Θα ερθει και το 26 και συ θα εξακολουθείς τον χαβα σου... Αν ήταν να σας πάρουν θα σας είχαν πάρει... Πρεπει να το καταλάβεις όσο ειναι νωρις και να κοιτάξεις να βγάλεις κανα μοριο παραπάνω... Και εμείς θα θέλαμε να σας είχαν πάρει να είμαστε πιο άνετα... Αλλά το πουλάκι εχει πετάξει καταλαβε το...Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:23 pmΝα παρακαλάτε να μπούμε εμείς φιλαράκι μου μπας και σώσουμε το χαλι που έχετε δημιουργήσει σε μια υπηρεσία. Να μπουν αξιόλογα άτομα και παιδιά με αξίες και ήθη όχι σαν εσάς που είστε ήδη μέσα και οι μισοί τσακωνεστε με τους αλλους μισούς και με τα ίδια σας τα ρούχα, από κόμπλεξ αν είστε ΠΕ ΤΕ ΔΕ. Αν είναι δυνατόν υποτίθεται μορφωμένα παιδιά. Που φαίνεστε από τον τρόπο που μιλάτε και απευθύνεστε στους άλλους τι κουμασια είστε. Φοβάσαι μη σας φάμε τη θέση ; Που έχετε καταντήσει μια ολόκληρη δικαστική αστυνομία διχασμένη επειδή το 90% των παιδιών που έχετε μπει είστε γεμάτα κόμπλεξ και νομίζετε ότι γίνατε πρωθυπουργοί; Είναι που είναι ήδη ανοργάνωτοι σαν υπουργείο λόγω νέου θεσμού έχει και εσάς να την υπηρετείτε και δεν έχει πάτο το βαρέλι. Κάθεστε και ασχολείστε με εμάς αντί να κοιτάξετε τι ζωή σας και το τι θα κάνετε εκεί που είστε λες και ενοχλούμε κανέναν αν μπούμε ή αν γράφουμε εδώ κάτι που μαθαίνουμε. Έλα σε παρακαλώ κάνε μας τη χάρη κι αν έχεις να πεις κάτι έλα γραψτο με το όνομα σου στις τόσες ομαδικές που υπάρχουν στο fb. Μεχρι τότε ανώνυμος θα είσαι και εδώ και στη ζωή. Δικαστικός υπάλληλος είσαι δεν έπιασες τον παπά απ' τα @@.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 3:00 pm Οι αλλοι εχει μπει Φεβρουάριος, εχει περάσει σχεδόν 1 χρόνος και ακόμα πιστεύουν θα τους καλέσουν... Το λιγότερο αφελείς... Αμα τους πεις ότι έχεις μάθει ότι θα μπουν σε 1 μηνα θα το δέσουν σχοινί κορδόνι αλλα αμα τους πεις ότι δεν πρόκειται να τους παρουν ποτε όσο και να χτυπιούνται λένε ότι του πας κόντρα και ότι λες χαζομάρες! Αι βγαλε ακρη! Οι μισοί στους επιλαχοντες ειναι 35 χρονων και παρακαλουν πρωί βραδυ να γινει ενα θαύμα και οι αλλοι μισοί δεν έχουν ιδέα από προκηρυξεις (ειναι η μοναδική που έχουν συμμετάσχει) Αντι να τους πει κάποιος να στρωθούν να βγάλουν κανα μοριο παραπάνω για κάποια επερχόμενη προκηρυξη, αυτοί ελπίζουν στο θαύμα εξ ουρανού!
Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Ας είχαν μόρια να μπουν κάθονται και κλαίγονται μηπως και τους παρουν. Άντε μαζέψτε κανένα μόριο γιατί το 26 έχει προκήρυξη
Οταν θα μπουμε να σας δω να ειστε εδω να ξαναγραφετε θα σας περιμενουμε με αγωνια παιδακια. Δεν θα χρειαστει καν νεα προκυρηξη απο αυτη θα μπουμε οποτε αν δε γνωριζετε μη μιλατε τουμπεκι
Αποφασίστε ρε τελικά με μόρια μπήκατε ή επειδή γλύφατε να σας βάλουν ; Τώρα λέτε για μόρια πιο πίσω λέγατε για βύσματα που έπρεπε να σας βάλουν.
Αν μπείτε όλοι σας χωρίς νέα προκήρυξη εγώ σου δίνω έναν ολόκληρο μισθό. Φιλάκια από Ευελπίδων ονειροπολε
Εκεί στην Ευελπίδων πρέπει να έχετε μαζευτεί όλοι οι κομπλεξικοι!
Χαλαρώστε, δημόσιοι υπάλληλοι είστε σε μια ανοργάνωτη υπηρεσία!
Χαλαρώστε, δημόσιοι υπάλληλοι είστε σε μια ανοργάνωτη υπηρεσία!
Ξεκινα να αποταμιευεις θα σου χρειαστειΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 28, 2025 11:16 am
Αν μπείτε όλοι σας χωρίς νέα προκήρυξη εγώ σου δίνω έναν ολόκληρο μισθό. Φιλάκια από Ευελπίδων ονειροπολε
Και πάλι εγώ έχω μπει στο δημόσιο και απολαμβάνω εσύ κάτσε και περίμενε απορρόφηση. Απορώ που τόσους μήνες κάθεστε και περιμένετε το θαύμα
Σου είπε κανείς ότι είμαστε άνεργοι όσοι είμαστε επιλαχόντες ή δεν δουλεύουμε και περιμένουμε μια ζωή τη δικαστική; Απλά αν τύχει έτυχε δεδομένου ότι είμαστε περασμένοι στις πκε και δεδομένου ότι Απρίλη λήγουν οι πίνακες. Δεν χάλασε και ο κόσμος αν δεν μπούμε αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε προκλητικοί όπως εσείς που έχετε μπει και "απολαμβάνετε" τη ζωή σας με 750€ παρακαλώντας να μπείτε ειδικό μισθολόγιο και κάνα επίδομα να μπορείτε να δείτε κάπως πιο αξιοπρεπώς. Η πικρή αλήθεια.
Είστε για κλάματα αλήθεια σας λέω. Εγώ προσωπικά είμαι διορισμένος στην εισαγγελία Πειραιά και δεν έχω κάτι με τους επιλαχόντες ίσα ίσα που θέλω να μπουν όλα τα παιδιά γιατί κάποιοι από αυτούς σε λίγες μέρες τα μάζεψαν όλα συν τα έξοδα και την ψυχική ταλαιπωρία. Εύχομαι αλήθεια να σας απορροφήσουν όλους στο σώμα έχουμε ανάγκες σε όλη την Ελλάδα με βάσει τα νέα καθήκοντα.
Δοθηκαν νεα καθηκοντα; Εξτρα απο αυτα που ελεγε το ΠΔ;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 9:45 am Είστε για κλάματα αλήθεια σας λέω. Εγώ προσωπικά είμαι διορισμένος στην εισαγγελία Πειραιά και δεν έχω κάτι με τους επιλαχόντες ίσα ίσα που θέλω να μπουν όλα τα παιδιά γιατί κάποιοι από αυτούς σε λίγες μέρες τα μάζεψαν όλα συν τα έξοδα και την ψυχική ταλαιπωρία. Εύχομαι αλήθεια να σας απορροφήσουν όλους στο σώμα έχουμε ανάγκες σε όλη την Ελλάδα με βάσει τα νέα καθήκοντα.
Επισης τα οπλα ποτε θα ερθουν>?
Παιδιά να περιμένουμε νέα προκηρηξη τι λέτε.;
Νέα προκήρυξη φίλε, μόνο τα κενά θα καλύψουν τώρα. Μάζεψε μόρια και μην κάνεις σαν τους επιλαχόντες που κάθονται και περιμένουν θαύματα
Εισαι αξιολυπητος το λιγοτερο και σιγουρα οι συναδελφοι σου το εχουν καταλαβει για αυτο καθεσαι και γραφεις στο φορουμ λογικα θες φιλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες