Ασε ρε αδερφουλη τα ξερουμε αυτα. Δεν την βγαζουν και κυριακη του πασχα αυτοι πλεον τοσο αχρηστοι που ειναι ουτε τον ιδιο τους τον ευατο δεν πειθουν. Ας πανε πρωτα να μαθουν κανα αγγλικο που μου θελουν και επιδειξη diy drone και μετα κατι μππορει να γινει, μεχρι τοτε θα μας κοροιδευουν δεν ξερω και γω ποσο ακομα. Τελος παντων δεν εχουμε παρα να περιμενουμε
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Ασε ρε αδερφουλη τα ξερουμε αυτα. Δεν την βγαζουν και κυριακη του πασχα αυτοι πλεον τοσο αχρηστοι που ειναι ουτε τον ιδιο τους τον ευατο δεν πειθουν. Ας πανε πρωτα να μαθουν κανα αγγλικο που μου θελουν και επιδειξη diy drone και μετα κατι μππορει να γινει, μεχρι τοτε θα μας κοροιδευουν δεν ξερω και γω ποσο ακομα. Τελος παντων δεν εχουμε παρα να περιμενουμε
Το αστείο πιο είναι; Ότι λένε έχουμε ελλείψεις δεν έχουμε άτομα τώρα παίρνουν κάτι καινούργιες φρεγάτες και λενε αα δεν έχουμε άτομα την καραμέλα αυτή, ωραια ρε μάγκα εφόσον δεν έχεις άτομα γιατί δεν την βγαζεις; Οποίος έχει λίγο μυαλό θα καταλάβει τι πάνε να κάνουν και που πάει το πράγμα
Παιδιά να ξέρετε κάτι αν ήθελαν να την βγαλουν αύριο την έβγαζαν αλλά δεν θέλουν μάλλον
Εγω παιδια πιστευω οτι δεν θα ξανα βγει η προκηρυξη διοτι αφου κλεινουν στρατοπεδα ταυτοχρονως θελουν να μειωσουν και προσωπικο οποτε δεν τους συμφερει να παρουν και αλλους εποπ διοτι βλεπουν τοσα χρονια οτι δεν οφειλει πουθενα αυτη η προκηρυξη με τοσες παραιτησεις.
Δεν πρόκειται να βγει κάτι το επόμενο διάστημα παιδιά. Σήμερα μίλησα προσωπικά με ανώτατο στέλεχος που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ και μου είπε ότι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην αναδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων και ότι αυτό δεν περιλαμβάνει προσλήψεις ΕΠΟΠ. Μου είπε βέβαια να τον ξανακαλέσω μετά από κάποιο διάστημα μήπως υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη, αλλά προς το παρόν αυτό ισχύει. Έχω ξενερώσει φουλ.
Ρε μην λέτε βλακειες τι δεν θα ξανά πάρουν εποπ και ποιος θα στελεχώσει τα πλοία τις ελλείψεις μην ακούω βλακειες κάποιο λόγο θα έχουν αυτοί που αργούν να την βγαλουν, δεν γίνεται να μην πάρουν εποπ, από τις σχολές ελάχιστοι μπηκαν μην ακούω χαζομαρες
Ρε μάγκες αράξτε λίγο κάποια στιγμή θα βγει το 25 μην σας πιάνει πανικός ο αλλος είπε 2000 προσλήψεις
Εσυ φίλε που μιλάς με ύφος για να εισαι σε αυτό το φόρουμ πάει να πει ότι έχεις και εσυ αγχος οπότε μην μας το παίζεις άνετος γιατί αν ήσουν δεν θα ήσουν εδώ να γράφεις
Εσείς που έχετε άκρες σε ανώτατα στελέχη του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ, για ρωτήστε τους για τους λεγόμενους Όδικούς χάρτες', που ακολουθούν για την υποτιθέμενη Ατζέντα και ξαναρωτήστε τι προβλέπεται για τους ΕΠΟΠ και γενικώς τι μέλλον θα έχουν οι ΕΠΟΠ. Να δούμε τι θα σας πουν.
niasimas έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:03 pm Εσείς που έχετε άκρες σε ανώτατα στελέχη του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ, για ρωτήστε τους για τους λεγόμενους Όδικούς χάρτες', που ακολουθούν για την υποτιθέμενη Ατζέντα και ξαναρωτήστε τι προβλέπεται για τους ΕΠΟΠ και γενικώς τι μέλλον θα έχουν οι ΕΠΟΠ. Να δούμε τι θα σας πουν.
Τι μέλλον θα έχουν ;
Ας ρωτήσουν όσοι έχουν τα μέσα, ειδικά όσοι θέλουν να γίνουν ΕΠΟΠ, τι θα σημαίνει για τον θεσμό, η μεταρρύθμιση, που μας έχουν ζαλίσει για δαύτη. Το σήμα το πήραν, με τους αξιωματικούς που έδιωξαν. Με τα στρατόπεδα που κλείνουν. Με τις σχολές, που δεν παράγουν ούτε υπα/κους. Σε λίγο καιρό θα δηλώσουν προτίμηση τα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες. Θα δουν και εκεί το σήμα που θα πάρουν. Που δεν θα τους χαλάσει και καθόλου, όπως δεν τους χάλασε και η μειωμένη ζήτηση στις προηγούμενες εξετάσεις. Θα πάρει μπάλα και τους ΕΠΟΠ. Ήδη δεν πήραν το 24. Για την πρώτη Μπελαρά, θα την επανδρώσουν με προσωπικό, που θα προέλθει από παροπλισμό. Όσο πάει όλο και μικραίνουν οι ΕΔ.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:17 pmniasimas έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:03 pm Εσείς που έχετε άκρες σε ανώτατα στελέχη του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ, για ρωτήστε τους για τους λεγόμενους Όδικούς χάρτες', που ακολουθούν για την υποτιθέμενη Ατζέντα και ξαναρωτήστε τι προβλέπεται για τους ΕΠΟΠ και γενικώς τι μέλλον θα έχουν οι ΕΠΟΠ. Να δούμε τι θα σας πουν.
Τι μέλλον θα έχουν ;
KΑι στο κατω κατω μαγκες αμα θελετε να μιλησουμε αντρικα και λογικα αμα δεν μπορουν η δεν θελουν να υποστηριξουν τον θεσμο που μαλλον το δευτερο συμβαινει ας τον καταργησουν να μην υπαρχουν ουτε εμθ ουτε εποπ να δουμε που θα βρουν προσωπικο για τις κενες δεκαδες θεσεις και ειδικοτητες. Αρκετα παιξαν μαζι μας και αρκετα σημασια τους δωσαμε
Γιαυτό μάγκες κοιτάξτε να βρείτε κάτι άλλο ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ξεχαστε αυτό το όνειρο όπως και γω, από τι βλέπετε δεν υπάρχει φως στο τούνελ έτσι όπως τα έκαναν τα πράγματα οι ίδιοι εγώ αυτό είχα να πω και δεν ξανά μπαίνω εδώ γιατί έχει καταντήσει βαρετό όλο αυτό που κάνουμε. Λοιπον καλή επιτυχία στις ζωές όλων και αν ποτέ φιλοτιμηθουν και την βγάλουν τότε ίσως ξανά μιλήσουμε
Το ότι όσο την αργούν δημιουργούν αγανάκτηση και ένταση δε το σκέφτονται. Τι να πω ρε φίλε
Παιδιά θα βγει κάποια στιγμή. Σε βάθος 10ετίας. Πίστη και υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες