Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Εκα ρε ξερόλες όλοι σας κουρασατε πραγματικά θα βγει τότε και όχι τότε και το Πάσχα και το καλοκαίρι αμάν δηλαδή! Αφήστε οπότε είναι θα το μάθουμε δεν θα μείνει κρυφό
Αρχικά, το όριο που ισχύει μέχρι τώρα, είναι 28 χρόνια και όχι 27, το ότι έγραψαν κάποια sites ότι θα πέσει, δεν είναι κατ ανάγκη και αξιόπιστο, διότι κατά τη διάρκεια του 2024
έγραφαν και για την προκήρυξη ότι τώρα βγαίνει, τον Αύγουστο βγαίνει, τον Νοέμβριο θα βγεί, και δεν βγήκε ποτέ. Επίσης, το όριο ηλικίας των ειδικών φρουρών στην προκ του 2024, διατηρήθηκε στα 28 χρόνια, άρα, πριν βγει η προκ, μην πιστεύετε τπτ.
Styga
Ναι παραμύθια το πράσινο φως και το οκευ και ότι τους κατέβει, κούρασαν πραγματικά όλο ανακοινώσεις βγάζουν αλλά να την βγαλουν δεν το συζητάνε
Τι 1000 στον Σταυρό ξηράς δηλαδή ναυτικο και αεροπορία 200 άτομα μόνο, ααα ρε βισμα που θα πέσει ποιος θα πρώτο μπει θέλω να δω
Το ότι κάποιος θα βάλει βύσμα για να πάει ΠΝ, θα ήθελα να το δω. Να γραφτεί το όνομα του/της στην ιστορία! Τώρα, αν βάσει του workenter, θα πάρει 1600, με 1000 ΣΞ και λογικά 400 ΠΝ και 200 ΠΑ, αυτοί οι 400 δεν θα βρεθούν ποτέ! Άσε που το Ναυτικό, για να σωθεί, θέλει 2000 άτομα τουλάχιστον.
Δεν θα βρεθούν; Άι ρε, έχω τέτοιες ελπίδες με 240 μόρια;niasimas έγραψε: Κυρ Ιαν 26, 2025 10:52 pm Το ότι κάποιος θα βάλει βύσμα για να πάει ΠΝ, θα ήθελα να το δω. Να γραφτεί το όνομα του/της στην ιστορία! Τώρα, αν βάσει του workenter, θα πάρει 1600, με 1000 ΣΞ και λογικά 400 ΠΝ και 200 ΠΑ, αυτοί οι 400 δεν θα βρεθούν ποτέ! Άσε που το Ναυτικό, για να σωθεί, θέλει 2000 άτομα τουλάχιστον.
Μπορεί και να έχεις! Πρόσεχε τι εύχεσαι, όμως.Thodoroulis έγραψε: Κυρ Ιαν 26, 2025 11:02 pmΔεν θα βρεθούν; Άι ρε, έχω τέτοιες ελπίδες με 240 μόρια;niasimas έγραψε: Κυρ Ιαν 26, 2025 10:52 pm Το ότι κάποιος θα βάλει βύσμα για να πάει ΠΝ, θα ήθελα να το δω. Να γραφτεί το όνομα του/της στην ιστορία! Τώρα, αν βάσει του workenter, θα πάρει 1600, με 1000 ΣΞ και λογικά 400 ΠΝ και 200 ΠΑ, αυτοί οι 400 δεν θα βρεθούν ποτέ! Άσε που το Ναυτικό, για να σωθεί, θέλει 2000 άτομα τουλάχιστον.
Σας δουλεύει το workenter και εσείς τα πιστεύετε. Περαστικά σας.
Απο την μια μπορει να εχεις δικιο απο την αλλη ο ιανουαριος τελειωσε οποτε πιστευω η θα βγει φεβρουαριο που ελεγε το συγκεκριμενο σαιτ η μετα τις κρισεις που ειπε ενας εδω μεσα. Δεν νομιζω να μην βγει καθολου οποτε αναμενουμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
Φίλε είμαι από αυτούς που περιμένουν και πραγματικά βαρέθηκα να με δουλεύουν όλοι. Τις προηγούμενες χρονιές οι προκηρύξεις έβγαιναν στην ώρα τους. Τώρα εφόσον προβλέπονται οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάμε όλο αυτό το λούκι. Γι'αυτό λέω, μας γλεντανε τα σαιτς που ψάχνουν κλικς απλά.Giorgosthe έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 12:59 am
Απο την μια μπορει να εχεις δικιο απο την αλλη ο ιανουαριος τελειωσε οποτε πιστευω η θα βγει φεβρουαριο που ελεγε το συγκεκριμενο σαιτ η μετα τις κρισεις που ειπε ενας εδω μεσα. Δεν νομιζω να μην βγει καθολου οποτε αναμενουμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
Ρε μην ακούτε τα σαιτ ότι τους συμφέρει λένε εγώ σας λέω ότι έχω ρωτήσει πάνω από 10 άτομα στην κυριολεξία που εχουν επαφή με το θέμα της προκυρηξης μου έχουν πει και οι 10 ότι δεν έχουν αναφέρει κάτι για προσλήψεις αυτό το χρονικό διαστημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες