Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ρε παιδία ας μας πει κάποιος που παρουσιάζεται σήμερα από την β πόσα άτομα μπήκαν τελικά η αν κάποιος δεν πήγε να ορκιστεί η να παρουσιαστεί ...
ρε φίλε όσοι απείχαν ή όσοι κόπηκαν δεν διαγράφονται αυτόματα;
Παιδιά ας μας πει κάποιος που μάθει πόσοι μπήκαν σήμερα ! Αποκλείεται να παρουσιάστηκαν και οι 600
Μάγκες γτ στην β κατηγορία έφτασε μέχρι 109; Αφού 20% του 900 είναι το 180 (300 από παλιά + 600 φετινή προκήρυξη)
Καλησπέρα παιδιά ακούγετε πως στους επόμενους μήνες έρχονται άλλες 600 προσλήψεις από τον ίδιο πίνακα ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν έχει ακούσει κάτι τέτοιο κατά κύριο λόγο αστυνομικός!
Εγώ πιστεύω πως Μάρτιο θα γίνει ανακοίνωση μέσα Μαρτίου Πκε για να μπούμε Απρίλη στις σχολές που φεύγουν οι δόκιμοι αστυφύλακες !
ΥΓ
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που πέρασαν καλή σταδιοδρομία και προσοχή στους δρόμους
Εγώ πιστεύω πως Μάρτιο θα γίνει ανακοίνωση μέσα Μαρτίου Πκε για να μπούμε Απρίλη στις σχολές που φεύγουν οι δόκιμοι αστυφύλακες !
ΥΓ
Εσύ που το άκουσες;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 7:21 pm Καλησπέρα παιδιά ακούγετε πως στους επόμενους μήνες έρχονται άλλες 600 προσλήψεις από τον ίδιο πίνακα ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν έχει ακούσει κάτι τέτοιο κατά κύριο λόγο αστυνομικός!
ΥΓ
Παιδιά, με 2300-2700 μόρια β κατηγορία έχω ελπίδες σε άλλη προκήρυξη?
Πολλοί το λένε, δεν είναι κάτι π έχει ανακοινωθεί επίσημα. Για αυτό κι Ολας ρωτάωΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 8:57 pmΕσύ που το άκουσες;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 05, 2025 7:21 pm Καλησπέρα παιδιά ακούγετε πως στους επόμενους μήνες έρχονται άλλες 600 προσλήψεις από τον ίδιο πίνακα ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα αν έχει ακούσει κάτι τέτοιο κατά κύριο λόγο αστυνομικός!
ΥΓ
Δεν έχει ακουστεί κάτι για άλλες 600 θέσεις ειδικά να φρουρών ο προϋπολογισμός για το 2025 ήταν οι 600 που προσλήφθηκαν τώρα!
Παιδιά καλησπέρα, ξέρουμε πόσοι παρουσιάστηκαν σήμερα Τρίπολη; Έχουν μπει και οι 600;
Ούτε οι 200-250 για την αστυνομία συγκοινωνιών είναι στον προυπολογισμό αλλά θα πάρει από τους πίνακες απ' ό, τι φαίνεται μέσα στο 2025. Θα δούμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες