Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από aggelos2022 »

aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:43 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:34 am
aggelos2022 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:19 am
Αυτά που γράφει είναι αληθέστατα ακριβείς και σαφέστατα και ως προς τα υπηρεσιακά και ως προς τα οικονομικά και ο αναγράφων πρέπει να είναι ήδη στο σώμα και να τα ζει από μέσα. Στην Αστυνομια πάνε όσοι θέλουν δυστυχως μενουν οσοι αντεχουν και μπορούν ! Ποτέ δεν θα γίνεις πλούσιος απλά δεν θα πεινάσεις αν με αυτό είσαι ικανοποιημένος το 2025 προχώρησε.
Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά οι ειδικοί φρουροί που πρέπει να περιμένουν 11 χρόνια για να μπορέσουν να προσπαθήσουν να εξελιχθούν. Και πολλοί είναι απόφοιτοι ΑΕΙ.
ποτε στην ζωη μου δεν θα καταλαβω πως ενας αποφοιτος ΑΕΙ με μια κοινωνια παγκοσμιοποιημενη και με μια ευρωπη με ανοικτα συνορα και χιλιαδες εργασιακες ευκαιριες επιδιώκει να καταδικασει την ζωη του να ζησει με 1000 ευρω δεσμευμενος σε ενα απροσωπο δημοσιο που σου απαγορευει να κανεις δευτερη δουλεια προκειμενου να βελτιωσεις τις συνθηκες διαβίωσης σου εαν το επιθυμείς ;
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

aggelos2022 έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:19 am
Αυτά που γράφει είναι αληθέστατα ακριβείς και σαφέστατα και ως προς τα υπηρεσιακά και ως προς τα οικονομικά και ο αναγράφων πρέπει να είναι ήδη στο σώμα και να τα ζει από μέσα. Στην Αστυνομια πάνε όσοι θέλουν δυστυχως μενουν οσοι αντεχουν και μπορούν ! Ποτέ δεν θα γίνεις πλούσιος απλά δεν θα πεινάσεις αν με αυτό είσαι ικανοποιημένος το 2025 προχώρησε.
Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά οι ειδικοί φρουροί που πρέπει να περιμένουν 11 χρόνια για να μπορέσουν να προσπαθήσουν να εξελιχθούν. Και πολλοί είναι απόφοιτοι ΑΕΙ.
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:36 am
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:08 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:01 pm
Ειμαι εδω για να σας βοηθησω οσο μπορω και επειδη καλο μου παιδι δεν με ξερεις θα σου πω πως τις εκπαιδευσεις που εχω κανει εγω αμερικη δεν θα τις δεις εσυ ουτε σε 2 ζωες όπως και μην μπερδευεις το σωβρακο με την γραβατα (Ελλαδα-Αμερικη). Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πλησιάσει την νοοτροπία και την λειτουργια των θεσμων της Αμερικης Κοινωνικα και αστυνομικα για λογους που για να στους πω θα πρεπει να γραφω 2 μερες και δεν εχω καμία διάθεση. Κάθομαι λοιπον πλεον σπιτι μου όπως λες κοιταζοντας εναν τοιχο γεματο με πτυχια διπλωματα και ευφημες μνειες πλακετες απονομης κλπ και οπως πολυ σωστα λες δεν παω ουτε στην καφετερια της γειτονιας γιατι δεν μου αρκει η συνταξη... Καταλαβες νεουλάκο τι σου λέω και υπονοώ η τζαμπα καιει η λάμπα ;
Fotispap

Δημοσίευση από Fotispap »

Λοιπόν ως προς τον φίλο που είναι στην θέση 1700 και γενικά σε όλους εδώ μέσα αρχικά να ξέρετε επειδή κ φίλοι μου που ήταν πάνω πάνω στην θέση 100-400 έχουν φύγει ήδη και κάποιοι δεν πήγαν καν. Η Αθήνα είναι ένα δύσκολο κομμάτι και πολύ από αυτούς που θα μπουν νομίζουν και έχουν ελπίδες ότι θα τους πάνε στο χωριό τους με το κατάλληλο βύσμα. Οι θέσεις είναι ξεκάθαρα για Αθήνα. Το παιδί που είναι στην θέση 1700 δεν θέλω να του φουσκώσω τα μυαλά αλλά να ξέρετε ότι (βάση αυτά που βλέπω και πιστεύω εγώ δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου) πολλοί δεν παίζει να πάνε καν γιατί αναθεωρήσανε κάποια πράγματα και το γεγονός ότι θα ζεις στην Αθήνα για 1000€. Αν και στην θέση 1700 δεν το κόβω να μπαίνεις αλλά δώσε αθλήματα πότε δεν ξέρεις τι συμβαίνει αλλά πραγματικά η Αθήνα είναι χάος.
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:48 am
ποτε στην ζωη μου δεν θα καταλαβω πως ενας αποφοιτος ΑΕΙ με μια κοινωνια παγκοσμιοποιημενη και με μια ευρωπη με ανοικτα συνορα και χιλιαδες εργασιακες ευκαιριες επιδιώκει να καταδικασει την ζωη του να ζησει με 1000 ευρω δεσμευμενος σε ενα απροσωπο δημοσιο που σου απαγορευει να κανεις δευτερη δουλεια προκειμενου να βελτιωσεις τις συνθηκες διαβίωσης σου εαν το επιθυμείς ;
Παίζει ρόλο και τι έχεις σπουδάσει. Πχ ένας που σπούδασε πληροφορική θα ήταν κρίμα να πάει ε. Φ. Γιατί έξω έχει πολλές δουλειές με πολύ καλά λεφτά. Ακόμα και Ελλάδα είναι καλά... Τώρα αν κάποιος σπούδασε καμία ιχθυοκαλλιέργεια τι δουλειά θα βρεί έξω?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτησω έχετε ακούσει τίποτα από υπευθυνα άτομα τύπου αστυνομικά τμήματα που δεν πήγαν παιδιά να πάρουν καρτέλες στο περίπου αν θα υπάρχει αποχή η όχι είμαι στη θέση 1200 με 1250 έχω ελπίδα; Είμαι Κρήτη και δν θέλω να μπαίνω άδικα στα έξοδα
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Fotispap έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 7:33 am Λοιπόν ως προς τον φίλο που είναι στην θέση 1700 και γενικά σε όλους εδώ μέσα αρχικά να ξέρετε επειδή κ φίλοι μου που ήταν πάνω πάνω στην θέση 100-400 έχουν φύγει ήδη και κάποιοι δεν πήγαν καν. Η Αθήνα είναι ένα δύσκολο κομμάτι και πολύ από αυτούς που θα μπουν νομίζουν και έχουν ελπίδες ότι θα τους πάνε στο χωριό τους με το κατάλληλο βύσμα. Οι θέσεις είναι ξεκάθαρα για Αθήνα. Το παιδί που είναι στην θέση 1700 δεν θέλω να του φουσκώσω τα μυαλά αλλά να ξέρετε ότι (βάση αυτά που βλέπω και πιστεύω εγώ δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου) πολλοί δεν παίζει να πάνε καν γιατί αναθεωρήσανε κάποια πράγματα και το γεγονός ότι θα ζεις στην Αθήνα για 1000€. Αν και στην θέση 1700 δεν το κόβω να μπαίνεις αλλά δώσε αθλήματα πότε δεν ξέρεις τι συμβαίνει αλλά πραγματικά η Αθήνα είναι χάος.
Παρα πολύ σωστή ορθή και τεκμηριωμένη συνοπτική απάντηση να την λάβουν υπόψην όλοι οι υποψήφιοι !
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

episkeptis έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 8:42 am
aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 2:48 am
Παίζει ρόλο και τι έχεις σπουδάσει. Πχ ένας που σπούδασε πληροφορική θα ήταν κρίμα να πάει ε. Φ. Γιατί έξω έχει πολλές δουλειές με πολύ καλά λεφτά. Ακόμα και Ελλάδα είναι καλά... Τώρα αν κάποιος σπούδασε καμία ιχθυοκαλλιέργεια τι δουλειά θα βρεί έξω;
Καλέ μου συνομιλητή αναφέρθηκες στην ανάρτηση σου σε απόφοιτους ΑΕΙ και διατύπωσα την απάντηση μου και τον προβληματισμό μου πάνω στους απόφοιτους ΑΕΙ και όχι ΤΕΙ με δεδομενο πως οι εργασιακες δυνατότητες και τα εργασιακα δικαιωματα των αποφοιτων ΑΕΙ ειναι πολλαπλασια και μπορουν να τα εκμεταλευτουν στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικό με σαφως καλυτερες αποδοχες και χωρις να χαλανε την ζωη τους σε 8ωρα απραξιας σε μια σκοπια πχ του ψυχικου για ενα χιλιαρικο της πεινας.
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 9:27 am Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτησω έχετε ακούσει τίποτα από υπευθυνα άτομα τύπου αστυνομικά τμήματα που δεν πήγαν παιδιά να πάρουν καρτέλες στο περίπου αν θα υπάρχει αποχή η όχι είμαι στη θέση 1200 με 1250 έχω ελπίδα; Είμαι Κρήτη και δν θέλω να μπαίνω άδικα στα έξοδα
Κοπέλι αν σε είχα εδώ θα είχες φάει την καλοπροαίρετη πρωινή φάπα που αναγραφω και σε αλλη αναρτηση για καποιον αλλον... Καλό μου παιδί για την πρόσληψη 300 η κατασταση εφτασε στο νουμερο 580 (μάθε να διαβαζεις) εχουμε λοιπον ξεκινωντας απο το Νο 580 με απλα μαθηματικά 580+600=1180. Σε αυτό το νούμερο ξεκίνα και βγάζε τους συμμετεχοντες παράλληλα ενα μεγαλο ποσοστο απο Αθηναίους και παιδιά της επαρχίας που περιμενουν διακαώς τα αποτελεσματα της πανελλαδικης προκήρυξης της Δημοτικης Αστυνομιας που τους εξασφαλίζει κάποια θεση κοντα στο σπίτι τους και οχι αποκλειστικα αθηνα γιατι (άλλο σαλόνια άλλο αλώνια) μετά την δεδομενη αποχή για πολλους λόγους των επιλαχόντων της παρούσας προκυρηξης (300 ηθελαν στο 580 εφτασαν) κλπ κλπ κλπ. Επειδη λοιπόν πίνω καφέ πρωι πρωι σου απαντω οτι αν θελεις να εμπλακεις σε αυτο το χωρο ετοιμασου και ανεβα στας αθηνας η επιτυχια σου θεωρω πως ειναι δεδομενη αν και εγω στη θεση σου αν ζουσα στην κρητη παληκαρι μου με τα μυαλα και τις εμπειριες που εχω πλεον τετοιες αποφασεις θα τις ζυγιζα παρα πολυ καλα πριν εμπλακώ και αρχισω τις υπογραφες και τους ορκους ! Εχεις πχ οικονομικη υποστηριξη απο την οικογενεια σου; Μπορεις να ζησεις εδω με 1000 ευρω το μηνα οταν θελεις 400 ευρω για μια γκαρσονιερα ; Ρευμα νερο τηλεφωνο κοινοχρηστα αυτοκινητο γκομενα super market πως θα τα φερεις βόλτα ; Αν αυτα τα έχεις εξασφαλίσει σε περιμενουν με ανοικτες αγκάλες.
Fotis65

Δημοσίευση από Fotis65 »

Ρε φίλε είσαι απο την Κρήτη και θες να έρθεις Αθήνα για να μπεις σε μια θέση που θα φτάσεις ταβάνι και ειλικρινά το λέω σε όλους σας αν έχετε γονείς από πίσω με πορτοφόλι καλό τότε να μπείτε αν το θέλετε αλλά αν νομίζετε θα μπείτε και θα είστε δημόσιο 8ωρο και σταθερό να ξέρετε στην Αθήνα με 800-1000€ δεν βγάζεις ούτε τα βασικά
Επισκέπτης

Αν πάω σε ιδιώτες γιατρούς πρέπει να πάρω και σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο στο τέλος?
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Fotis65 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 11:28 am Ρε φίλε είσαι απο την Κρήτη και θες να έρθεις Αθήνα για να μπεις σε μια θέση που θα φτάσεις ταβάνι και ειλικρινά το λέω σε όλους σας αν έχετε γονείς από πίσω με πορτοφόλι καλό τότε να μπείτε αν το θέλετε αλλά αν νομίζετε θα μπείτε και θα είστε δημόσιο 8ωρο και σταθερό να ξέρετε στην Αθήνα με 800-1000€ δεν βγάζεις ούτε τα βασικά
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι !
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 12:03 pm Αν πάω σε ιδιώτες γιατρούς πρέπει να πάρω και σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο στο τέλος;
Όχι φίλε μου απο ιδιωτες γιατρους δεν χρειαζεται τιποτε αλλο περαν της γνωματευσης και της εκδοσης βεβαιωσης εξεταζομενου. Εσύ που είδες να γραφει καπου η προκηρυξη για ιατρικό σύλλογο ;
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Μπορούμε κ γιατρό από το ΙΚΑ;
Επισκέπτης

aggelos2022 έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 12:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 12:03 pm Αν πάω σε ιδιώτες γιατρούς πρέπει να πάρω και σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο στο τέλος;
Όχι φίλε μου απο ιδιωτες γιατρους δεν χρειαζεται τιποτε αλλο περαν της γνωματευσης και της εκδοσης βεβαιωσης εξεταζομενου. Εσύ που είδες να γραφει καπου η προκηρυξη για ιατρικό σύλλογο ;
Πουθενά απλώς θυμάμαι πέρυσι που έδινα για την δικαστική είχε ακουστεί από κάποιους ότι ήθελε, εγώ είχα περάσει από δύο ιδιώτες και δεν την είχα πάρει αλλά εν τέλει δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Και έψαξα παντού και δεν βρήκα να λέει κάτι τέτοιο αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ για σιγουρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες