Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Για τον φίλο που λέει ότι οι 600 είναι στον προϋπολογισμό του 25 να σε ενημερώσω ότι η προκυρηξη βγήκε τον Δεκέμβριο του 24 γι αυτό ακριβώς τον λόγο. Γιατί ανήκουν στον προϋπολογισμό του 24 όποτε δεν ισχύει αυτό που λες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Katikati έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 9:38 pm Παιδιά καλησπέρα, ξέρουμε πόσοι παρουσιάστηκαν σήμερα Τρίπολη; Έχουν μπει και οι 600;
ΟΧΙ εχει πολλα κενα και να ετοιμαζονται οι επιλαχοντες.
Επισκέπτης

Γράφει πουθενά ο προϋπολογισμός του του 2024 δηλαδή επιπλέον 600 ειδικοί φρουροί ΕΚΤΟΣ από τους 600 που προσλήφθηκαν; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι
Επισκέπτης

Καλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει ποσα ατομα μπηκαν σημερα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:05 pm Γράφει πουθενά ο προϋπολογισμός του του 2024 δηλαδή επιπλέον 600 ειδικοί φρουροί ΕΚΤΟΣ από τους 600 που προσλήφθηκαν; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ αν δεν γνωριζεις πως λειτουργει ο δημοσιος τομεας... Για να σου εξηγησω θα χρειαστουν πολλες σελιδες θα σου ομως αυτο... Υπαρχει μια κατασταση 3000 περιπου ατομων επιλεχθεντων απο τον ΑΣΕΠ μοριοδοτημενη και ετοιμη στην αστυνομια υπαρχουν 10000 κενες θεσεις περιπου απο το 2010 και μετα (μνημονιακα κενα) Υπουργος ειναι ενας εμπειρος ανθρωπος που διανυει την τριτη η την τεταρτη θητεια του σαν υπουργος σε 2 κυβερνησεις και γνωριζει καλα τα εσωτερικα του σωματος. Δικη μου εκτιμηση ειναι πως με τον εναν η τον αλλον τροπο η κατασταση αυτη θα εξαντληθει ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ. Το δικο μου προσωπικο ερωτημα και σας το καταθετω μετα απο 35 χρονια σε αυτη την δουλεια ειναι ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 2025 ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
ΥΓ Τα θερμα μου συγχαρητηρια και καλο κουραγιο σε αυτους που περασαν και επελεξαν να υπηρετησουν τον νομο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 9:33 pm Δεν έχει ακουστεί κάτι για άλλες 600 θέσεις ειδικά να φρουρών ο προϋπολογισμός για το 2025 ήταν οι 600 που προσλήφθηκαν τώρα!
Ο προϋπολογισμός για το 2025 ήταν 600 ναι. Αλλά επίσης για το 2024 δεν είχαν ανακοινώσει τον προϋπολογισμό για τα 300 άτομα που πήραν... Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρει μετά τους 600 και άλλα άτομα το 2025!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:08 pm Καλησπερα μπορει καποιος να ενημερωσει ποσα ατομα μπηκαν σημερα;
Μπηκε σημερα ο γιος μου τριπολη σιγουρα εχει πολλα κενα αλλα κανεις δεν θα σου δωσει ακριβη νουμερα απο εδω παρα μονο απο το υπουργειο... Αν εισαστε επιλαχοντες-επιτυχοντες θα σας καλεσουν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 9:33 pm Δεν έχει ακουστεί κάτι για άλλες 600 θέσεις ειδικά να φρουρών ο προϋπολογισμός για το 2025 ήταν οι 600 που προσλήφθηκαν τώρα!
Ο προϋπολογισμός για το 2025 ήταν 600 ναι. Αλλά επίσης για το 2024 δεν είχαν ανακοινώσει τον προϋπολογισμό για τα 300 άτομα που πήραν... Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρει μετά τους 600 και άλλα άτομα το 2025!
Πολλη ορθα ! Ο προυπολογισμος κατατεθηκε μια φορα αλλα εμβολιμες δαπανες που εξυπηρετουν το δημοσιο συμφερον κατατήθεντε εγκρινονται και εφαρμοζονται κατα παρέκκλιση καθ ολη την διαρκεια ισχυος του.
Geoege

Δημοσίευση από Geoege »

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να απαντήσει και να μας πει αν είχε αποχή από την (Β 20%) στην Τρίπολη ξέρεις κάποιος,;
Επισκέπτης

Geoege έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 11:16 pm Καλησπέρα μπορεί κάποιος να απαντήσει και να μας πει αν είχε αποχή από την (Β 20%) στην Τρίπολη ξέρεις κάποιος,;
Κανεις δεν μπορει να απαντησει στο ερωτημα σου απο εδω μεσα παρα μονο αρμοδιοι φορεις του υπουργειου. Τα παιδια που μπηκαν σημερα ειναι σαν τα ψαρια εξω απο το νερο προσπαθουν να προσαρμοστουν παλι σε στρατιωτικες συνθηκες ομαδικης διαβιωσης και κανενας δεν ασχολειται πλεον με το ποσοι μπηκαν και ποσοι ειναι Α η Β η γενικη διαπιστωση παντως ειναι πως υπαρχουν μεγαλα κενα και απο τις 2 κατηγοριες.
Επισκέπτης

Παιδιά κάποιος να μας πει πόσα άτομα δεν πήγαν σήμερα άμα γίνετε και έχει κάποια γνώση επι του θέματος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:05 pm Γράφει πουθενά ο προϋπολογισμός του του 2024 δηλαδή επιπλέον 600 ειδικοί φρουροί ΕΚΤΟΣ από τους 600 που προσλήφθηκαν; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ αν δεν γνωριζεις πως λειτουργει ο δημοσιος τομεας... Για να σου εξηγησω θα χρειαστουν πολλες σελιδες θα σου ομως αυτο... Υπαρχει μια κατασταση 3000 περιπου ατομων επιλεχθεντων απο τον ΑΣΕΠ μοριοδοτημενη και ετοιμη στην αστυνομια υπαρχουν 10000 κενες θεσεις περιπου απο το 2010 και μετα (μνημονιακα κενα) Υπουργος ειναι ενας εμπειρος ανθρωπος που διανυει την τριτη η την τεταρτη θητεια του σαν υπουργος σε 2 κυβερνησεις και γνωριζει καλα τα εσωτερικα του σωματος. Δικη μου εκτιμηση ειναι πως με τον εναν η τον αλλον τροπο η κατασταση αυτη θα εξαντληθει ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ. Το δικο μου προσωπικο ερωτημα και σας το καταθετω μετα απο 35 χρονια σε αυτη την δουλεια ειναι ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 2025 ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
ΥΓ Τα θερμα μου συγχαρητηρια και καλο κουραγιο σε αυτους που περασαν και επελεξαν να υπηρετησουν τον νομο.
Με λίγα λόγια πιστεύετε θα έχουμε και άλλες προσλήψεις το 25;
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 10:18 pm
ενώ στον ιδιωτικό τομέα είναι όλα άγια... Πας ζητάς αύξηση και σου λένε δεν βγαίνουν τα νούμερα
Geoege

Δημοσίευση από Geoege »

Ξέρεις κανείς ποτέ και αν θα αρχίσουν να περνούν τους επιλαχών στην σχολή Να καλύψουν τα κενά από την ορκωμοσία και από την ημέρα που που παρουσίαστικαν γιατί ακούστηκε πως είχε αρκετά κενά
Επισκέπτης

Και εγώ άκουσα είχε αρκετά κενά ξέρουμε αριθμό πάνω κάτω ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες