Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Καλημέρα παιδιά, λέτε τώρα που το τρέχουν πιο πολύ για να τελειώνει η προκήρυξη λέτε μεσα στον Φλεβάρη να καλέσουν ;
Καλησπέρα, μέσα στον Φλεβάρη - Μάρτη θα γίνει σχολή για 28 άτομα από την 6κ-9κ και ΟΑΕΔ, οι υπόλοιποι 50 και 79 που κάλεσαν από τον Αύγουστο και μετά θα μπούνε σε σχολή αργότερα αφού τελειώσουν με τις επιτροπές. Πάντως από το υπουργείο είπαν ότι θα γίνει μέσα στο τρέχων έτος.
Ευχαριστώ! Αναφέρομαι σε πκε που θα γίνουν σε εμάς τους υπόλοιπους επιλαχόντες που ήρθε μήνυμα 27/12 ότι ξαναβγήκαν προσωρινά μεταξύ μας για να καλεστούμε στο εξής.
Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε το μήνυμα στις 27 Δεκεμβρίου 2024 ότι είμαι μέσα στα προσωρινά επιλαχών θα ενημερωθώ με τι μήνυμα τι πρέπει να κάνω ; Πρπει να στείλω από τώρα κάτι η να κάνω κάποια αθλήματα;
Θα περιμένεις να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα, μετά θα περάσετε από επιτροπές (αθλήματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα) και αν είσαι εξωτερικός φρουρός θα περάσεις και από εκπαίδευση. Για όλα θα ενημερωνεσαι με μαιλ.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Δύσκολο να βγουν τα οριστικά αν δεν περάσουν ΠΚΕ αυτοί που δεν έχουν περάσει.
Έχεις δίκιο φίλε! Μπερδεύτηκα με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ που είχα κάνει αίτηση εγώ και ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Όσοι έλαβαν μήνυμα να περιμένουν νεα ανακοίνωση για πκε. Έπειτα θα βγουν οριστικά κ τα ΦΕΚ διορισμού σε όσους περάσουν
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 73
Καλησπέρα πάντως φίλος μου που πήρε τηλ στον ασεπ του είπαν ότι θα βγάλουν οριστικά με κάποια ονόματα όπως κάνανε και στην 6κ και οι υπόλοιποι μετά όταν δώσουν και τα υπολοιπα ατομα αθλήματα.
Παιδιά όσοι καλεστούμε τωρα κ περάσουμε οι 196 θα πάμε εκπαίδευση Θήβα ; Ή Τρίπολη ; Ξέρει κανείς ;
Εάν είσαι εξωτερικός φρουρός θα παρουσιαστείς στην σχολή όταν θα βγούνε τα οριστικά. Εάν είσαι εσωτερικος θα παρουσιαστείς στο κατάστημα κράτησης και στην συνέχεια θα περάσεις σχολή.
Παιδιά γνωρίζει κανείς ποτέ θα βγουν τα οριστικά και ποτέ θα μας καλέσουν;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες