Δημοτική Αστυνομία

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Δημοτική Αστυνομία

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημερα παιδια απο εμενα και καλη τυχη στα αθληματα. Μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος θα βοηθουσε. Ποσο μπορει να φτανει ο μισθος δημοτικου αστυνομικου ΔΕ με ΜΚ1 καθαρα το μηνα ; Αν προσθεσεις νυχτερινα και σ/κ η οποιο αλλο επιδομα εχουν (αν εχουν). Για να μπορουμε να υπολογισουμε πανω κατω τα εξοδα μας τα πρωτα χρονια. Ευχαριστω παρα πολυ!
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Γύρω στα 980 στην αρχή είναι ποιο καλά αμηβόμενοι από αστυνομία και σώματα ασφαλείας για τους απλούς πάντα λέω
Επισκέπτης

Panagouleassssss94 έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 10:52 am Γύρω στα 980 στην αρχή είναι ποιο καλά αμηβόμενοι από αστυνομία και σώματα ασφαλείας για τους απλούς πάντα λέω
Νομιζω λες πολλα. Για καθαρα μιλαω τον πρωτο καιρο με κρατησεις και ολα. Αν συνυπολογισεις νυχτερινα και σκ.
Επισκέπτης

Χαχχαχαα ποια 980 λέτε βρε. Ούτε 800 δεν είναι τα καθαρά μην λέτε ότι σας κατέβει αν δεν γνωρίζετε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 2:00 pm Χαχχαχαα ποια 980 λέτε βρε. Ούτε 800 δεν είναι τα καθαρά μην λέτε ότι σας κατέβει αν δεν γνωρίζετε.
Χωρίς βραδινά και αργίες σκ αυτό έτσι;
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Ρε παιδια εχετε μπερδευτει λιγο... Οι ΔΕ της Δημοτικης παιρνουν τον κλασικο βασικο μισθο του Δημοσιου, η Δημοτικη δεν εχει καποιο επιδομα. Ειναι ενιαιο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων η Δημοτικη, για ποια 980 λετε;
Η ΕΛΑΣ ειναι ειδικο μισθολογιο και παιρνει περισσοτερα λεφτα. Μιλαω για ΔΕ Δημοτικης παντα, οι ΤΕ και ΠΕ εχουν αλλο βασικο!
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Παιδια ειμαι Εξωτερικος φρουρος στις φυλακες και μαζι με το επιδομα επικινδυνοτητας ο μισθος μου ειναι 827ε καθαρα, χωρις νυχτες και αργιες!
Αρα ο ΔΕ Δημοτικος παιρνει λιγοτερα απο μενα αφου δεν εχει επιδομα επικινδυνοτητας η Δημοτικη!
yefkk2023

Για ΜΚ1 κλιμακιο μιλαω παντα ΔΕ!
Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:19 pm Παιδια ειμαι Εξωτερικος φρουρος στις φυλακες και μαζι με το επιδομα επικινδυνοτητας ο μισθος μου ειναι 827ε καθαρα, χωρις νυχτες και αργιες!
Αρα ο ΔΕ Δημοτικος παιρνει λιγοτερα απο μενα αφου δεν εχει επιδομα επικινδυνοτητας η Δημοτικη!
Εισαι δοκιμος ακομα η εχεις περασει τα 3 χρονια;
yefkk2023

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:26 pm
yefkk2023 έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:19 pm Παιδια ειμαι Εξωτερικος φρουρος στις φυλακες και μαζι με το επιδομα επικινδυνοτητας ο μισθος μου ειναι 827ε καθαρα, χωρις νυχτες και αργιες!
Δοκιμος, μολις κλεισαμε 1 χρονο εφυγε η μια κρατηση. Στην αρχη παιρναμε 740ε με την κρατηση!
Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 3:26 pm
Δοκιμος, μολις κλεισαμε 1 χρονο εφυγε η μια κρατηση. Στην αρχη παιρναμε 740ε με την κρατηση!
Ευχαριστω για την άπαντηση, οποτε αυτο το site στο περιπου τα υπολογιζει σωστα https://edyp.gr/pay-calculator/2025?edu ... parison=on
2c59b

Δημοσίευση από 2c59b »

22 προϋπηρεσία ή υπηρεσία για να φθάσουμε το χιλιάρικο χαχα τι λέτε ρε!;
Α ρε ελλαδαρα ωραίο κράτος φτιάξατε, μας χαντακωσατε εμάς την νέα γενιά, έχουν ξεμείνει στο δημόσιο όλη η γερουσια αρπάζει τα 1500αρικα και έχετε εμάς την νέα γενιά πού δεν ΈΦΑΓΕ τίποτα να πληρώνει τα σπασμένα τα δικά σας...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης