Πολύ σωστά !
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Πέρασε πρωτα βρε συ αφου το θελεις και θα μαθεις ποτε θα μπειτε στην σχολη απο ανακοινωσεις του Αρχηγειου !tomsmith έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:53 pm Ξερει κανεις ποτε θα μπουμε στην Τριπολη ; Υπαρχει περιπτωση απο Μαρτιο ;
Περίπου στα 16:00 λεπτά του βίντεο αναφέρεται ο υφυπουργός σε προσλήψεις ειδικών φρουρών που έχει προχωρήσει η αστυνομία... Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους 300 ή στους 600 αλλά εγώ από αυτό που ακούω φαντάζομαι αναφέρεται για τους 600 ειδικούς φρουρούς που πρόκειται να πάρει δεδομένου ότι ή 300 έχουν ήδη προσληφθεί!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pmΤο ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
οκ. Λεει σε ενα σημειο οτι εχει δρομολογηθεί η πρόσληψη ειδικών φρουρών... Και; Εσυ δεν το ξερεις αυτό στην παρούσα φαση ειναι αναγκη να το ακουσεις απο τον υφυπουργο ΠΡΟ_ΠΟ ; Θα εκτιμούσα ομως αν περα απο τις γενικοτητες περι εγκληματικοτητας και στατιστικων αναφεροταν στις αμοιβες των Ε. Δ και στο απλο ερωτημα για το πως μπορει ενας Ε. Δ των 1000 ευρω να επιβιώσει στην Αθηνα του 2025;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:20 pmΠερίπου στα 16:00 λεπτά του βίντεο αναφέρεται ο υφυπουργός σε προσλήψεις ειδικών φρουρών που έχει προχωρήσει η αστυνομία... Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους 300 ή στους 600 αλλά εγώ από αυτό που ακούω φαντάζομαι αναφέρεται για τους 600 ειδικούς φρουρούς που πρόκειται να πάρει δεδομένου ότι ή 300 έχουν ήδη προσληφθεί!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pmΤο ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
Σχεδόν όλοι είμαστε με πτυχία μέσα στους 300. Όλοι όταν γνωριζόμασταν ή συστηνόμασταν σε καθηγητές όλοι την ίδια ιστορία είχαν να μοιραστούν. Το πτυχίο δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, ειδικά από ορισμένους κλάδους. Οι περισσότεροι ερχόμαστε από σχολές οικονομικών λογιστικής και διοίκηση επιχειρήσεων. Τα πράγματα στον ιδιωτικό τα βρήκαμε πολύ πολύ πολύ χειρότερα, να έχεις Απέναντι με τυπικό έλληνα εργοδότη αφεντικαρα να μη δίνει άδειες δώρα να σε έχει μηνιάτικα πίσω 1-2 μήνες και να έχεις ατελείωτο φόρτο δουλειάς; Και όλα αυτά ούτε για 1000€;aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:43 amποτε στην ζωη μου δεν θα καταλαβω πως ενας αποφοιτος ΑΕΙ επιδιώκει να καταδικασει την ζωη του να ζησει με 1000 ευρω ;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:34 amΣυμφωνώ απόλυτα. Ειδικά οι ειδικοί φρουροί που πρέπει να περιμένουν 11 χρόνια για να μπορέσουν να προσπαθήσουν να εξελιχθούν. Και πολλοί είναι απόφοιτοι ΑΕΙ.aggelos2022 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:19 am
Αυτά που γράφει είναι αληθέστατα ακριβείς και σαφέστατα και ως προς τα υπηρεσιακά και ως προς τα οικονομικά και ο αναγράφων πρέπει να είναι ήδη στο σώμα και να τα ζει από μέσα. Στην Αστυνομια πάνε όσοι θέλουν δυστυχως μενουν οσοι αντεχουν και μπορούν ! Ποτέ δεν θα γίνεις πλούσιος απλά δεν θα πεινάσεις αν με αυτό είσαι ικανοποιημένος το 2025 προχώρησε.
Τότε ναι ο ειδικός φρουρός είναι μονόδρομος.
Συμφωνώ σε ότι είπες αλλά. Το. Ερωτημα του παιδιού ήταν διαφορετικό. Φαντάζομαι θα αγωνιει αν πρόκειται για την πρόσληψη νέων ειδικών φρουρών εκτός τους 600.!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:33 pmοκ. Λεει σε ενα σημειο οτι εχει δρομολογηθεί η πρόσληψη ειδικών φρουρών... Και; Εσυ δεν το ξερεις αυτό στην παρούσα φαση ειναι αναγκη να το ακουσεις απο τον υφυπουργο ΠΡΟ_ΠΟ ; Θα εκτιμούσα ομως αν περα απο τις γενικοτητες περι εγκληματικοτητας και στατιστικων αναφεροταν στις αμοιβες των Ε. Δ και στο απλο ερωτημα για το πως μπορει ενας Ε. Δ των 1000 ευρω να επιβιώσει στην Αθηνα του 2025;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:20 pmΠερίπου στα 16:00 λεπτά του βίντεο αναφέρεται ο υφυπουργός σε προσλήψεις ειδικών φρουρών που έχει προχωρήσει η αστυνομία... Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους 300 ή στους 600 αλλά εγώ από αυτό που ακούω φαντάζομαι αναφέρεται για τους 600 ειδικούς φρουρούς που πρόκειται να πάρει δεδομένου ότι ή 300 έχουν ήδη προσληφθεί!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pm
Το ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Η Αστυνομία έως το 2010 (περιοδος μνημονιων) προσλάμβανε σε ετησια βαση περιπου 1200 ατομα για να εξορθολογησει τα κενα στην υπηρεσια λογω συνταξιοδοτησεων. Μετα τα μνημονια απο 1200 ατομα προσλαμβανει αναγκαστικα 120-200 μεσω πανελληνιων λογω των αναγκαστικών περικοπων μείωσης προσωπικού στον ευρυτερο δημοσιο τομεα. Τα υπηρεσιακα κενα ειναι μεγαλα όμως λόγω συνταξιοδοτησεων Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, για παράδειγμα, έχουν καταγραφεί 91 κενές οργανικές θέσεις.
Σημειώνεται ότι σε εθνικό επίπεδο, οι κενές θέσεις μπορούν να ανέλθουν σε χιλιάδες, δεδομένου ότι η ΕΛ. ΑΣ. Εδώ και χρόνια λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό σε σχέση με τον αριθμό των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων. Η πρόσληψη Ε. Φ παρακάμπτει τις μνημονιακές δεσμευσεις και αναπληρωνει έστω και μερικώς υπηρεσιακά κενά δημιουργώντας Αστυνομικό προσωπικό (Αστυφύλακες) ενισχύοντας με αυτο τον τροπο και τις οργανικές θεσεις αλλά και τα ταμεία μεσω των κρατησεων. Με δεδομενα τα ανωτερω ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΟΥΝ
Τώρα που θα πέσει το όριο ηλικίας στους ΕΠΟΠ στα 25 υπάρχει περίπτωση να πέσει και στους ειδικούς φρουρούς;
Αδερφέ με το διάβασμα πως είναι; Αυστηροί είναι απαιτητιτικο; Παράλληλα διαβάζω για πανελλήνιες και θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω.
Dekaneas123 έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 12:39 am Παιδιά είμαι στους πρώτους 300. Η σχολή είναι 4μηνη (3 μήνες μέσα και 1 πρακτική) έχουμε πολλά μαθήματα όπως οδήγηση μηχανών οπλοτεχνικης και νομικά. Τετάρτη μεσημέρι έχεις έξοδο μέχρι το βράδυ και μετά Παρασκευή μεσημέρι και γυρνάς Κυριακή βράδυ. Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
Το υφάκι σου φίλε δεν μου αρέσει καθόλου. Μα καλά, τι γράφεις το βίντεο το είδες; Καθαρότατα μιλάει για ειδικούς φρουρούς το είπε με το ίδιο του το στόμα και σχεδόν σίγουρα μιλάει για τους 600 που θα παρθούνε τώρα. Εγώ σας το έδειξα και προς ενημέρωση γενικά και συζήτηση γιατί απ’ ό, τι φαίνεται με αυτά που είπε μάλλον στο μέλλον θα πάρουν κι άλλους αλλά και για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά ότι στην παρούσα φάση μιλούσε για τους 600. Προφανώς καλά κατάλαβα. Τώρα τι γράφεις εσύ προσωπικά χωρίς καν να δεις (και αν το είδες ίσως δεν κατάλαβες) το βίντεο και με passive aggressive τρόπο δεν καταλαβαίνω.aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pmΤο ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
Φίλε μου και εγώ έκανα μια ερώτηση πριν μέρες σχετικά με τα τατουάζ και η απάντηση του ήταν ότι χρειάζομαι καλοπροαίρετη φαπα και στο τέλος μου είπε να κάτσω και στο σπίτι μου... Κα τα άλλα οι προθέσεις του ήταν να βοηθήσει. Μάλλον ο κύριος δε σκαμπαζει από τρόπους... Το έχει αποδείξει πολλές φορές και όχι μόνο σε εμενα. Ήθελε να δικαιολογήσει τον εαυτό του λέγοντας ότι ήταν αίσθηση του χιούμορ και ότι παρεξηγήθηκε... Τον εαυτό του μόνος του τον έβαλε σε αυτή τη θέση και ευτυχώς το έχουν καταλάβει και άλλοι όσο και να του το λένε εδώ μέσα αυτός θα συνεχίσει τα ίδια. Κλασικά τρολ είναι που θα διαλύσουν το νήμα είχε δίκιο το παιδί που το είπε πιο πάνω. Οπότε μην ασχολείσαι και μην παίρνεις στα υπόψιν σου τις απαντήσεις του στα σοβαρά. Γιατί σίγουρα θα συνεχίσει... Αδιαφορία φίλε!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 4:22 pmΤο υφάκι σου φίλε δεν μου αρέσει καθόλου. Μα καλά, τι γράφεις το βίντεο το είδες; Καθαρότατα μιλάει για ειδικούς φρουρούς το είπε με το ίδιο του το στόμα και σχεδόν σίγουρα μιλάει για τους 600 που θα παρθούνε τώρα. Εγώ σας το έδειξα και προς ενημέρωση γενικά και συζήτηση γιατί απ’ ό, τι φαίνεται με αυτά που είπε μάλλον στο μέλλον θα πάρουν κι άλλους αλλά και για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά ότι στην παρούσα φάση μιλούσε για τους 600. Προφανώς καλά κατάλαβα. Τώρα τι γράφεις εσύ προσωπικά χωρίς καν να δεις (και αν το είδες ίσως δεν κατάλαβες) το βίντεο και με passive aggressive τρόπο δεν καταλαβαίνω.aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pmΤο ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
Παιδιά όσο συνεχίζετε να ασχολείστε με το τύπο και τα πτυχία του τόσο τροφή του δίνετε να συνεχίσει... ! Όποιος είναι υπεύθυνος στο φόρουμ μπορεί να το διαχειριστεί εφόσον έχουν παραπονεθεί τόσα άτομα.!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 4:49 pmΦίλε μου και εγώ έκανα μια ερώτηση πριν μέρες σχετικά με τα τατουάζ και η απάντηση του ήταν ότι χρειάζομαι καλοπροαίρετη φαπα και στο τέλος μου είπε να κάτσω και στο σπίτι μου... Κα τα άλλα οι προθέσεις του ήταν να βοηθήσει. Μάλλον ο κύριος δε σκαμπαζει από τρόπους... Το έχει αποδείξει πολλές φορές και όχι μόνο σε εμενα. Ήθελε να δικαιολογήσει τον εαυτό του λέγοντας ότι ήταν αίσθηση του χιούμορ και ότι παρεξηγήθηκε... Τον εαυτό του μόνος του τον έβαλε σε αυτή τη θέση και ευτυχώς το έχουν καταλάβει και άλλοι όσο και να του το λένε εδώ μέσα αυτός θα συνεχίσει τα ίδια. Κλασικά τρολ είναι που θα διαλύσουν το νήμα είχε δίκιο το παιδί που το είπε πιο πάνω. Οπότε μην ασχολείσαι και μην παίρνεις στα υπόψιν σου τις απαντήσεις του στα σοβαρά. Γιατί σίγουρα θα συνεχίσει... Αδιαφορία φίλε!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 4:22 pmΤο υφάκι σου φίλε δεν μου αρέσει καθόλου. Μα καλά, τι γράφεις το βίντεο το είδες; Καθαρότατα μιλάει για ειδικούς φρουρούς το είπε με το ίδιο του το στόμα και σχεδόν σίγουρα μιλάει για τους 600 που θα παρθούνε τώρα. Εγώ σας το έδειξα και προς ενημέρωση γενικά και συζήτηση γιατί απ’ ό, τι φαίνεται με αυτά που είπε μάλλον στο μέλλον θα πάρουν κι άλλους αλλά και για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά ότι στην παρούσα φάση μιλούσε για τους 600. Προφανώς καλά κατάλαβα. Τώρα τι γράφεις εσύ προσωπικά χωρίς καν να δεις (και αν το είδες ίσως δεν κατάλαβες) το βίντεο και με passive aggressive τρόπο δεν καταλαβαίνω.aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:40 pm
Το ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
Καλησπέρα. Καλό θα είναι όσοι έχουν καλεστεί για ΠΚΕ να πάτε. Πότε δεν ξέρετε τι συμβαίνει καθώς πολύ είναι που το μετάνιωσαν κάποιοι τα παρατάνε κ συνήθως όπως έχω δει και από άλλους διαγωνισμούς περνούν παραπάνω άτομα για εκπαίδευση.(Ας διορθώσει κάποιος αν κάνω κάπου λάθος)
Απλά να πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό καθώς είναι ξεκάθαρη η θέση ότι θα είστε Αθήνα και όχι στην πόλη σας.
Γνωρίζεται να φανταστώ το μισθολογικό κομμάτι οπότε να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους
Απλά να πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό καθώς είναι ξεκάθαρη η θέση ότι θα είστε Αθήνα και όχι στην πόλη σας.
Γνωρίζεται να φανταστώ το μισθολογικό κομμάτι οπότε να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους
Μάγκες ερώτηση, για το χιλιάρι θα πρέπει να ακολουθήσουμε την γραμμή που μας βαζουν εξαρχής η θα μπορούμε πχ από την 5 να κλείσουμε στην 1 έτσι ώστε να κερδίσουμε μέτρα όπως έκαναν του 19, ας απαντήσει κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα χωρίς κακίες.
Ευχαριστώ πολύ !
Ευχαριστώ πολύ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες