Άμα δεν έχουν χρήμα που είμαι σίγουρος ότι δεν ισχύει η πατάτα που είπες πες μας που τα ξέρεις όλα που βρήκαν 201 εκατομμύρια για στολές. Δυστυχώς ο Έλληναρας που τα ξέρει όλα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι να ναι γράφετε μερικοί εδώ μέσα για να μας τσακίζεται τζάμπα. Για να μην αρχίσω τίποτα γαλλικά άιντε μεσημεριατικα
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:02 pmΆμα δεν έχουν χρήμα που είμαι σίγουρος ότι δεν ισχύει η πατάτα που είπες πες μας που τα ξέρεις όλα που βρήκαν 201 εκατομμύρια για στολές. Δυστυχώς ο Έλληναρας που τα ξέρει όλα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι να ναι γράφετε μερικοί εδώ μέσα για να μας τσακίζεται τζάμπα. Για να μην αρχίσω τίποτα γαλλικά άιντε μεσημεριατικα
Ναι για βαλε λιγο ρε εξυπνε ποσους μισθούς θα πρεπει να δωσουν αμα παρουν 2000 ατομα που λενε εξυπνε! Μου μιλας για στολες σιγα ρε, και για πες μας τοτε γιατι την καιθυστερουν ακομα αφου εμεις δεν ξερουμε και λεμε βλακειες για πες μας;
Ποιος σου είπε εσένα για 2000 άτομα ρε προφεσορ. Αλλού λένε 1600 και αλλού 2000 τιποτα δεν είναι επίσημο και στο κάτω κάτω ότι Φράγκο υπάρχει το τρώνε σε μίζες οπότε τι μου λες εμένα; Ότι να ναιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:05 pmΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:02 pmΆμα δεν έχουν χρήμα που είμαι σίγουρος ότι δεν ισχύει η πατάτα που είπες πες μας που τα ξέρεις όλα που βρήκαν 201 εκατομμύρια για στολές. Δυστυχώς ο Έλληναρας που τα ξέρει όλα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι να ναι γράφετε μερικοί εδώ μέσα για να μας τσακίζεται τζάμπα. Για να μην αρχίσω τίποτα γαλλικά άιντε μεσημεριατικα
Ναι για βαλε λιγο ρε εξυπνε ποσους μισθούς θα πρεπει να δωσουν αμα παρουν 2000 ατομα που λενε εξυπνε! Μου μιλας για στολες σιγα ρε, και για πες μας τοτε γιατι την καιθυστερουν ακομα αφου εμεις δεν ξερουμε και λεμε βλακειες για πες μας;
Γιαυτο σου λεω δεν υπαρχει χρημα φιλε και για πια κονδύλια μου μιλας τώρα, εδω μας λενε μια οτι δεν υπάρχουν ατομα και οτι υπάρχουν σοβαρες ελλείψεις και απο την αλλη εχουν να παρουν σχεδον 2 χρονια εποπ που ειναι χρήσιμοι για τον ελληνικο στρατο κατσε κατω και ζυγισετα και πες μου. Φιλικα μιλαμε χωρις αντιπαράθεση να το ξεςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:10 pmΠοιος σου είπε εσένα για 2000 άτομα ρε προφεσορ. Αλλού λένε 1600 και αλλού 2000 τιποτα δεν είναι επίσημο και στο κάτω κάτω ότι Φράγκο υπάρχει το τρώνε σε μίζες οπότε τι μου λες εμένα; Ότι να ναιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:05 pmΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 13, 2025 1:02 pm
Άμα δεν έχουν χρήμα που είμαι σίγουρος ότι δεν ισχύει η πατάτα που είπες πες μας που τα ξέρεις όλα που βρήκαν 201 εκατομμύρια για στολές. Δυστυχώς ο Έλληναρας που τα ξέρει όλα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι να ναι γράφετε μερικοί εδώ μέσα για να μας τσακίζεται τζάμπα. Για να μην αρχίσω τίποτα γαλλικά άιντε μεσημεριατικα
Από τον Αύγουστο μέχρι Σμρ έχουν βγάλει 3 φορές για ειδικούς φρουρούς… θα βγάλουν κ για Εμοδε λένε μέσα Φλεβάρη και για Εποπ ούτε φωνή ούτε ακρόαση … κάτω κάτω θα διαβάσετε π λέει σημείωση ότι για Εποπ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί μάγκες …
Αντιγράφω από το workenter:
Σημειώση: Για την προκήρυξη των Επαγγελματιών Οπλιτών δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην κατεύθυνση της έκδοσης προκηρύξεων.
https://workenter.gr/ektos-asep-ena-vim ... ous-763143
Σημειώση: Για την προκήρυξη των Επαγγελματιών Οπλιτών δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην κατεύθυνση της έκδοσης προκηρύξεων.
https://workenter.gr/ektos-asep-ena-vim ... ous-763143
Ναι αγορινα μου το ειδαμε το εμπεδώσαμε πολυ καλα το εργακι τους
Εχουμε καταντισει τραγικοι, ειμαστε σε ενα φορουμ και το μονο μας προβλημα ειναι η προκυρηξη με το δικιο μας γιατι μας εχουν παει τοσο πισω που δεν παει αλλο ωρες ωρες τα βαζω με τον εαυτο μου παιδια αληθεια. Την εχουν αναβαλει 2 φορες και αυτη θα δειτε που θα ειναι και η τριτη γιατι δεν μας υπολογιζουν σαν ανθρώπους που κανονικα επρεπε αφου ολα ειναι ετοιμα οπως λενε και περιμενουν το <<οκευ>> να ειχε βγει ηδη η προκυρηξη και να τωρα να δίναμε τα χαρτια μας αλλα παμε απο αναβολη σε αναβολη αν ειναι ετσι αφηστε το καλυτερα
Λογικό με τόσες παραιτήσεις που γίνονται το σκέφτονται πολύ για να την βγάλουν και μάλλον θα καταλήξουν στο να μην την ξανά βγάλουν την προκήρυξη αυτή γιατί δεν τους οδηγεί πουθενά Που τώρα θα μικρύνουν και άλλο το στρατό σε άτομα …
Οποίος κάθετε θα και μας λέει έως την τέταρτη από έμπειρη πηγή τι άλλο να πω. Επιπλεον τι είναι αυτά που βγάζουν θέμα ημερών και ***** και δεν βγαίνει τίποτα; Να στείλουμε ένα ιμειλ στο κράνος που έβγαλε την ανακοίνωση να καταλάβω από που το αντλούν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες