Αναφέρεσαι και για τις 2 κατηγορίες?
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Αποκλείεται αυτό που λες φίλε! Θες να μας πεις ότι από 1500 άτομα που κάλεσαν για 600 θέσεις συμπλήρωσαν μόνο τις 200 και μείναν κενές οι υπόλοιπες 400; Ξεκόλλαα ρε φίλε είπαμε έχει αποχή αλλά εσύ το ξευτιλισες...
Αποκλείεται και πάλι ρε να είναι τόσες, λογικά με το ζόρι συμπλήρωσαν τους 400 για την Α και τους λείπουν γύρω στους 80 ακόμα. Και για την Β μου φαίνεται ακραίο να μην έχουν συμπληρώσει ακόμη.
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλα τα παιδιά. Μια άποψη για το πού θα φτάσει η κατηγορία Α; Σε ποιον αύξων αριθμό εννοώ βάση μορίων είμαι στο 1400 περίπου. Έχω ελπίδες να είμαι μέσα;
Αδερφέ κανείς δεν μπορεί να σου πει 100%, αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω ναι είσαι σιγουρα μέσα. Γενικά πάντως είχε αρκετή αποχή οπότε έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Καλημέρα παιδιά όλοι αναφέρεστε για την Α μέχρι που περίπου θα φτάσει. Για την Β ξέρει κανείς κάτι?
Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Σορρυ αλλά χωρίς παρεξήγηση είναι κάποια στάνταρ αγωνίσματα.
Αν δεν τα βγάζεις στα όρια κόβεσαι.
Αν άλλος βγάζει το 1000ρι σε 5 λεπτά με δυο μέρες παράταση τι περιμένει δλδ να τον περάσουν έτσι;
Μόνο αυτό έχω να πω και θα το αφήσω εδώ
Αν άλλος βγάζει το 1000ρι σε 5 λεπτά με δυο μέρες παράταση τι περιμένει δλδ να τον περάσουν έτσι;
Αυτό, με 2-3 προπονήσεις παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, κανονικα θα πρέπει να ελέγχονται αν όντως έχουν τραυματισμό πριν δώσουν την αναβολή γιατί εδώ οποίος κοβόταν επικαλούνταν τραυματισμό.Gortsis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:46 pm Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Δεν ελέγχεται τίποτα *****Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:55 pmΑυτό, με 2-3 προπονήσεις παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, κανονικα θα πρέπει να ελέγχονται αν όντως έχουν τραυματισμό πριν δώσουν την αναβολή γιατί εδώ οποίος κοβόταν επικαλούνταν τραυματισμό.Gortsis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:46 pm Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Δηλαδή όσοι πέρασαν με την αξία τους και τα έδωσαν όλα είναι ***** με λίγα λόγια.
Κανονικά πρέπει να ήταν όποιος τα βγάζει τα βγάζει οι υπόλοιπο σπίτια τους.
Τι να πω, μακάρι πάντως να μην μείνουν απέξω παιδιά που ήταν τυπικοί και εντός των ορίων. Θα είναι πραγματικά άδικοGortsis0977 έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:08 pmΔεν ελέγχεται τίποτα *****Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:55 pmΑυτό, με 2-3 προπονήσεις παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, κανονικα θα πρέπει να ελέγχονται αν όντως έχουν τραυματισμό πριν δώσουν την αναβολή γιατί εδώ οποίος κοβόταν επικαλούνταν τραυματισμό.Gortsis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:46 pm Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Δηλαδή όσοι πέρασαν με την αξία τους και τα έδωσαν όλα είναι ***** με λίγα λόγια.
Κανονικά πρέπει να ήταν όποιος τα βγάζει τα βγάζει οι υπόλοιπο σπίτια τους.
Όσοι κόπηκαν, πήραν αναβολή να ξέρετε. Πολύ άδικο όλο αυτό. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους περάσουν κι αυτούς χωρίς να πιάσουν τα όρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες