ που ηταν ο πατερας μου τους καταργησανε δεν ξερω γιατι τους οβα το ιδιο τωρα οι εποπ ειναι στον αερα. Σε λιγο που θα γινουν οι παννεληνιες θα δουν οτι ουτε αυτο θα εχει απηχηση τι θα γινει ακριβως δεν ξερω και φανταζομαι ουτε αυτοι ξερουν την τυφλα τους. Υπαρχει λογικος ανθρωπος που θεωρει νορμαλ να εχουμε στρατο 41.000 προσωπικο γιατι με τετοιους αριθμους οχι απο την τουρκια δεν αμυνομαστε αλλα ουτε την αλβανια που λεει ο λογος δεν παιρνουμε ειλικρινα ειναι για σκληρο γαμησι δεν παλευονται με τιποτα
Αρχικα ρε λακαμα τι σου φταιει η παναγια, δευτερον το λεω γιατί καποιοι εδω μεσα δεν θελουν να το αποδεχτούν χάνετε ευκαιρίες και τις ζωες περιμένοντας κατι το οποίο κατα 90 τα εκατο δεν θα βγει, και την λετε στον αλλον που φευγει εξωτερικό μαγκας είναι φιλε γιατι δεν καθετε να περιμενε ποτε θα τους καυλωσει και αν βγάλουν την προκήρυξη αντιθέτως ρε φιλικα τα λεω και περσι ρε παιδια το ιδιο οι ιδες συζητήσεις εκανα κατι ; Οχι αν ηταν θα ειχε βγει απο περσι για να καλυφθούν οι θεσεις να ξερετε κατι αλλο παιζει που δεν το μαθουμε ποτε αυτα και no hate
Δεν γίνεται να τελειώσει ο θεσμός εποπ μετα απο Ευελπίδων και ΣΜΥ ειναι οι εποπ που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο στον στρατό δεν ειναι σαν τον θεσμο οβα και αν ηταν να μην βγει θα έβγαιναν και θα το ελεγαν τοσο καιρό επίσης έχουν μπει ολα αυτά τα χρόνια 4900 εποπ ενω θέλει ο στρατός 15000 και οι μισοι εποπ εχουν παραιτηθει απο τους 4900 αρα θελουν κοσμο
Τα λες πολυ ωραια αλλα ενα αλλα που ειναι η προκήρυξη φιλε μου; Και μην μου πεις τωρα βγαινει εδω και εναν χρονο με του βγαζουν ανακοίνωση απο μερα σε μερα βγαινει κατι γινεται παντα και το χαλαει ετσι δεν ειναι ; Τοτε τι να λεμε ;Special έγραψε: Κυρ Φεβ 16, 2025 8:59 pm Δεν γίνεται να τελειώσει ο θεσμός εποπ μετα απο Ευελπίδων και ΣΜΥ ειναι οι εποπ που παίζουν πολύ σημαντικό ρολο στον στρατό δεν ειναι σαν τον θεσμο οβα και αν ηταν να μην βγει θα έβγαιναν και θα το ελεγαν τοσο καιρό επίσης έχουν μπει ολα αυτά τα χρόνια 4900 εποπ ενω θέλει ο στρατός 15000 και οι μισοι εποπ εχουν παραιτηθει απο τους 4900 αρα θελουν κοσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες