Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Κάποιος υπεύθυνα αν γνωρίζει άμα τραβήξουν και άλλους ειδικούς φρουρούς από τον πίνακα ως επιλαχών;
Αν δεν προκύψουν αναβολές λογικά θα τα έχουμε μέχρι την Παρασκευή μιας και οι τελευταίοι δίνουν αθλήματα την Τετάρτη. Αλλά γενικά λίγο δύσκολο να μην υπάρξει καμία αναβολή οπότε μάλλον πάμε για Δευτέρα-Τριτη.
Πήγαινε και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό. Εγώ που έδωσα αθλήματα την 1η μέρα στις 23 είδα ότι όντως έκοψαν κάποιες κοπέλες αλλά όσες έβγαζαν το 1000ρι μέχρι και 4:30 τις περνούσαν. Οπότε πήγαινε και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό
Αδερφέ εσύ που έδινες 23 αθλήματα μπορείς να μου πεις λίγο αποχή από τη Β κατηγορία πόσα άτομα ; Από τη πρώτη μέρα πόσοι δεν πήγαν
Καλησπέρα, δεν γνωρίζω ανά κατηγορία πάντως δεν είχε αποχή στα αθλήματα. Όσοι έκαναν αποχή ήταν από την 1η μέρα στα ψυχοτεχνικα που ήταν γύρω στους 118 αλλά δεν γνωρίζω κατηγορία
βρε Σοφακι εφοσον εχεις στο προγραμμα σου τις στρατιωτικες σχολες και ειδικοτερα τις αστυνομικες που θελουν ολες αθληματα κανεις προετοιμασια απο νωρις και οχι τελευταια στιγμη για να εχεις μια απλη φυσικη κατασταση ειδικα σε 1000ρι και σφαιρα αυτο ειναι θεωρω το απολυτως λογικο. Τωρα θα μου πεις η αλλη ηρθε να περασει ΠΚΕ εγκυος με την κοιλια μισο μετρο ... Ενταξη τι να πω αλλο ;
Δική μου εκτιμηση ειναι συμφωνα με οσα ειδα στην δικη μου σειρα πως η κατασταση δεν θα ειναι πανω απο το 1500 στην Α και αυτο με το ζορι ! Αλλα ολα ειναι σαββατο κοντη γιορτη που λεει και η παροιμια λιγο υπομονηRm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:09 pmΦίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Στα αθληματα δεν υπαρχει αποχη οτι αποχη υπαρχει ειναι την πρωτη μερα βασικα και μετα οσους κοψουν οι επιτροπες αν και αυτοι που κοβονται ειναι λιγοι.
Το κατάλαβα, απλώς το έθεσα λάθος για αυτό μετά είπα την πρώτη μέρα πόσοι δεν πήγαν από Β περίπου
Re: Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου αλλά στο ίντερνετ δεν βλέπω φως. Τελικά βγήκε προκήρυξη; Πόσα άτομα; Πάτρα θα πάρει; Ε σι όριο ηλικίας; Συγνώμη κ αν θέλει κπς να απαντήσει. Γιατί δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία!
Την αποχη την αντιλαμβανεται και την μετραει ο καθενας ΛΑΘΟΣ και θα σας εξηγησω το γιατι χονδρικα... Η προηγουμενη κατασταση σταματησε στο 580 αν θυμαμαι καλα και τωρα παιρνει σε συνολο Α και Β αλλους 600 σωστα ; Αρα 580+600=1180 δηλαδη οι επιτυχοντες τηα ειναι εως την σειρα καταστασης 1180. Το Υπουργειο καλει αλλους 1500 δικαιωμα του ειναι και καλα κανει δηλαδη 580+1500=2080 η επιτυχοντες ομως ειναι εως την 1180 και εγω εχω πχ σειρα πανω απο την 1400 και ερωτω ... Γιατι να φυγω απο το χωριο μου να μπω στα εξοδα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ σπασει διαολος το ποδι του και πονταρωντας στην αποχη ΤΩΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ δημιουργηθει κενο και μπω εγω ; Θελω να σου πω πως η αποχη που βλεπεις κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν ειναι απο την σειρα επιτυχοντων 1180 αλλα απο τους επιλαχωντες που ειναι μακραν πισω στην σειρα καταταξης. Βεβαια ακομα και απο αυτους τους θεωρητικα επιτυχοντες θα υπαρξει καποια αποχη λογω αποτελεσματων δημοτικης αστυνομιας οικονομικων κλπ προβληματων αλλα μην περιμενετε καποιος που εχει επιλεξει να παει ΕΦ και εχει σειρα εως 1180 να απεχει. Μετα στα ψυχομετρικα γιατρους και αθληματα αυτοι που κοπηκαν ειναι ελαχιστοι μετρημενοι στα δακτυλα και για να καταλαβεις σημερα παιδια που δεν εβγαζαν το 1000ρι τους ελεγαν οι εξεταστες να δηλωσουν τραυματισμο και να επανεξεταστουν γιατι διαφορετικα βλεπουμε εμεις μεσω του συναγωνισμου μια επιτυχια στον διαγωνισμο διαφορετικα το υπουργειο. Εσυ μετρας το ατομο σου και αγωνιας και το υπουργειο μετραει κεφαλια να καλυψει θεσεις. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕRm70gr έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:09 pmΦίλε μου εγώ θα σου πω ποτε μην λες ποτέ
Εδώ και δυο σελίδες μιλάμε για την αποχή και αν αυτή θα φτάσει σε σημείο να καλέσουν και πέρα από τους 1768
Οπότε αν αυτό το σενάριο που συζητάμε βγει πολύ πιθανόν ως σίγουρο θα σου πω εγώ θα σε καλέσουν για να δώσεις (πάντα με την προοπτική ότι φτάνει πάνω από το 1768) γιατί αποκλείεται να καλέσουν 100 άτομα όπως είδαμε και στην πρώτη φάση της προκηρύξεις εφόσον δεν καλύφθηκαν η θέσεις κάλεσε + 300 για ΠΚΕ, οπότε κάνε τα μαθηματικά και θα καταλάβεις αυτό που σου εξηγώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες