Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Ρε παιδιά μην ακούτε τα παιδιά που είναι μέσα γιατί δεν έχουν εικόνα ούτε έκατσαν να μετρήσουν και εμένα χθες άτομο που ήταν μέσα μου ειπε 543 και εν τελεί δεν ίσχυε ! Τα άτομα που δε παρουσιάστηκαν από πολύ έγκυρη πηγή που είχε την κατάσταση είναι 35! Μη το πολύ ζαλίσουμε οποίος είναι κοντά σε αυτά θα τον καλέσουν ! Οι υπόλοιποι θα περιμένετε ή να παραιτηθεί κάποιος ή την επόμενη φουρνιά που θα καλέσουν !
ampalaea

Δημοσίευση από ampalaea »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα βγει κάποια νέα προκήρυξη ειδικών φρουρών μέσα στη νέο έτος
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 2:59 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:05 pm Γράφει πουθενά ο προϋπολογισμός του του 2024 δηλαδή επιπλέον 600 ειδικοί φρουροί ΕΚΤΟΣ από τους 600 που προσλήφθηκαν; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ αν δεν γνωριζεις πως λειτουργει ο δημοσιος τομεας... Για να σου εξηγησω θα χρειαστουν πολλες σελιδες θα σου ομως αυτο... Υπαρχει μια κατασταση 3000 περιπου ατομων επιλεχθεντων απο τον ΑΣΕΠ μοριοδοτημενη και ετοιμη στην αστυνομια υπαρχουν 10000 κενες θεσεις περιπου απο το 2010 και μετα (μνημονιακα κενα) Υπουργος ειναι ενας εμπειρος ανθρωπος που διανυει την τριτη η την τεταρτη θητεια του σαν υπουργος σε 2 κυβερνησεις και γνωριζει καλα τα εσωτερικα του σωματος. Δικη μου εκτιμηση ειναι πως με τον εναν η τον αλλον τροπο η κατασταση αυτη θα εξαντληθει ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ. Το δικο μου προσωπικο ερωτημα και σας το καταθετω μετα απο 35 χρονια σε αυτη την δουλεια ειναι ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 2025 ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
ΥΓ Τα θερμα μου συγχαρητηρια και καλο κουραγιο σε αυτους που περασαν και επελεξαν να υπηρετησουν τον νομο.
Με λίγα λόγια πιστεύετε θα έχουμε και άλλες προσλήψεις το 25;
Θεωρώ πως ΝΑΙ και απο την ιδια κατασταση γιατι γνωριζω καλα πως λειτουργει το υπουργειο και οταν εχει μια ετοιμη κατασταση ΑΣΕΠ θα την εξαντλησει για οσο προσλαμβανει Ειδικούς Φρουρούς σε διαφορους τομεις με διαφορετικά αντικείμενα εργασίας.
Επισκέπτης

ampalaea έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 2:21 pm Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα βγει κάποια νέα προκήρυξη ειδικών φρουρών μέσα στη νέο έτος
Δεν θα βγει νεα προκυρηξη για Ειδικους φρουρους εφοσον υπαρχουν διαθεσιμα ατομα στην παρουσα μοριοδοτημενα απο τον ΑΣΕΠ και εφοσον η παρουσα κατασταση ισχυει εως τον Δεκεμβριο του 2026 εκτος και αν στο διαστημα αυτο εξαντληθεί και προκύψουν εκ νεου καινουριες αναγκες προσλαμβανομενων
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά με πήραν από τμήμα μεθαύριο μου είπαν να είμαι Τρίπολη θα ακολουθήσουν και άλλοι
Επισκέπτης

Φιλαράκι τι θέση εισαι και σε κάλεσαν να εχουμε μια ιδέα μέχρι που έφτασε ο πίνακας
Alexxxx

Δημοσίευση από Alexxxx »

Τι σειρά ήσουν στον πίνακα με τους επιτυχόντες πκε ; Για να καταλάβω λίγο σε που βρίσκονται οι επιλαχόντες
Επισκέπτης

Οτι νανε και καλα σε πηραν τηλ. μην ακοθτε την καθε μ... α του καθενα,
Επισκέπτης

Παιδιά και μένα με πήραν
Gewrgiaaaa

Δημοσίευση από Gewrgiaaaa »

Ωραία παιδιά όσους σας πήραν πείτε αν θέλετε έστω πάνω κάτω πιτ βρίσκεστε στον πίνακα των επιτυχόντων πκε να δούμε που έχει φτάσει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 4:27 pm Παιδιά και μένα με πήραν
Τι νούμερο είσαι φίλε στην σειρά.
Επισκέπτης

Alexxxx έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 4:15 pm Τι σειρά ήσουν στον πίνακα με τους επιτυχόντες πκε ; Για να καταλάβω λίγο σε που βρίσκονται οι επιλαχόντες
Τι νούμερο είσαι.; αν θες πες μας για να έχουμε μια εικόνα
Lokis78282

Δημοσίευση από Lokis78282 »

Παιδιά σας παρακαλώ μην ακούτε κανέναν έχω μιλήσει προσωπικά με τους πρώτους επιλαχόντες και δεν έχουν ειδοποιήσει κανέναν.
Σήμερα ξεκαθάρισαν λογικά το πόσοι είναι απών άρα μέσα στον Σαββατοκύριακο ή κ από βδομάδα να αρχίσουν να καλούνε κοσμο
Alexxxx

Δημοσίευση από Alexxxx »

Εσυ που μιλούσες με τους πρώτους μπορείς να μας πεις τουλάχιστον από την α κατηγορία σε ποιο νούμερο σταμάτησε ; Γιατί αυτοί που υποτίθεται τους κάλεσαν δε μας λενε
Lockissss8993939

Δημοσίευση από Lockissss8993939 »

Alexxxx έγραψε: Πέμ Φεβ 06, 2025 7:50 pm Εσυ που μιλούσες με τους πρώτους μπορείς να μας πεις τουλάχιστον από την α κατηγορία σε ποιο νούμερο σταμάτησε ; Γιατί αυτοί που υποτίθεται τους κάλεσαν δε μας λενε
Σε πια από τις δύο λίστες αναφέρεσαι.
Στην τωρινή το μόνο που ξέρω είναι ότι οι επιτυχόντες της α είναι μέχρι το 480 αλλά νομίζω κ αυτό στο λέω με επιφύλαξη σταμάτησε στο 487. Όσο για την άλλη δεν το θυμάμαι που σταμάτησε περίπου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες