Παραίτηση Αστυνομικού / Ειδικού Φρουρού
Re: Παραίτηση Αστυνομικού / Ειδικού Φρουρού
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος που το έχει κάνει: Σε περίπτωση που κάποιος Ειδικος Φρουρός υπογράψει μονιμοποίηση έπειτα από την 5ετια αν μετά από 1,2 μήνες η ένα χρόνο κλπ (μετά την μονιμοποίηση) παραιτηθεί θα έχει κυρώσεις;
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα σας ξέρετε σε περίπτωση που κάποιος παραιτηθεί απο ειδικός φρουρός πρόωρα από τα 3 χρόνια δλδ πχ στον έναν χρόνο πόσο είναι το χρηματικό πρόστιμο?
Καλημέρα φίλε είναι ο μισθός σου επί τους μήνες που έχεις ακόμα μέχρι την λήξη της σύμβασης που λήγει στα 5 χρόνια δηλαδή αν εσύ παραιτηθείς στα 3 χρόνια θα πληρώσεις τους 24 μήνες τον μισθό που έπαιρνες επίσης νομίζω πληρώνεις και κάτι έξτρα από αυτά + παράβολα που δεν είναι κάτι μπροστα σε αυτά που θα δώσεις.
Απλά δεν καταλαβαίνω φίλε μου που λες στα 5 χρόνια αφού βάση νόμου στην 3τια έχω το δικαίωμα να παραιτηθώ πως θα πληρώσω πρόστιμο για τα 5 χρόνια και την παραίτηση το λέω από την άποψη ότι μπορεί πχ να είσαι Αθήνα και να μην βγαίνεις οικονομικά η να το μετανιωσες
Υπάρχει κάποιος που ήταν, ειδικός φρουρός και παραιτήθηκε πρόωρα πριν τη τριετία τι χρηματική ποινή πλήρωσε?
Εάν παραιτηθείς στη σχολή ή στη πρακτική πληρώνεις αποζημίωση?
Απ'οτι θυμαμαι οσο εισαι δοκιμος δεν εχεις προβλημα αν παραιτηθεις στην σχολη η στην πρακτικη, θεμα αντιμετωπιζεις οταν σταματησεις να εισαι δοκιμος και πιασεις δουλεια κανονικα και παραιτηθεις μετα. Ομως για επιβεβαιωση ψαξτο με δικηγορο η παρε τηλ και ρωτα σωματεια της αστυνομιας που τα γνωριζουν τα θεματα αυτα, σεφεαα, ποασυ και αλλα. Θα τα βρεις στο διαδικτυο
Φυσικά και όχι ρε αδερφέ τι αποζημίωση, δικαίωμα σου είναι να παραιτηθεις, αυτό έλειπε κιόλας
Αν θέλω να φύγω πριν την 3τια πόσο πρόστιμο πληρώνω ξέρει κανένας?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες