Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Μενω αθηνα 10 χρονια.
Ενοικια γυρω στα 500 ευρω (για 40 τετραγωνικα τρυπα)
Σουπερμαρκετ 250 ευρω
Βενζινες 100 ευρω
εχεις χαλασει ηδη 850 ευρω
αν θες και τσιγαρο και καφε δεν βγαινει
δεν σε παιρνει να βγεις ουτε για 1 πιτογυρο με το μισθο του ειδικου φρουρου στην αθηνα ΕΚΤΟΣ και αν εχετε δικο σας σπιτι στην αθηνα!
Σκεφτειτε το καλα για να μην μετανιωνετε μετα!
Σουπερμαρκετ 250 ευρω
Βενζινες 100 ευρω
δεν σε παιρνει να βγεις ουτε για 1 πιτογυρο με το μισθο του ειδικου φρουρου στην αθηνα ΕΚΤΟΣ και αν εχετε δικο σας σπιτι στην αθηνα!
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:36 amaggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:08 amΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:01 pm
Ειμαι εδω για να σας βοηθησω οσο μπορω και επειδη καλο μου παιδι δεν με ξερεις θα σου πω πως τις εκπαιδευσεις που εχω κανει εγω αμερικη δεν θα τις δεις εσυ ουτε σε 2 ζωες όπως και μην μπερδευεις το σωβρακο με την γραβατα (Ελλαδα-Αμερικη). Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πλησιάσει την νοοτροπία και την λειτουργια των θεσμων της Αμερικης Κοινωνικα και αστυνομικα για λογους που για να στους πω θα πρεπει να γραφω 2 μερες και δεν εχω καμία διάθεση. Κάθομαι λοιπον πλεον σπιτι μου όπως λες κοιταζοντας εναν τοιχο γεματο με πτυχια διπλωματα και ευφημες μνειες πλακετες απονομης κλπ και οπως πολυ σωστα λες δεν παω ουτε στην καφετερια της γειτονιας γιατι δεν μου αρκει η συνταξη... Καταλαβες νεουλάκο τι σου λέω η τζαμπα καιει η λάμπα ;
Φαίνεται ότι δεν έχεις τι να κάνεις και κοιτάς τοίχους. Μόνο καλοπροαίρετες φαπες μπορείς να δώσεις μέσω υπολογιστή. Κλείσε τον υπολογιστή σου τώρα και σβήσε λίγο το εργαλείο γιατί κάηκε η λάμπα που λες και εσύ!
Ξερει κανεις ποτε θα μπουμε στην Τριπολη ; Υπαρχει περιπτωση απο Μαρτιο ;
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:03 amΦίλε να βοηθήσεις όσο μπορείς και ευχαριστουμε αλλά μίλα με τρόπους. Όποιος και να σου πει κάτι καλό προαιρετες φαπες λες να δώσεις και μιλάς με ύφος εδώ μέσα. Ένα φόρουμ είναι που ο καθένας μπαίνει να ρωτήσει οτιδήποτε για να μάθει ακόμα και αν για σένα είναι η πιο χαζή ερώτηση. Αν δεν θες να απαντήσεις ωραία τότε καλύτερα μην απαντας με ύφος και ειρωνίες. Όσα πτυχία και να έχεις στο τοίχο σου δεν λένε τίποτα αν δεν έχεις παιδεία και τρόπους!
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:57 pmΆστο φίλε μην ασχολείσαι είναι από τους τύπους που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια στο φόρουμ για να το διαλύσουν πολλοί μπαίνουν έτσι και αναστατώνουν το νήμα και μετά καταλήγουν να βρίζονται και χαλάει η ουσία το φόρουμ.!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:03 amΦίλε να βοηθήσεις όσο μπορείς και ευχαριστουμε αλλά μίλα με τρόπους. Όποιος και να σου πει κάτι καλό προαιρετες φαπες λες να δώσεις και μιλάς με ύφος εδώ μέσα. Ένα φόρουμ είναι που ο καθένας μπαίνει να ρωτήσει οτιδήποτε για να μάθει ακόμα και αν για σένα είναι η πιο χαζή ερώτηση. Αν δεν θες να απαντήσεις ωραία τότε καλύτερα μην απαντας με ύφος και ειρωνίες. Όσα πτυχία και να έχεις στο τοίχο σου δεν λένε τίποτα αν δεν έχεις παιδεία και τρόπους!
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί να σταματήσουν προκήρυξεις τα επόμενα χρόνια, αν και τα κενά είναι πολλά και δεν καλύπτονται από σχολές.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:42 pmΑκριβως κοιτάω να σε ξεστραβωσω αλλά μάταιος κόπος όπως βλέπωaggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:36 am
Φαίνεται ότι δεν έχεις τι να κάνεις και κοιτάς τοίχους. Μόνο καλοπροαίρετες φαπες μπορείς να δώσεις μέσω υπολογιστή. Κλείσε τον υπολογιστή σου τώρα και σβήσε λίγο το εργαλείο γιατί κάηκε η λάμπα που λες και εσύ!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:02 pmπαιδιά συγνωμη αν καποιοι διαστρεβλωσαν τις προθεσεις μου οι οποιες ειναι αγνες και με μια δοση humor που βλεπω πως παρεξηγήθηκε.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 1:57 pmΆστο φίλε μην ασχολείσαι είναι από τους τύπους που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια στο φόρουμ για να το διαλύσουν πολλοί μπαίνουν έτσι και αναστατώνουν το νήμα και μετά καταλήγουν να βρίζονται και χαλάει η ουσία το φόρουμ.!aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 3:03 am
Φίλε να βοηθήσεις όσο μπορείς και ευχαριστουμε αλλά μίλα με τρόπους. Όποιος και να σου πει κάτι καλό προαιρετες φαπες λες να δώσεις και μιλάς με ύφος εδώ μέσα. Ένα φόρουμ είναι που ο καθένας μπαίνει να ρωτήσει οτιδήποτε για να μάθει ακόμα και αν για σένα είναι η πιο χαζή ερώτηση. Αν δεν θες να απαντήσεις ωραία τότε καλύτερα μην απαντας με ύφος και ειρωνίες. Όσα πτυχία και να έχεις στο τοίχο σου δεν λένε τίποτα αν δεν έχεις παιδεία και τρόπους!
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:09 pmΌλα καλά ας παραμείνουμε στο σκοπό όπου γι'αυτό δημιουργήθηκε το νήμα και ας μη τσακωνόμαστε εδώ μέσα. Μας περιμένουν νέα που κάποιοι αγωνιούν... Νομίζω στο βίντεο αναφαίνεται για τους 600
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ετσι ακριβώς είναι αυτό προσπαθώ να τους τα μεταφερω αλλά δυστυχως πολλά νεα παιδιά δεν το καταλαβαινουν εδω μέσα ! Στην καριερα μου κουραστηκα να βλεπω μιζεριασμενους συναδελφους να ζηταει ο καθενας δανεικα απο τον αλλον για να βγαλουν το μηνα αντρες 2 μετρα με πτυχια να προσπαθουν να επιβιωσουν με πιστωτικες καρτες και δανεικά και ενα κρατος που να φροντιζει για την επιβιωση και οχι για το επιπεδο διαβιωσης των υπαλληλων του !klla έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 12:50 pm Μενω αθηνα 10 χρονια.
Σουπερμαρκετ 250 ευρω
Βενζινες 100 ευρω
Μήπως ξέρετε αν έχει αναφερθεί κάτι σχετικά με τους 500 που είχε δημοσιεύσει το astynomiko.gr?
Καλησπέρα και από μένα τους σιδηροδρόμους που θα χρειαστούν άτομα θα είναι από τους 600 που θα πάρει τώρα ή θα βγεί νέα προκήρυξη;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Το ερωτημα σου προκυπτει εφοσον ακουσες το βιντεο η προτεινεις σε εμας να το ακουσουμε για να σου απαντησουμε; Θα σου πω λοιπον πως σε κανενα σημειο ο Υφυπουργος δεν αναφερεται ουτε στους 300 ουτε στους 600 ουτε σε κανεναν ειδικο φρουρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες