ΕΤΑ - Προϋποθέσεις και κριτήρια επιλογής

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Opz

Re: ΕΤΑ - Προϋποθέσεις και κριτήρια επιλογής

Δημοσίευση από Opz »

JohnTr έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 4:03 am Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία είμαι 19 χρόνων και ετοιμάζομαι να μπω φαντάρος έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και θέλω να μπω αλεξίπτωτα δν έχω σχολή η πανεπιστήμιο, δεν γινόταν να δώσω πανελλήνιες για προσωπικους λόγους οικογενειακούς λόγο καταγωγής από πολύ φτωχοί οικογένεια,
Ονειρεύομαι και θέλω να γίνω μέλος του Ε. Τ. Α., όταν καταφέρω να περάσω τις δοκιμασίες και πάρω την πούλαδα με ποιον τρόπο μπορώ να το επιτευξω αυτο (την ένταξη μου στο ΕΤΑ)
Δεν είναι για φαντάρους το ΕΤΑ φίλε.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Opz έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 5:30 am
JohnTr έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 4:03 am Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία είμαι 19 χρόνων και ετοιμάζομαι να μπω φαντάρος έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις και θέλω να μπω αλεξίπτωτα δν έχω σχολή η πανεπιστήμιο, δεν γινόταν να δώσω πανελλήνιες για προσωπικους λόγους οικογενειακούς λόγο καταγωγής από πολύ φτωχοί οικογένεια,
Ονειρεύομαι και θέλω να γίνω μέλος του Ε. Τ. Α., όταν καταφέρω να περάσω τις δοκιμασίες και πάρω την πούλαδα με ποιον τρόπο μπορώ να το επιτευξω αυτο (την ένταξη μου στο ΕΤΑ)
Δεν είναι για φαντάρους το ΕΤΑ φίλε.
μπορείς να πας στην 2 μαλ αν θες αλεξίπτωτα
antwnhs205
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Re: Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από antwnhs205 »

Καλησπερα, ξερει καποιος αν μετα την θητεια μου στα αλεξιπτωτα ή κατα την διαρκεια, δεν ξερω πως παει, γινεται να δηλωσω μονιμος στα ΕΤΑ.
antwnhs205
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλησπερα, ξερει καποιος αν μετα την θητεια μου στα αλεξιπτωτα ή κατα την διαρκεια, δεν ξερω πως παει, γινεται να δηλωσω μονιμος στα ΕΤΑ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

antwnhs205 έγραψε: Δευ Φεβ 10, 2025 4:37 pm Καλησπερα, ξερει καποιος αν μετα την θητεια μου στα αλεξιπτωτα ή κατα την διαρκεια, δεν ξερω πως παει, γινεται να δηλωσω μονιμος στα ΕΤΑ.
δεν μπορεις να πας ΕΤΑ απο θητεια. Πρεπει να πας απο ΕΠΟΠ, ΣΜΥ η ΣΣΕ.
antwnhs205
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 11, 2025 9:15 pm
antwnhs205 έγραψε: Δευ Φεβ 10, 2025 4:37 pm Καλησπερα, ξερει καποιος αν μετα την θητεια μου στα αλεξιπτωτα ή κατα την διαρκεια, δεν ξερω πως παει, γινεται να δηλωσω μονιμος στα ΕΤΑ.
δεν μπορεις να πας ΕΤΑ απο θητεια. Πρεπει να πας απο ΕΠΟΠ, ΣΜΥ η ΣΣΕ.
Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες