Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Καλησπέρα! Γενικότερα
Αν υπάρχει καμία ενημέρωση και περισσότερο για την σχολή των εξωτερικών φρουρών!
Αν υπάρχει καμία ενημέρωση και περισσότερο για την σχολή των εξωτερικών φρουρών!
Υπολόγισε στην καλύτερη κανένα 3μηνο από τώρα.
Υπολόγισε στην καλύτερη κανένα 3μηνο από τώρα. Εννοώ να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο στάδιο
Εδώ είχε ακουστεί ότι απο τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου ότι γίνει η σχολή, αλλά μάλλον θα καθυστερήσει κιαλλο!Giannis89 έγραψε: Σάβ Ιαν 25, 2025 11:35 am Καλησπέρα φίλε, μέχρι Μάρτιο θα γίνει σχολή για 28 άτομα που έχουν τελειώσει με επιτροπές από το καλοκαίρι. Οι υπόλοιποι επιλαχόντες του Αυγούστου και του Νοεμβρίου θα περάσουν επιτροπές και θα μπούνε σχολή μέσα στο 25.
Έχει μιλήσει κάποιος με την γραμματεία αντεγκληματικης πολιτικής;
(Πρόσφατα)
Από την γγαπ αυτό είπαν. Τέλη Φλεβάρη αρχές Μαρτίου, και στην διαύγεια έχουν βγει αρκετές δαπάνες (για ρουχισμό, μισθό κτλ) εσύ που έμαθες ότι θα καθυστερήσει κι άλλο;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 03, 2025 5:57 pmΕδώ είχε ακουστεί ότι απο τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου ότι γίνει η σχολή, αλλά μάλλον θα καθυστερήσει κιαλλο!Giannis89 έγραψε: Σάβ Ιαν 25, 2025 11:35 am Καλησπέρα φίλε, μέχρι Μάρτιο θα γίνει σχολή για 28 άτομα που έχουν τελειώσει με επιτροπές από το καλοκαίρι. Οι υπόλοιποι επιλαχόντες του Αυγούστου και του Νοεμβρίου θα περάσουν επιτροπές και θα μπούνε σχολή μέσα στο 25.
Έχει μιλήσει κάποιος με την γραμματεία αντεγκληματικης πολιτικής;
(Πρόσφατα)
Απο σένα κατάλαβα ότι είπες μετά απο 3 μήνες και βλέπουμε!
Γιαυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποιο νεότερο!
Θα κάνω αύριο και μια κίνηση να πάρω τηλέφωνο!
Γιαυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποιο νεότερο!
Θα κάνω αύριο και μια κίνηση να πάρω τηλέφωνο!
Εγώ σήμερα που μίλησα αυτό μου είπαν αλλα κάνε και εσύ καμία κινήσει μήπως πάρουμε καμία πληροφορία εξτρα. Και ότι μάθεις ενημέρωσε μας φίλε!
Χαίρετε!
Σήμερα πού μίλησα με το γραφείο αντεγκληματικης !
Μού ανάφεραν για τους έξωτερικους, ότι πιθανότατα θα μάς ειδοποιήσουν μέσα στο μήνα για την σχολή!
Σήμερα πού μίλησα με το γραφείο αντεγκληματικης !
Μού ανάφεραν για τους έξωτερικους, ότι πιθανότατα θα μάς ειδοποιήσουν μέσα στο μήνα για την σχολή!
Κανα νεότερο απο τους τελευταίους 41 που έστειλαν τα χαρτιά πριν 10 μερες έχουμε;
Καλημέρα για τους τελευταίους 41 έμαθα ότι θα καλέσουν τέλος Φεβρουαρίου. Πόσοι είναι εδώ μέσα που στείλανε χαρτιά και πόσοι που δεν αποδέχτηκαν; Εγώ έστειλα.
Φίλε parapera, καλησπέρα κι εγώ είμαι στους 41 και δέχτηκα το διορισμό. Ελπιζω μέχρι τέλους του μήνα να χουμε ξεμπερδεψει. Απο βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο να δω που βρισκόμαστε. Εσυ που λες για τέλους του μήνα έχεις κάποια ας πούμε επίσημη ενημέρωση;
ZxD καλησπέρα! Είχα μιλήσει με το υπουργείο προστασίας του Πολίτη τα Χριστούγεννα και μου είπανε τέλη Ιανουαρίου θα έρθει το mail και τέλη Φεβρουαρίου θα βγει το ΦΕΚ. Και απ' ότι βλέπω έτσι πηγαίνει πάνω κάτω. Έπειτα ξαναμιλησα προχθές και μου είπανε περιμένουν να απαντήσουν οι φορείς για τα γνήσια των δικαιολογητικών και να φύγει για ΦΕΚ. Οπότε πιστεύω τέλη Φεβρουαρίου να πάμε. Αρκεί μην κάνει καμία μαλακια ο πρωθυπουργός και πει για εκλογές την κάτσαμε. Για 4 μήνες παγώνουν όλα
Αδερφέ εμάς και εκλογές που λέει ο λόγοςνα γίνουν δν μας πιάνει γατί έχει εκδοθεί ΦΕΚ με τα οριστικά αποτέλεσματα απ' το ΑΣΕΠ για τν 6κ 2018. Οποτε λογικά μέσα στις επόμενες μέρες νομίζω θα ξεμπερδευουμε
Δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ ακόμη για να μας καλέσουν. Όπως και να έχει επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτή την προκήρυξη όλα τα περιμένω... Όταν την έκανα ήμουν παιδί και τώρα φτάνω 40 ! Θα προσπαθήσω να μάθω μέσα στην βδομάδα κάτι Πίο συγκεκριμένο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες