Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
GeorgeGk

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από GeorgeGk »

Το χαρτάκι με τον κωδικό υποψηφίου στον δίνουν εκεί επί τόπου, την πρώτη μέρα. Σήμερα είχε περίπου 100 άτομα αποχή.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σήμερα είχε 94 άτομα αποχή.
Επισκέπτης

Και από τα δύο γκρουπ Α και Β ;
Επισκέπτης

Ναι και από τα 2 γκρουπ.
Επισκέπτης

Πιστεύετε ο πίνακα να φτάσει κατω από 1600 αν συνεχίσουν αυτές οι αποχές ;
2025

Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από 2025 »

Τα αποτελέσματα για το ποιοι περνάνε στο ψυχουεχνικα και συνεχίζουν υγειονομικά πως τα μαθαίνουμε; Αν δεν περάσουμε να φύγουμε για τα σπίτια μας οι μη Αθηναίοι
Επισκέπτης

2025 έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 6:30 pm Τα αποτελέσματα για το ποιοι περνάνε στο ψυχουεχνικα και συνεχίζουν υγειονομικά πως τα μαθαίνουμε; Αν δεν περάσουμε να φύγουμε για τα σπίτια μας οι μη Αθηναίοι
Θα στο πουνε μόλις τελειώσεις την συνέντευξη αν περνάς η όχι
Cookie

Δημοσίευση από Cookie »

Μαγκες καλησπερα θελω την βοηθεια σας. Κατεβαινω 25/01 κατω και σημερα παρατηρησα στην υγειονομικη καρτελα στο κελι του παθολογικου τμηματος οτι γραφει απο κατω γενικης ιατρικης εγω πηγα σε ιδιωτη ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ και η σφραγιδα γραφη ειδικος παθολογος. Πιστευετε να εχω θεμα με την υγειονομικη επιτροπη;
Fotis6699

Δημοσίευση από Fotis6699 »

Cookie έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 10:43 pm Μαγκες καλησπερα θελω την βοηθεια σας. Κατεβαινω 25/01 κατω και σημερα παρατηρησα στην υγειονομικη καρτελα στο κελι του παθολογικου τμηματος οτι γραφει απο κατω γενικης ιατρικης εγω πηγα σε ιδιωτη ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ και η σφραγιδα γραφη ειδικος παθολογος. Πιστευετε να εχω θεμα με την υγειονομικη επιτροπη;
Καλησπέρα.
Στην προκήρυξη έγραφε παθολόγο γενικής.
Τώρα τι να σου πω δεν ξέρω.
Πάντως αν είναι είτε ιδιωτικός είτε σε δημόσιο νοσοκομείο δεν υπάρχει θέμα.
Απλά εφόσον γράφει γενικής πρέπει να είναι γενικής.
Για μένα φίλε θα έχεις θέμα.
Cookie

Δημοσίευση από Cookie »

Fotis6699 έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 11:31 pm
Cookie έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 10:43 pm Μαγκες καλησπερα θελω την βοηθεια σας. Κατεβαινω 25/01 κατω και σημερα παρατηρησα στην υγειονομικη καρτελα στο κελι του παθολογικου τμηματος οτι γραφει απο κατω γενικης ιατρικης εγω πηγα σε ιδιωτη ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ και η σφραγιδα γραφη ειδικος παθολογος. Πιστευετε να εχω θεμα με την υγειονομικη επιτροπη;
Καλησπέρα.
Καλημερα και τι προτεινεις να κανω δηλαδη να παω σε γενικο γιατρο να μου πατησει την σφραγιδα απο πανω μονο αυτο σκεφτηκα...
Fotos455

Δημοσίευση από Fotos455 »

Cookie έγραψε: Τετ Ιαν 22, 2025 8:02 am
Fotis6699 έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 11:31 pm
Καλησπέρα.
Καλημερα και τι προτεινεις να κανω δηλαδη να παω σε γενικο γιατρο να μου πατησει την σφραγιδα απο πανω μονο αυτο σκεφτηκα...

Σε αυτό καλύτερα να πάρεις ένα ο ΑΤ που πήρες την καρτέλα δεν θέλω να σου πω κάτι που δεν ισχύει και σε πάρω στο λαιμό μου
Adet

Δημοσίευση από Adet »

Σιγά μωρέ εγώ απλά θα παιρνα μια γνωματευση από γεν παθολόγο σε ξεχωριστό χαρτι και θα την είχα μαζί μου για να μη μου πατάνε δεύτερη σφραγίδα από πανω
Cookie

Δημοσίευση από Cookie »

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στη διεύθυνση υγειονομικού στην Αθήνα αφού μου είπαν να καλέσω σε άλλο εσωτερικό αριθμό, μίλησα και μου είπαν πως για αυτούς Γεν. Ιατρικός και παθολόγος είναι το ίδιο πράγμα και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τώρα όπως είπε και ο φίλος ποίο πάνω θα πάω από έναν γενικό ιατρό για μια γνωμάτευση σε ένα χαρτί για το σίγουρο αλλά και με άλλους γιατρούς που ρώτησα μου είπαν ότι δε θα υπάρξει θέμα. Καλή επιτυχία σε όλους σας και ευχαριστώ για την βοήθεια!
Επισκέπτης

Σήμερα είχε αποχή ακόμη και στην ιατρική επιτροπή
Επισκέπτης

Επιπλέον δηλαδή και από την πρώτη μέρα των ψυχοτεχνικων ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες