Φίλε Eista να κάνεις κάνα τάμα που σου απάντησε χωρίς να συμπεριλάβει η απάντηση του για το οικονομικό. Χαχα είσαι πολύ τυχερός φίλε!aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:45 pmΕάν είχες πιάσει τα ορια των αθληματων να ξερεις πως το σωμα δεν ξεχναει με λιγη προπονηση εστω και στις μερες που ακολουθουν θα επανελθεις στην φυσικη σου κατασταση θα πιαστεις απο την αιματωση και την ενεργοποιηση των μυικων ομαδων 1-2 μερες αλλα μετα θα ειναι ολα οκ εαν δεν το κανεις το πολυ πολυ να παθεις κανενα τραβηγμα την ωρα των αθληματων και να μεινεις off.Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:29 pm Αν περάσουμε τα αθλήματα ναι σκέψου εγώ είμαι στους 100 β κατηγορίας απλά φοβάμαι τα αθλήματα ενώ έκανα προπονήσει και τα είχα βγάλει μετά που δεν με πήραν στους 300 τα άφησα και τώρα αν μπω στην προπόνηση το μόνο που θα καταφέρω τις 24 ειναι να πιαστώ και να σέρνομαι
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Δεν ξέρω αν τα στατιστικά είναι τα ίδια με τα προηγούμενα άτομα. Μην ξεχνάς ότι οι προηγούμενοι που μπήκαν είχαν περισσότερα μόρια από αυτούς που θα μπούνε τώρα και είχαν πολλές αποχές διότι είχαν και άλλες επιλογές. Νομίζω όσο κατεβαίνει η λίστα θα είναι με παιδιά που δεν θα έχουν τόσες επιλογές. Ώστε να το απορρίψουν και θα είναι μονόδρομος για αυτούς οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τόσο αποχή όσο τους προηγούμενους!Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:20 pm Εγώ πιστεύω θα φτασει στους 400 στην β κατηγορία με τα στατιστικά που έχουμε έως τωρα
Κάποιος άλλος σχετικα με τη Β κατηγορία που πιστεύει ότι θα φτάσει άρα;
Ρε φίλε να σε ρωτήσω πως γίνεται να είσαι στους 100 στην β κατηγορία αφού στη προηγούμενη φουρνιά ο τελευταίος που μπήκε ήταν 120;Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:29 pm Αν περάσουμε τα αθλήματα ναι σκέψου εγώ είμαι στους 100 β κατηγορίας απλά φοβάμαι τα αθλήματα ενώ έκανα προπονήσει και τα είχα βγάλει μετά που δεν με πήραν στους 300 τα άφησα και τώρα αν μπω στην προπόνηση το μόνο που θα καταφέρω τις 24 ειναι να πιαστώ και να σέρνομαι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Παντός απο τα 8 άτομα που έχει στον νόμο τον δικό μ το ένα παραιτήθηκε, μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ελαστικοί στα αθλήματα παρακαλώ
Άρα αν είσαι στους 100 στην Β κατηγορία ή που πέρασες ή που κόπηκες!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:39 pmΡε φίλε να σε ρωτήσω πως γίνεται να είσαι στους 100 στην β κατηγορία αφού στη προηγούμενη φουρνιά ο τελευταίος που μπήκε ήταν 120;Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:29 pm Αν περάσουμε τα αθλήματα ναι σκέψου εγώ είμαι στους 100 β κατηγορίας απλά φοβάμαι τα αθλήματα ενώ έκανα προπονήσει και τα είχα βγάλει μετά που δεν με πήραν στους 300 τα άφησα και τώρα αν μπω στην προπόνηση το μόνο που θα καταφέρω τις 24 ειναι να πιαστώ και να σέρνομαι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε αυτή την λίστα είμαι στους εκατό σαν να σουλεω ότι πριν ήμουν στους 200 από την πρώτη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν έβαλα και ακριβές αριθμο
Κάθε επιτροπή είναι διαφορετική. Δεν θα είναι η ίδια με τους 300 οπότε και να ήταν ελαστικοί στους 300 δεν σημαίνει ότι θα είναι σε αυτήν. Όπως και το αντίστροφο εννοείται. Όσο για τη κοπέλα που λες ότι δυσκολεύτηκε και δε τ σπηγε καλά στη σφαίρα και στο 1000αρι για να πέρασε και να ήταν και γυναίκα ενώ απέτυχε σε αυτά τα δύο μου φαίνεται ότι θα είχε το βυσματακι της.!Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:42 pm Παντός απο τα 8 άτομα που έχει στον νόμο τον δικό μ το ένα παραιτήθηκε, μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ελαστικοί στα αθλήματα παρακαλώ
Να ξέρεις όσο συνεχίζει η λίστα ότι και να γίνει το νούμερο και η σειρά σου είναι η ίδια... Στο λέω για να μην μπερδεύεσαι και για να μην μπερδέψεις και κάποιον άλλο σε περίπτωση που θες να βοηθηθεις. Να υπολογίσεις ότι το νούμερο από όλες τις φουρνιές που θα τραβήξει. Όσο για το πρόβλημα σου. Το σώμα δεν ξεχνάει. Και αν έκανες καλή προετοιμασία θα θυμηθεί. Ξεκινά και λίγο αυτές τις μέρες χωρίς να το τερματίσεις και πάθεις κανένα τραυματισμό και όταν έρθει η ώρα δώσε το καλύτερο σου εαυτό. Μην σκέφτεσαι αν είναι ελαστικοί ή όχι γιατί νομίζω περισσότερο θα σε αγχωνει αυτό! Καλή επιτυχία!Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:43 pm Σε αυτή την λίστα είμαι στους εκατό σαν να σουλεω ότι πριν ήμουν στους 200 από την πρώτη
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Ελα βρε γιατι να ασχοληθεις με το οικονομικο εσεις εισαστε υπερανω χρηματων θα πατε να δουλευεται για την τιμη και την δοξα της ΕΛ. ΑΣ τι να πουμε εμεις οι υπολοιποι ;:lol::lol::lol:Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:28 pmΦίλε Eista να κάνεις κάνα τάμα που σου απάντησε χωρίς να συμπεριλάβει η απάντηση του για το οικονομικό. Χαχα είσαι πολύ τυχερός φίλε!aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:45 pmΕάν είχες πιάσει τα ορια των αθληματων να ξερεις πως το σωμα δεν ξεχναει με λιγη προπονηση εστω και στις μερες που ακολουθουν θα επανελθεις στην φυσικη σου κατασταση θα πιαστεις απο την αιματωση και την ενεργοποιηση των μυικων ομαδων 1-2 μερες αλλα μετα θα ειναι ολα οκ εαν δεν το κανεις το πολυ πολυ να παθεις κανενα τραβηγμα την ωρα των αθληματων και να μεινεις off.Eista έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:29 pm Αν περάσουμε τα αθλήματα ναι σκέψου εγώ είμαι στους 100 β κατηγορίας απλά φοβάμαι τα αθλήματα ενώ έκανα προπονήσει και τα είχα βγάλει μετά που δεν με πήραν στους 300 τα άφησα και τώρα αν μπω στην προπόνηση το μόνο που θα καταφέρω τις 24 ειναι να πιαστώ και να σέρνομαι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θέλω να πιστευω ότι θα είναι ελαστικοί γιατί έγινε και πολύ γρήγορα η διαδικασία τώρα τι να πω σε σχέση με την πρώτη που η πκε έγινε τόσο αργά με εμάς κάτι λέει αυτό.
Η κοπέλα δεν ξέρω αν είναι βύσμα αλλανα ξέρεις δεν παίζει και πολύ και αν σε ηξερα. Προσωπικά θα στο ανέλυα κιολας που ξέρεις μπορεί να τα πούμε τυχαία στην όλοι διαδικασία και ν στα πω καλύτερα γιατί εδώ αστα
Η κοπέλα δεν ξέρω αν είναι βύσμα αλλανα ξέρεις δεν παίζει και πολύ και αν σε ηξερα. Προσωπικά θα στο ανέλυα κιολας που ξέρεις μπορεί να τα πούμε τυχαία στην όλοι διαδικασία και ν στα πω καλύτερα γιατί εδώ αστα
Στο προηγούμενο νήμα του 2024 ήταν ένα παλικάρι με το ψευδώνυμο "kwlotoumpas" που μάθαινε τα νέα από τους πρώτους οι απόψεις που είχε έπεφτε μέσα σε όλα. Αν παρακολουθεί ακόμα το νήμα αυτό το παιδί να μας γράψει για οποιαδήποτε πληροφορία έχει και να μας πει και τη γνώμη του! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε συ Αγγελε αν θες σε παρακαλώ όταν έρθεις να δώσεις φορά ένα μπλουζάκι να λέει aggelos2022. Να δούμε τι θα γινει πραγματικά έχεις όφελος από αυτό δεν ξέρω τι πιστεύεις ότι δεν έχουμε κάτι καλύτερο ν ασχοληθούμε όλοι παιδιά με ανάγκες είμαστε γιατί ν γίνει αυτό τωρα
Τόσα πτυχία χωρίς αποτέλεσμα στην ορθογραφία; Μωρέ μπράβο! Χαχαχα! Και να φανταστείς ότι μπορεί 2-3 άτομα από όλο το νήμα να σε έχει πιστέψει!Lolaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:54 pmΕλα βρε γιατι να ασχοληθεις με το οικονομικο εσεις εισαστε υπερανω χρηματων θα πατε να δουλευεται για την τιμη και την δοξα της ΕΛ. ΑΣ τι να πουμε εμεις οι υπολοιποι ;:lol:lol:lol:Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:28 pmΦίλε Eista να κάνεις κάνα τάμα που σου απάντησε χωρίς να συμπεριλάβει η απάντηση του για το οικονομικό. Χαχα είσαι πολύ τυχερός φίλε!aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:45 pm
Εάν είχες πιάσει τα ορια των αθληματων να ξερεις πως το σωμα δεν ξεχναει με λιγη προπονηση εστω και στις μερες που ακολουθουν θα επανελθεις στην φυσικη σου κατασταση θα πιαστεις απο την αιματωση και την ενεργοποιηση των μυικων ομαδων 1-2 μερες αλλα μετα θα ειναι ολα οκ εαν δεν το κανεις το πολυ πολυ να παθεις κανενα τραβηγμα την ωρα των αθληματων και να μεινεις off.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες