Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:22 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:19 am Τι εννοείς δεν έχουν συμπληρώσει ούτε 400;
400 θεσεις
Αναφέρεσαι και για τις 2 κατηγορίες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:22 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:19 am Τι εννοείς δεν έχουν συμπληρώσει ούτε 400;
400 θεσεις
Αποκλείεται αυτό που λες φίλε! Θες να μας πεις ότι από 1500 άτομα που κάλεσαν για 600 θέσεις συμπλήρωσαν μόνο τις 200 και μείναν κενές οι υπόλοιπες 400; Ξεκόλλαα ρε φίλε είπαμε έχει αποχή αλλά εσύ το ξευτιλισες...
Επισκέπτης

Φίλε 200 κενες όχι 400
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:14 am Φίλε 200 κενες όχι 400
Εννοούσα δεν έχω συμπληρωθεί 400 άτομα καλά καλά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:17 am
200 ακούγεται πιο ρεαλιστικό ναι. Παίζει να γνωρίζεις στο περίπου πόσοι είναι για κάθε κατηγορία?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:17 am
200 ακούγεται πιο ρεαλιστικό ναι. Παίζει να γνωρίζεις στο περίπου πόσοι είναι για κάθε κατηγορία;
Αποκλείεται και πάλι ρε να είναι τόσες, λογικά με το ζόρι συμπλήρωσαν τους 400 για την Α και τους λείπουν γύρω στους 80 ακόμα. Και για την Β μου φαίνεται ακραίο να μην έχουν συμπληρώσει ακόμη.
Strong

Δημοσίευση από Strong »

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλα τα παιδιά. Μια άποψη για το πού θα φτάσει η κατηγορία Α; Σε ποιον αύξων αριθμό εννοώ βάση μορίων είμαι στο 1400 περίπου. Έχω ελπίδες να είμαι μέσα;
Επισκέπτης

Strong έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 8:35 am Καλημέρα και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλα τα παιδιά. Μια άποψη για το πού θα φτάσει η κατηγορία Α; Σε ποιον αύξων αριθμό εννοώ βάση μορίων είμαι στο 1400 περίπου. Έχω ελπίδες να είμαι μέσα;
Αδερφέ κανείς δεν μπορεί να σου πει 100%, αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω ναι είσαι σιγουρα μέσα. Γενικά πάντως είχε αρκετή αποχή οπότε έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά όλοι αναφέρεστε για την Α μέχρι που περίπου θα φτάσει. Για την Β ξέρει κανείς κάτι?
Gortsis

Δημοσίευση από Gortsis »

Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Σορρυ αλλά χωρίς παρεξήγηση είναι κάποια στάνταρ αγωνίσματα.
Αν δεν τα βγάζεις στα όρια κόβεσαι.
Αν άλλος βγάζει το 1000ρι σε 5 λεπτά με δυο μέρες παράταση τι περιμένει δλδ να τον περάσουν έτσι;
Μόνο αυτό έχω να πω και θα το αφήσω εδώ
Επισκέπτης

Gortsis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:46 pm Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Αν άλλος βγάζει το 1000ρι σε 5 λεπτά με δυο μέρες παράταση τι περιμένει δλδ να τον περάσουν έτσι;
Αυτό, με 2-3 προπονήσεις παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, κανονικα θα πρέπει να ελέγχονται αν όντως έχουν τραυματισμό πριν δώσουν την αναβολή γιατί εδώ οποίος κοβόταν επικαλούνταν τραυματισμό.
Gortsis0977

Δημοσίευση από Gortsis0977 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:55 pm
Gortsis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:46 pm Πάνε οι παρατάσεις αβέρτα αυτό έχω να πω
Αυτό, με 2-3 προπονήσεις παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, κανονικα θα πρέπει να ελέγχονται αν όντως έχουν τραυματισμό πριν δώσουν την αναβολή γιατί εδώ οποίος κοβόταν επικαλούνταν τραυματισμό.
Δεν ελέγχεται τίποτα *****
Δηλαδή όσοι πέρασαν με την αξία τους και τα έδωσαν όλα είναι ***** με λίγα λόγια.
Κανονικά πρέπει να ήταν όποιος τα βγάζει τα βγάζει οι υπόλοιπο σπίτια τους.
Επισκέπτης

Gortsis0977 έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 1:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 12:55 pm
Δεν ελέγχεται τίποτα *****
Δηλαδή όσοι πέρασαν με την αξία τους και τα έδωσαν όλα είναι ***** με λίγα λόγια.
Κανονικά πρέπει να ήταν όποιος τα βγάζει τα βγάζει οι υπόλοιπο σπίτια τους.
Τι να πω, μακάρι πάντως να μην μείνουν απέξω παιδιά που ήταν τυπικοί και εντός των ορίων. Θα είναι πραγματικά άδικο
Katerina62919

Δημοσίευση από Katerina62919 »

Όσοι κόπηκαν, πήραν αναβολή να ξέρετε. Πολύ άδικο όλο αυτό. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τους περάσουν κι αυτούς χωρίς να πιάσουν τα όρια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες